Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
DAFUQ?
napota 2 legendary meg 6 statos receptek? Nekem még receptből is max 4-es esett, nem hogy Legendary hegyek... -
sith7
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
6 statos fist weapon ???!!!

-
Sirandrish
legenda
Gondoltam lemegyek már ACT3-ra farmolni..
Elkezdem a szokásos útvonalamat...lépek kettőt..kettévágok egy hordót és..
Tudom hogy nem ér sokat (most legalábbis) de akkor is vicces

Szerk: mellesleg harmadszor kapom ugyanezt a receptet már

-
flash-
veterán
Érdeklődnék hogy van e valahol arról infó hogy egyes szörnyeknek,championoknak,bossoknak,stb, milyen szinten milyen sebzése van?
-
flash-
veterán
milyen vga kell hogy egy kétmagos intel G840sandy bridge procin (2 mag 2 szál 2.8ghz 3MB cache)4gb rammal minimumon fusson rendesen a diablo?beruháznék valami vga-ra,hogy tudjak asszonynál is diablózni

-
frame>24
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezt én sem értem amúgy, miért nem voltak képesek a dropot eleve felhúzni a kiadáskor, a nehézség tartása melett. Az lett volna "rewarding" a kis limbikus rendszerünknek, ha a gecinehéz harc után kiesik a barna cucc vagy set a monsztából.
De Nem. UGYANAZ VAN, mint jóöreg diablo2-ben:
érződik, hogy minnél gyorsabban ölsz valamit, az ANNÁL JOBB a drop, és ez egy, a MF melletti ható tényező !! Csak kérem, ha eleve marha gyorsan ölök, akkor minek már a jó cucc? - szerintem izgalmasabb vállani egy pengeéles küzdelmet, mint 1000x farmolni a békákat alsóbb szinteken. Ráadásul akkor még fos legendaryk voltak és 2hand buff sem volt.Azt az évtizedet éljük, mikor mindeny nagy fejlesztő elb*ssza a patinás szériáját.
Újra a kis garázscsapatok kellenének, akik előrukkolnak valami váratlan új dologgal. -
sunnymarcell
aktív tag
azon gondolkoztam, hogy a blizzard generált goldot nem ad el? vagy az olyan szintű inflációt okozna hogy nem érné meg?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
sunnymarcell
üzenetére
akik pár nap alatt megölték inf Diablot, ők se sokat farmolhattak. báár ha 24ből 20at játszottak, talán.
-
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell
üzenetére
"kivéve ha 60 lvlreq alatti."
OFC 60as..mint az összes eladhatatlan szar legendary
-
pulcsi
tag
válasz
prehistoric
üzenetére
230 ora 200 oranal vittem vegig partyban egyedul sokat halok monkkal a tobbi karakter kb 15 ora
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
derossz...
mehet stashbe dísznek, ilyet az ég világon senki nem venne meg még aprópénzért sem, kivéve ha 60 lvlreq alatti.
-
Sirandrish
legenda
Ennyit a hihetetlen Legend Dropról..
Ez ma a második..
Ha a kettőt összerakom akkor ér 20K-t vajon?
-
drk88
senior tag
Így meg most azok is abba fogják hagyni hamarosan akik eddig azért élvezték h nem ovoda szintű act3, plusz még akik azért visszajöttek játszani, hogy de fasza act3 farm most én leszek a helyi farmer gyerek aki teli pakolja 100millás cuccokkal az AH-t az is hamarosan abba fogja hagyni mert szarabb a dropp sokkal a3-ba mint peccs előtt.

Volt a peccs utánni 1-2 napba a beetető dropp rate amit én is észre vettem h tényleg jobb lett aztán jött a ninja nerf aztán hirtelen 50-58-as itemek..good job blizzz
ui: Ennyi Hoplont és Tomahawkot meg Tulwart nem láttam még A1-ben sem mint most A3-ba

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Szerintetek mennyit ér ez a drágaság?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sith7
félisten
válasz
sunnymarcell
üzenetére
néztem még startoláskor streameket, ahol cathedral lvl 2-n nem jutott továbbjutni a csapat. na ha az maradt volna, és hell-nek a lootját buffolják, akkor azt mondom hogy OK. ehhez tényleg vagy skill kell, vagy iszonyat durva gear.
De akkor az egyszeri játékosok nagy része abbahagyta volna a játékot, és akkor nem játszik, nem AH - zik, nem RMAH - zik, és az a Blizz - nek nem jó.
-
Neró
őstag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Alapból azért készült. Blizzard bácsi azt mondta, hogy itt biztosan megfogunk halni, és, hogy átlag játékosok nem fognak sokáig eljutni infernon.... Erre tessék. Meggondolták magukat.

