Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
nem használsz sprintet
-
MrCsiT
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
No, nekem nem lett olyan szép cuccom

Ahogy kilépett deck, barb nélkül az act3 már nem volt olyan mókás

De ez tényleg állat cucc

-
Cyberbeni
addikt
holnap kicsit jobban rápörgök majd a leveling-re, ma csak 6 szintet fejlődtem

amúgy az a legendary 0 stat lett
-
X Factor
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ott voltam, durva.

-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem 1 se esett ...

-
Ren Hoek
veterán
Bakker! Ez megér egy új posztot.
Gear swap most akkor nem működik, vagy mi a haltüdő van?
Majdnem 300% mf 3xNV-vel, parával együtt... és NEM dobott sárgát! Van valami gear cool down vagy miaszar? Ezért nem fogok öltözködni akkor
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sittes79
üzenetére
Nem akarom leszólni, de láthatod amit én vettem 6000 aranyért.
Kicsit több a LoH ezen, de amit vettem mindenben jobb.
6000 aranyat ért... nemsemmi. Szerintem ezeknek nulla lesz kb az értéke. Már most... Próbáljátok ki, valóságban nem is jók annyira! 700 dps + 660 loh Egykezes + pajzsom sokkal jobb. Mivel picsalassúak, loh se jön ki olyan módon mint kellene.Ezek szerintem 1000-1200 dps-től használhatóak, azalatt szmötyi.
(#46086) Mr.Csizmás:
Erdő szélén jó a kedv
Ott lakik a barna medv.
Ez a véleményem a barna olcsó kínai csavarhúzódról 
MÁÁKER!Mod: Gyakorlatilag 100% bleed chance van rajta? WTF? Állandóan sebez bleedben is?
-
thomeef
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nah ez már egy olyan 2H amiért már érdemes a dual wieldet kukába dobni

-
Mr.Csizmás
titán

hint: első leg dropom
-
Ren Hoek
veterán
-
X Factor
addikt
válasz
KonzolKartel
üzenetére
nem rossz, mert baromi gyors. ja, csak nagyon nagy a szórás dmg-ben, a kis min miatt.
-
Sirandrish
legenda
Röhej lett a játék!
Kurva könnyű...úgy hullanak a Legendaryk mintha kötelező lenne...
Áá..miért kell minden elb*szni
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Csatlakozom. 3x mentem végig a2-n de semmi legendary, de még csak sárga sem ,ami normális lenne. Egyedül egy 5 statos kesztyű-terv esett ami ér kemény 120k-t. Azt hiszem holnap megint előveszem a Darksiders 2-t, mert most elegem lett. Persze most ah-ban sem mennek el a bent lévő cuccok, mert mindenki legendaryra vadászik.
-
Cyberbeni
addikt
5,7 szint után kiesett az első 1.0.4 legendarym: [link]
természetesen elitből, mint mindig -
Mumee
őstag
Paragon szintekkel azért nem halad senki se túl gyorsan ahogy látom, pedig elég gyorsan lehet "fejlődni".
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezeket ti ilyen 375-ös MF-el ütitek ki?
Valorral együtt 169 és semmi jó nem esett még ma... Összerakok egy gear swap felszerelést, de nem tudom ez gyakorlatban hogy működik majd...
Mellesleg az MF cuccoknak undorítóan magas az ára, függetlenül mi van rajtuk. Sok ilyet törtem már be
-
mikromanus
veterán
Nekem is esett egy Windforce, Ez mennyi eddig itt a PH-sok közt? A harnadik a mai nap?

Azért az a közel 50% knockback elég szép...
-
válasz
mikromanus
üzenetére
a fury töltődött igen
-
Alg
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
igen
-
mikromanus
veterán
Hehe. A tereptárgyak szétverésekor is töltődika fury. Szerintem "critel" is. Z korábban is így volt?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
R3ĐßuŁŁ
üzenetére
Semmi, csak befestheted a kedvelt színre az egész szettet. Gyakorlatban semmi haszna. Max jól néz ki.
Más:
Mekkora kemény amúgy, hogy 0.9 eu az arany... eddig szöges ellentéte történt amit hittünk
(estére 0.25 lesz...)Jó menni fog ez lejjebb... de azért vicces, hogy ekkora kereslet van.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Üdv. A festékeknek van valami szerepük a játékban?