-
sunnymarcell
aktív tag
ha azért készült volna, nem nerfelték volna a pöcegödörbe. néztem még startoláskor streameket, ahol cathedral lvl 2-n nem jutott továbbjutni a csapat. na ha az maradt volna, és hell-nek a lootját buffolják, akkor azt mondom hogy OK. ehhez tényleg vagy skill kell, vagy iszonyat durva gear.
(#48076) Pekkk: ahol mondjuk csak úgy dobálják utánad a legendarykat, amúgy csak ilvl63 tud esni, akármilyen szinttel
ha blizzard még nem felejtette el, mi az az uberlevel, szerintem nagyon király lenne.
(#48068) prehistoric: összesen HC-ban, amcsi+eu szerveren talán megüti a 100 órát, de lehet hogy csak 90. nincs kedvem most megnézni.
-
Sirandrish
legenda
És mit gondolsz? Aki azért tüntetett hogy nerfeljék kollektív inferno fokozatot az hagyná hogy te olyan dungikat filézz ki, főleg jobb dropért ahol ő meghal? NEM!
Akkor azért sírna..
Ezért nem értem azt se hogy most elvileg majd be akarják hozni azt a "player 2-8"at ami már a D2-ben is volt..
MINEK? Akkor azért fog menni a rinya, főleg ha jobb lesz a drop mondjuk player4ben..Mindent akarnak ezek a semmiért is..
Farmolni lusták de minden kell..Mikromanus:

-
Pekkk
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyik srác írt egy nagyon jó ötletet diablo3.hu-n. Lennének mondjuk olyan dungeonok, amik megkülönböztetett színnel világítanak és ott igen brutál ellenfelek várnak bennünket. A jutalom az meg lenne valami jobb dropp. Mondjuk csak lvl 63-as cuccok esnének. Szerintem is bele tehetnék ezt a játékba.
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugyan. Majd megkérdik Cyberbenit és ő megtanítja nekik a Dt buildet ami sokkal nehezebb minden más barbár buildnél, de élvezetesebb és mindenütt megállja a helyét. És mindezt 1-2 milla goldból
Ha többetd is van rá akkor nincs olyan nehézség, hogy "impossibru", csak normál, normál 2, normál 3 stb 
-
Neró
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy több oldalt lehetne írni arról, hogy mit kellett volna máshogy csinálniuk. Egy nagyon jó kis játék lehetett volna, és még lehet is.
(mondjuk, már az egy előrelépés lett volna, ha mmorpg - de ez csak magán vélemény)
- nagyobb pályák, több random event, nagyobb boss harcok, több item, stb, stb.+ jobb itemek, balance, noob statok (like loh) kivétele (abba mi a jó, hogy megállsz egy helyben és pif puf) - mondjuk én is ezt használom, de tényleg.
-szóval lelámultam már. Gearskill kell ide. -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
"Talán majd bedobnak valami imposszíbru nehézséget és mindenki kedvére ott öletheti magát ahol neki tetszik "
Két hétig..aztán jönnek a rinyálósék hogy "milyen "impsszíbru" fokozat az hogy a 4forintos gearben nem tudom kivinni? Brühühühühü"..és nerf
-
userxy
őstag
válasz
prehistoric
üzenetére
Két karakterrel szűk 200 óra
Van egy wizardom amivel kezdtem ezzel még IAS nerf előtt végig vertem 50 k dpssel az egészet. Ebbe van 136 óra.
Most egy DHval tolom 73 óra játék idő van benne. De 50 óra játék idővel kitakarítottam ezzel is a játékot.-----> Plvl 5-ös. Mos ennek van SS nélkül 84k dps-e. És kb 15-20 millába van a gearje.
Ja és 200 óra játék idő alatt nem esett olyan item amit magamra tettem volna.
2 legendary és egy set item esett ami 100k nem ért egyik sem....
-
Rankerz
senior tag
" Infernót nem fogjuk nerfelni sohasem ! " Az is volt.
Meg igazából ha már a játék legvégét is félkézzel végigtolod akkor még jobban látszik hogy nincs semmi end game. Ami eddig is rossz volt. Nem elég hogy alig van valami most már az a kis valami is gyenge.prehistoric: 470 óra
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hell act 4 vége és Inf act 1 közt sosevolt olyan drasztikus ugrás nehézségben ami miatt ellehetetlenült volna a játék: A casual/alkalmi játékosoknak tökéletes lett volna az is. Az act 2 nehéz volt és ott már nagy ugrás volt valóban. Azt még megértem hogy picit visszavették. De hogy act 3-4-et is??? Hááát... az annyira nem nyerő. Elég lett volna ha nehezebb marad de sokkal jobb a drop rate. Így megérte volna küzdeni. Most ha nem is sokkal, de jobb a drop rate és jó cuccban gyerekjáték. Eleinte kihívás módnak szánták infernot aztán rájöttek, hogy akkor biza' kihalnak a szerverek. Erre begyengítettek mindent. Nem gond, csak nem adtak plusz nehézségi szintet a szado-mazo gamereknek. Mondjuk ha adnak, akkor a casual gamer réteg azon sírt volna, hogy az meg túl nehéz. Arra lehetett volna mondani, hogy "azért van". Talán majd bedobnak valami imposszíbru nehézséget és mindenki kedvére ott öletheti magát ahol neki tetszik

-
Neró
őstag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Inferno azért készült, hogy ott tényleg a skill legyen az első tényező. Bár már eléggé elrontották.
Még emlékszem, a szövegre - " az átlagos játékosok nem fognak tudni tovább menni inferno Act1-2 -n." - vagy valami ilyesmi volt. Mára már vérpistike is átverekedi magát. Pár OP dologtól kellett volna megszabadulni - nem legyengíteni ennyire.
-
prehistoric
csendes tag
Írja már le mindenki őszintén, hogy mennyi játékideje van. Kérlek!
-
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Miért? Szerinted 1.0.4 előtt senki se vitte ki a játékot vagy mit gondolsz?
Normal,NM, Hell-en pont összejött annyi hogy vegyél egy ACT1-es geart..
Ott meg lehetett farmolni, hogy aztán felöltözz ACT2-re és így tovább..
Én is így csináltam és szerintem majdnem mindenki..
ACT1-en nem esik semmi?
Szoktad olvasni is ezt a topikot vagy csak írsz? Elég sokaknak ACT1-en esett eddig a legértékesebb dropja..
Pl nekem is ott esett a 25M Xbow, sőt..a legtöbb Legendary is ott esett 1.0.3ban..Egyébként aki nem akar kihívást az játsszon hellig..
Megvan a 60as (maxos) karija Hell végére...Infernot meg hagyja a nagyokra..Szerk: "nem a legprofibbakhoz kell hasonlítani, hanem az átlagos játékosokra."
Hát pedig Inferno pont nekik kéne hogy szóljon..
Azoknak akik esetleg játszani is tudnak és nem a gearük viszi végig a játékot..
Mi lényege +1nehézségi fokozatnak ha az is könnyű? -
Rankerz
senior tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Kimondtad a lényeget. Csak a profi az nem profi(ebbe a játékban skill ugye?). Aki már az átlagnál egy kicsit jobb azt nem elégíti ki az ami a casualnak megfelel.
A blizzard a casualoknak akar kedvezni mert tudja hogy ők vannak többen. Igazából a botok után a második tényező ami kinyírta a gamet számomra. Sose felejtem el amikor nem tudtam topikot nyitni kinti fórumon, annyi sírás volt hogy percenként 10 új topik nyílt .
Elérték amit akartak, és a vicc hogy még mindig megy a sírás szóval lesz ez még jobb(rosszabb) is ne izguljatok. Főleg pvp után amikor két casual egymás vérét is szívhatja, hajjaj.

-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
okés, akkor farmmal
ha inferno azért készült hogy szenvedjenek vele az emberek, hol lehet farmolni? hellen 0 loot, act 1 inferno 0 loot úgyszintén. ha még talál egy mid-tier itemet, akkor sem tudja eladni, mert egyszerűen megroskad az AH a mid-tier 5-10 millás cuccoktól.
miért nem csinálták meg úgy akkor, hogy inferno iszonyatosan nehéz (ennél nyolcszor nehezebb), és hell act 3-4en rendes loot van, és ott felkészülhetnének infernora az emberek? akkor tényleg nem menne a sírás, és jogos lenne hogy retek nehéz inferno.
(#48061) Rankerz: ha minden játékos olyan lenne mint kripparian, nem lenne sírás milyen nehéz inferno. láttam már 100K-s DH infernot, sőt, olyat is ami 0 golddal indul inferno act 1 elején (ugyan az az ember csinálta meg)
nem a legprofibbakhoz kell hasonlítani, hanem az átlagos játékosokra.
(#48058) Gorneck23: azért a monk az sokat számit. ha találkoznék egy olyan monkkal vagy barbárral, ami több mint 8 másodpercig tudja betankolni az eliteket, azzal már röhögve megyek partyban.
inkább solo playről beszélek. partyban sokkal egyszerűbb a játék. -
mikromanus
veterán
válasz
Rankerz
üzenetére
Only blue itemekben volt már diablo kill barbárral. Talán DH-val is lenyomták egyszer így. Én a norm game-t akartam only blue-ban nyomni, de amint elér valami besérül a kicsi lelkem és pár csapás után pihengetés van. Némi DPS-t allresre kell szerintem majd konvertálnom, de nem volt sok kedvem. fáradt vagyok, így inkább normál cuccban farmolgatok. De majd jól leporolom a kék hulladék cuccot, átszerkesztem a buildet és mindenkit lenyomok

Másik kihívás mód a könnyebben haló buildekkel vagy kasztokkal a játék laptopon. Most néztem barbárral. Kb 0,5-0,7 másodperces késés van a kiadott utasítás bevitele és képernyőn megjelenése közt. Így egy picit azért macerásabb lenyomni az ellent. Kell némi látnoki hajlam. Néha olyan fallen maniacok robbantak az arcomba akik ott se voltak még, máskor meg mire felvenném a nyúlcipőt és ragál rá a kép már el is hevertem

-
Rankerz
senior tag
válasz
prehistoric
üzenetére
Minden egyes percében volt valami ami frusztrált , amit azóta nem hogy javítottak volna sőt..de persze élveztem . Mindig bíztam benne na majd a kövi patch majd a kövi. Mostmár nem vagyok ilyen naív, ezt a játékot erre tervezték ' Get Rich or Die Lootin : D
-
prehistoric
csendes tag
válasz
Rankerz
üzenetére
"Mennyi óra gamepalyed van? Hányszor toltad végig normal/nm/hell/inferno fokozatot?
Mikor értél infernora és voltál képes farmolni azt(patch szinten)? Mikor ölted le diablot? HC ban meddig jutottál? Mennyi karit húztál újra? Mennyit kereskedtél és farmoltál össze?"Így jön ez ide!

Teljesen mellékes dolgok ezek. Élvezed a játékot, vagy sem? Ez a kérdés.
-
Rankerz
senior tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Mennyire néztél kinti fórumokat , streameket, videókat a neten? Csak mert volt bőven erre példa már bébi mód patchek előtt is
Talán Kripp tolta le 500k gearben az egész játékot nem tudom. Aztán valaki más csak fegyóval Diablot infernon. Volt már DT builddel nyomuló srác a megjelenés hetében is.
-
Rankerz
senior tag
válasz
prehistoric
üzenetére
Ez hogy jön ide? Amúgy mire másra lehet még használni?

Mint írtam amikor huszadennyit 'tettem le' az asztalra már akkor is untam és elmentem egy hónap szünetre. Az hogy én gyorsabban tudok haladni/goldot szerezni mint a casual játékos nem a játék érdeme amellett hogy az én hibámból untam meg
-
Gorneck
legenda
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Csapatban 3-4 millás gearrel végeztem ki (haladós volt így is), 200 órám volt kb a játékban. Ahogy a csapat többi tagján is vagy talált vagy filléres cucc volt. Mondjuk a monkunkon már kicsit komolyabb gear volt (10m környékén).
-
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Farm nélkül?
A játék szerves része a farm..
Miért kéne kivinni farm nélkül?
Aki nem akar farmolni az ne játsszon Diablot, és ne sírjon itt hogy "uristen de nehéz pedig már 5perce nyomom"...
Vagy, tolja le Normalon és menjen TV-t nézni...ennyi..Szerk: Mellesleg az inferno PONT azért készült hogy szenvedjenek vele az emberek.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
látom nem értetted amit mondtam, nem gond, legalább megpróbáltad
megnézném hogy viszed ki 1.0.3 infernot farm nélkül. tényleg végignézném.
-
Alg
veterán
Na ha ennyire kiakadt az AH, lehet szét kellene néznem hátha találok valami jót olcsón a barbnak
Mondjuk egy ideje már kb. fél perc után hányinger fog el csak a látványától is, egyszerűen nem jelent örömet ott keresgélni ha helyette játszhatnék is (mostanában napi 10 óra meló mellett nem jut rá túl sok idő...)Mindegy is, Blizzbalance-ra még időben felment 54EUR, majdnem elég a HotS-ra, 2 hét múlva szezonváltás után meg megyek vissza SC2-zni
-
prehistoric
csendes tag
válasz
X Factor
üzenetére
Szerintem azért azt érdemes lenne megjegyezni, hogy ez csak egy átmeneti időszak.
Jelenleg könnyen lehet haladni, ha az ember érzi/érti a karakterét. Hát ez majd változik. Akkor nehéznek találjuk majd, az miatt hagyjuk abba.
Aki nem azért játszik, mert élvezetes számára játszani a d3-mal, az így is úgy is befejezi pályafutását. Az olyan playerek, mint én, rengeteg lehetőséget látnak még a játékban, s nem merítik ki őket 300-400 óra játékidő alatt.
Persze azt is értem, hogy nem fekszik a játék, ez így nem jó. -
Rankerz
senior tag
válasz
X Factor
üzenetére
Én is untam már 100 óra után is elhiheted, és átláttam hogy az 5 karakter meg a 4 act nagyon szépen cseng de nem egy életen át tartó content. Itt csak barokkosan fogalmaztam mert kinek mi az igény szintje. Van olyan haverom már HC ban van vagy 1 milliárd (!) aranya minden karija 60 as és még mindig szeret farmolni. Mondtam neki hogy tökéletes játékos vagy a Blizzard számára.. : D
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Act 1 már az elején is jó volt. Annak a nehézségével elégedettek is voltak. Csak kissé nagy lépés volt Act 1 és kettő közt amitől elszontyolodtak a népek. Ezért kicsit nerfelték. Csak aztán annyira belejöttek, hogy mostanra picit túlzásba is estek vele. Vagy csak mostanra elég sok jobb item is esett és már nem is annyira imba az inferno nehézség a többi acton sem... A korábbi patch nehézségeken sem. De azért ebnyomtak egy rakat túltápolt legendaryt, hogy nyerjenek egy kis időt és etessék a botpénzeken hízlalt zombikat (is) ...
-
shouryuken
senior tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
"már csak egy kevés buff kell a wiznek és a DHnak, hogy képesek legyenek fél óra kite nélkül akármit csinálni, és ne legyenek 2 hit egy elit mobnak, mert a melee kasztok per pillanat iszonyatosan imbák."
Egyelőre barbár/monk haverok pont fordítva gondolják, mert ők kiteolnak, amíg én az eliteket 10mp alatt ölöm
(act2)Amúgy minden felszerelés és nem cast függő, és egyelőre a jó melee gear drágább.
-
X Factor
addikt
válasz
Rankerz
üzenetére
nekem összesen van kb 100 óra gameplayem, ami szerintem itt az egyik legkevesebb, van egy 60dh (4plvl), az volt a mainem, van 150k dmg-e, szal normál földi léptékkel nézve egész jól fel van gearelve. De már emelett is húztam a számat, amikor a barbit felhúztam 60-ra, pedig 24 óra alatt megvolt. Lenne egy 40-es WD-m azt is gondotlam felviszem 60-ra, de már nincs erőm /kedvem ugyanazokat az actokat 400szor végig vinni, hisz ennek a játéknak alapvetően szórakoztatnia kéne, nem pedig a napi teendők listáján szerepelnie.
-
Sirandrish
legenda
válasz
prehistoric
üzenetére
Gondolom mindenki csak azért fog felhúzni 60ra 5karit amiből (4től hányingert kap) hogy kitolja a saját szenvedéseit

És de..lehetett kényelmesen farmolni ACT3-at csak kellett hozzá egy életképes csapat..
Nem lehetett 1M-es gearel úgy alázni Diablot mintha Normal lenne.. -
Rankerz
senior tag
válasz
prehistoric
üzenetére
Mennyi óra gamepalyed van? Hányszor toltad végig normal/nm/hell/inferno fokozatot?
Mikor értél infernora és voltál képes farmolni azt(patch szinten)? Mikor ölted le diablot? HC ban meddig jutottál? Mennyi karit húztál újra? Mennyit kereskedtél és farmoltál össze?Ha ezekre a kérdésekre a válaszod olyan mint az enyém te is unnád .
Sirandrish: Az nem az ő hibája hogy túltelített az AH ,meg hogy azok a cuccok már senkit se dobnak meg 3 hónap után. Valljuk be ennyi idő bőven elég volt még a leglassabb játékosnak is hogy megvegye amit szeretne, itt már a maximalizálás vagy pénzszerzés az egyetlen indoka az AH nak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell
üzenetére
ACt1-et 500K-s Gearben soloztam le 1.0.3ban..
Miért kéne HELL-t farmolnia bárkinek is csak azért mert ACT3 nehezebb lenne?drk88 Kb...63as item lassan olyan ritka lesz mint 1-1 legendary
Rankerz Képben lett az árakkal? 4maxos stat vagy vendor

-
X Factor
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugyanígy vagyok vele, várok még picit, aztán valszeg eladom, megyek guild warsozni
prehistoric Semmi bajom nem volt amíg nehéz volt, sőt mindig is azt mondtam ez így van rendjén, mert kihívást jelent, mert küzdeni kell érte, mert taktikázni kell, mert csapatban érdemes összedolgozva próbálkozni. Most meg olyan emberek, akik kb azt se tudják milyen skill mire való, meg h. mit kéne csinálniuk, és itt rohangásznak infernon... aki meg eddig tudott boldogulni, annak most unalomba fullad az egész.
s kasztonként több build lehetőség az ember ált összeállítja ami az adott itemjeivel a legkedvezőbb és használja, csak úgy hobbiból szvsz nem szoktak mindenfélét próbálgatni, vagyis én nem.
-
prehistoric
csendes tag
Szerencsére 5 kaszt van a játékban, s kasztonként több build lehetőség. Nem értem, hogy lehet ilyen "hamar" megunni a játékot.

Az AH meg csak egy plusz opció a játékban, amit nem kötelező használni. D2-ben nem volt, az volt a baj. D3-ban van, de úgy sz.r ahogy van. Nehéz volt a játék, mert nem lehetett kényelmesen farmolni act3-4-t. Most meg könnyű.
Nem értem én a mai fiatalokat!
-
Rankerz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyobb volt a hiba/rizikó faktor. Senki se akart másfél napig várni inkább alább szedte a cuccait(néha túl alább hálisten
) hogy el tudja adni. Ma meg bepróbálhat bármit. Felrakja 100M ért. ha nem viszik 95 M ért stb stb.A másik meg hogy mostmár a casual játékos is képben lett az árakat illetően, gyorsabban pörög és 6 itemnére keresés meg legendary tulajdonságra keresés kb az alapja votl a régi flippelés nyereségének.
Van aki csak azt nézte jaj 30 all res mekkora gané cucc de volt rajta 60 fire res és hoppá már majd perfekt monk item. Vagy a legendaryknál kilistázta jaj ez a cucc csak 300k ért, holott az övé perfekt roll és 10M . Szép idők voltak egy kereskedőnek

-
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Néztema gibbinn-t, breath-t. Meg a manajuma cuccokat. Hát ott senki nem megy senki alá. Föleg az újaknál.

-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
még mindig olcsóbb mint mikor 100000 volt az alap, nem 1 millió
valószínűleg most lesz az aranynak egy fix ára.(#48036) Sirandrish: azért lett nerfelve, mert infernó az új diablo 2 hell. egy alap cuccossal simán vinnie kéne minden karakternek soloban act 3-at, vagy legalább az elejét.
azt hogy az inferno az mekkora egy imba szarnak kell lennie, hogy rohadt nehéz legyen: nem. ha ezt akarták volna, hellre is csináltak volna egy normális drop minőséget. láttál már embert farmolni hellen? maximum befosós HC demon huntereket.
már csak egy kevés buff kell a wiznek és a DHnak, hogy képesek legyenek fél óra kite nélkül akármit csinálni, és ne legyenek 2 hit egy elit mobnak, mert a melee kasztok per pillanat iszonyatosan imbák.
persze hogy inferno teljesíthető hogy másfél évig farmolsz act 1-en, de nem ez a játék lényege.
-
drk88
senior tag
1.0.4 előtt nem volt teli szeméttel act3 droppja..most meg 50-55-58-as itemeket okádják az elitek..az AH-ról meg annyit, hogy egy kalap szar lett nem hogy javult volna a helyzet egyre szarabb lett..nem lehet eladni semmi közepes itemet..csak az overpowered set itemek vannak bent de az is 600m meg ilyenekért..vicces mi a francért farmolnék jobb cuccokért ha így is act3-on úgy megyek végig mint 2 hónapja act1-n..
kéne bele egy olyan act vagy nehézségi szint amit csak partyba lehet teljesíteni és persze a dropp is minőségibb mint jelenleg..
-
Rankerz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja csak régen nem volt cancel funkció. "Filléres" itemek nálam sose foglalták a kevés helyett inkább elraktam stashbe.
Én már elhagytam a dio3 mat egy hónapra annó, igazából bármit is tesznek az hogy nincs új content eléggé lelombozó tud lenni. Ha még egyszer le kéne ölnöm butchert vagy új karit felhúzni 60 ra normal/nm/hell fokozaton kb sírva fakadnék
-
Sirandrish
legenda
válasz
userxy
üzenetére
Szimplán nem kellett volna agyonnerfelni a játékot.
Azért 1.0.3ban már bőőőőven teljesíthető volt a játék Inferno fokozaton..ha nem is soloba de partyban elég könnyen..
Nem értem mire ez a nagy könnyítés..
Persze biztos van aki örül ennek...akkor jön a pofára esés mikor jönnek a dropok és nem ér semmit mert most már a játékosok 95%a képes A3-t soloba farmolni kb, és a közepes cuccokból dunát lehetne rekeszteni
Egyébként nem sírni akarok mert eddig azért elég szépen fel tudtam öltöztetni a karimat, csak szerintem hoztak néhány felesleges lépést a srácok..
-
userxy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kellene még egy act 5 játékba ami tényleg olyan geart illetve dpst igényel ami a most legfullosabbaknak is kihivást jelent.
-
Rankerz
senior tag
válasz
maross
üzenetére
Nem volt az 2500 Euro valamit elszámoltál

Itt csak a magját írtam le, amiért nem olyan egyszerű tovább csinálni részletezem azért.
Ahhoz hogy essen a loot sokat kell farmolni és legalább inf a2-a3. Ami HC ban bármikor game over lehet. 5 nap alatt paragon level 14 lettem,szóval már az unalom határán kétszer átléptem közben ha érted.
HC AH árait nehéz megszokni, nagyobb a szórás. Nem csak jó és rossz itemek vannak ,hanem féljó, vagy all resist regen stackos stb stb. Ha nem jössz rá a nyitjára semmti se tudsz eladni meg jó áron megvenni se.
A HC arany SC aranyra váltása nagyon bizalmatlan kereskedés odakint. Mivel kb bárki átbaszhat bárkit. Ezért én 1 napos Giveaway ' - t tartottam mielőtt nagyban kereskedtem volna hogy szerezzek reputációt.
Végül pedig én sose votlam pénzéhes ezt csak azért adtam el mert 99,9% hogy nem akarok többet diablo 3 mazni így a goldra se votl szükségem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
DjDanee87
üzenetére
De megnéztétek azokat a legendeket?
Forintot nem érnek..azóta is esik néha néha csak azért nem másolom ide be mert sokan kiakadnak tőle.
Ma is esett egy 56os Legend kesztyű...5K-t ér..5.000 gold...vagyis annyit nem mert ha el akarom adni akkor alá kell raknom meg ugye -15%..szóval ha jó boltot csinálok akkor akár 3500gold is ütheti a markom..Rankerz Régebben nem is "kellett" hogy essen mert a középkategóriás vagy annál gyengébb cuccokat is el lehetett adni 150-200K-ért vagy akár 5-600K-ért..
Most meg vagy Vendor vagy 100M...
És hát kitalálhatod milyen gyakori a 100M-es drop
A a HC-SC goldal jó boltot csináltál..grat

-
DjDanee87
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De neked legalább esik legend. Nekem ami esik is ilyen sokat ér: [link] !!!

-
Rankerz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem régebben se esett semmi. Egy nap ha volt egy milla profit lootból ( ! ) akkor örültem : D
Átmentem HC ra. Lootból összejött napi legalább 5 milla profit meg még AH flippelésből is elég sok. 1 -1,5 hét alatt már 90M HC aranyam volt (nulláról ! ) . Elcseréltem 250 milla SC goldra azt meg eladtam RMAH ba. És most szüneteltetem a gamet jó darabig.
-
Sirandrish
legenda
Mert az 1.0.4 tönkre vágott egy amúgy sem hibátlan rendszert..
Undorító ami az AH-ban megy..
Valami vagy 100M vagy 5K..
300össz mainstat+ allresis cuccokat nem lehet 30K-nál drágábban eladni?
Erre még rájön a botrányosan sz*r drop...nevetséges.
Tudom..nekem is esett nati cipő meg mostanában sokaknak esett értékes set de hogy 10K rare itemből 1 ha ér valamit az felháborító..Nem tudom meddig fog ez így menni de lassan tényleg elérünk arra a pontra hogy csak set-es cuccot lehet majd eladni meg néhány jól sikerült legendaryt..
-
Alg
veterán
Ehhehe... azért elmond valamit a játékról, hogy az utóbbi időben a topic hozzászólásainak tippre legalább a 90%-a AH-ról szól
-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Na igen, de ez egy mas tema. Ametisztbol meg van vagy 300 flawlessem, bar ahogy szamolom, nem nagy penz.
-
mikromanus
veterán
válasz
maross
üzenetére
Nem. Picit több suska kellene ehhez alapból. De ha valaki patch bevezetés és kiszivárgás előtt vásárolt be akkor simán megtízszerezhette a pénzét. Még mindig 3-5-szörös árak vannak ametiszten és topázon. Rubinon meg 20-30-szoros is lehet (volt, hogy 100 gold alatt lehetett szerezni flawless square rubint)
-
Kicsimix
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Gondolom mert az ss leginkább akkor jó amikor teljesen feltöltődik... Amint ellövöd csak az alap chc-t kapod...Ha tömegbe kerülsz nincs is ideje feltöltődni (ergo nem sok haszna van). Tehát többet járkálsz úgy ,hogy nincs feltöltődve minthogy fel lenne. Ezért ha már elég sok chc-d van akkor helyettesítheti valamennyire, vagy esetleg más hasznos dolgot be lehet rakni helyette...
Mondom ezt úgy ,hogy a dh-m al elég keveset játszok... Nem mellesleg sok dh gyenge is emiatt miután ellövi... Ezért fontosabb ,hogy ss nélkül legyen jó a dam... De ez már más kérdés...
-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Akkor gondolom mar vegtelen sok penzed van

-
Edge
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Azám de mivan ha a te 7k-d is ilyen trükkös módon volt 7k?
Am. tegnap az ah huszárok egyike nagyon felidegelt persze akinek nem inge...
Láttam egy kardot ami tök jó lett volna vmi láma betette 850k-ért, megláttam megnéztem ráklikkeltem és már nem volt meg. Pár percel később 10 millióért újból megjelent és kb fél óra alatt el is vitte vki. annyit én is áldoztam volna rá de bennem volt hogy akkor se + dugja fel magának akárki is az. Ehh banyek én legalább használtam volna.
-
mikromanus
veterán
válasz
maross
üzenetére
Ja. Megveszed 7k-ért és bent van 8250-ért. Most számoljad ki szépen mennyit is nyersz 7 milla befektetésen!

Erre beraksz egy kisebb mennyiséget olcsóbban, azt látják, hogy ennyi volt az előző 10 üzlet, kapásból bevásárolnak rá 100-an miből az első nyer a többi drágábban veszi mint előtte. Dobálják a 8500-9000 goldokat neked a többire. Hát ennyi a haszna. -
maross
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
ha olcson vennem, akkor nem kene trukkozni, eladnam dragan.
-
frame>24
addikt
mindegy, wanna-be Gordon Gekko kiscsávóknak jó gyakorlás az AH.

-
mikromanus
veterán
válasz
maross
üzenetére
Talán olcsón veszed és nem 9k-ért. Annyiért akarod esetleg eladni. Tegnap pl voltak simán 7000-7500-ért is. Sőt, talén még 7k alatt is. Az időszakos változásokkal lehet nyerni szépen azért. Kivéve ha kipukkan a lufi, lemegy az ár és mindenki pánikszerűen meg akar szabadulni a készleteitől amitől még jobban zuhannak az árak. Akkor bukta van

-
maross
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Es csak en nem latom a hasznot azon, hogy vettel 9ezerert, es eladod 6-9ert (-15%?)
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Megvan a tuti módszer a sok szemét anyag eladásra (flawless square emerald pl): ha nem viszik 9k-ért, akkor vásárolj fel 10k-t (vagy előzőleg olcsóbban halmozz fel készletet), rakj be 9k-t 9000-éert , majd ezret 6k-ért: A sok marha be akar vásárolni az olcsóból, de az elmegy 1-2 másodperc alatt, így a többi már a drágábbakat viszi. Ha jól behatárolják mennyi van bent az AH-ban ezzel simán lehet szakítani. Ha nem, akkor buksz pár millát. Mondjuk ha előző nap a csúcsidős alacsony áron veszed még bukni se nagyon bukhatsz így sem, max nem lesz nyereség.

-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az ütközőár amennyivel bírnod kell a vásárláshoz már 10k. Alakul ez

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mpierre
üzenetére
Nem mentem tovább azóta. Tegnap ugye együtt farmoltunk, aztán kajáltam én már csak az ah-ra néztem rá meg rendet raktam a ládámban, nem játszottam.
Majd ma...
mod:
morvaigaben: Act 2 megy nekem is főleg, act 3-hoz még nem vok elég tápos, bár most az új cuccokkal még nem néztem, mi a szitu... na majd este.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
9100

-
mikromanus
veterán
Most érdemes emeraldot venni. Olyan olcsó, hogy csak na. Csak háromszorosa a patch előtti árnak. Ha visszamegy a tegnapira idővel, akkor a bliz sarc után is lehet rajta így is egy jó ezres nyereség. Persze ha nem megy vissza 8k fölé akkor eléggé buktaszagú üzlet...

edit: eh, késő. Már elvitték az "olcsó" árut. A felső határ már lassna 10k lesz. Picit túlreagálta a piac azt az 1000 db olcsó gemet

-
Horbal
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
danilla
őstag
Rmah-ba mennyire kelendő az inferno essence? Valakinek van vele tapasztalata?
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tegnap és ma reggel is volt amikor 1,39-1,42 volt. Ez most kb stabil úgy tűnik.
(#47999) Neró
Engem neg az idegesít, hogy a machine of war quest után nyomulsz bitchbreaker fele sok kilóméteren át. Visszateleportálsz közben eladni a szajrét. Amikor visszaérsz nyomulsz tovább. Ha meghalsz akkro a városban éledsz újjá. A legközelebbi wp a machine of waros ahonnan öt percnyi caplatás a halálod helyéig minimum. Bár lehet nem így lehet ezt összehozni, csak tök random hol kelsz fel a padlófogás után...
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)