-
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Magic Find will now cap at 300% (Nephalem Valor bonuses will still stack beyond this cap)
Kicsit felturbóztam magam a szintezéshez, 250k-ért vettem egy régi The Inquisitort és 350k-ért egy régi Unity-t, így mosmár 25% movement speed bónuszt kapok a cuccokból
-
Ren Hoek
veterán
Bakker... Kiraktam gyorsan legalább 15 kéket, meg 15 sárgát falu közepére hátizsákból... néha gyorsan vissza akarok menni és már nincs hely...
erre teleportálok vissza később, és a kékeknek nyoma sincs a földön!! Csak a sárgák maradtak meg!Már többször csináltam ilyen 1.03 alatt és mindig minden tárgy megvolt a földön mire visszajöttem...A kékek is...B...ák meg!
Kipróbáltam azóta 2 kékkel, és eltűnik mint a szar... Komolyan ezzel spórolnak a memóriával vagy mi a franc???
Lehet volt közötte 1000+ DPS-es cucc is

Mod: Japp, és el is veszett a 850 dps-es crites 1 kezes kékem, amit használtam is ... FUCK. Eddig ez totál nem így volt! Pókbarlangot kitakarítottam régen, és minden cucc maradt a földön.... emlékszem...
-
Gyuri27
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Furcsa volt nekem is, de kaptam questért xp-t. Sőt ha törsz vagy sokat gyilkolsz azért is beesik az xp.
-
Helmoras
őstag
Beszéltünk erről az MF limitálásról, vagy elszurták vagy félreértelmeztük vagy csak elirták...
Nekem jelenleg van 383 MF em amiből 75 a valor 3 a paragon 24 a follower a többi saját, szal maradt értéke az mf cuccnak

-
mikromanus
veterán
Act 4-en botrányosan alacsonyak az ilvlek. Gondolom véletlen, de a legtöbb rare 51-57 ilvl volt.... Act 3-on 3 kör alatt nem esett szerintem ennyi low lvl item.
EZ mondjuk egész szép. Kár hogy a pajzs szinje épp csak a mocsár felett van picivel.
Rakát szerintem nerfelték. Zsengécske cuccban ahol korábban azért néha ingott a léc most egyhelyből lenyomtam. Alig menekült, nem chargeolt (mondjuk folyton a nyakán voltam) + egyszer se lőtt semmit és nem is idézett. Izu meg csak egy nyamvadt tervet dobott 5 nv-re és 2-3 kéket. Hát izé... Akkor inkább act 3.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
[link]
a kis manókat simán túlélték a szolgák, az opressorokat már nem bírták túl sokáig, azután diavetítés következett és kiléptem (természetesen mindkettőből champion packról beszélek)
amúgy poison dartból lehet a manatöltős jobb lenne, annyira nem tesztelgettem, mert inkább DH-val fejlődök.ja és Rakanothnál, meg a kutyák elég sokáig bírták, de azért cd előtt meghaltak, a nagy zombi meg majdnem végig bírta, és csak 1-szer kellett újrakasztolni (és miattuk nem is tolta a teleportálós támadást)
a rúnák a chance to freeze miatt ezek, csak elfelejtettem cserélni az övemet, 1.1%-al a fegyverből meg nem sokat érnek, szóval mindjárt ki is cserélem valami értelmesebbre. -
cowboy_bebop
őstag
Most dobott egy 541 vit-es 2h sword-öt. Nem gyengén feltápolták.
-
X Factor
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Igen, ezt tudom én is, én cloaknál meg gatyánál vagyok így a dexxel
már nagyon elegem volt, hogy ha 125ös chdre kerestem akkor nem dobta ki a nem emerald socketeseket, egyébként meg bányászhattam a socketes alapból chds fegyverek között. mondjuk nekem ebből jó pénz volt, volt fenn néha jó cucc, 1000+dps atc spd, + socket "crossbow", de kő nélkül, így crt dmg-re keresvén nem adta ki, ezáltál ellehett bugázni a cél közönség elöl, majd kapott követ és sok pénzt lehetett csinálni.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, az normális, hogy a launcher nem csinál semmit, a play meg kiszürkülve?
nevermind, várni kell, kissé sokan lóghatnak a d3mon most.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
X Factor
üzenetére
másik oldalról nézted, hogy ha az ember crit damra keres, akkor nem dobja ki az emerald socketes bowokat mint eddig? szerintem zseniális feature, már nagyon elegem volt, hogy ha 125ös chdre kerestem akkor nem dobta ki a nem emerald socketeseket, egyébként meg bányászhattam a socketes alapból chds fegyverek között.
egyébként chd hiányzik, meg nem xbow, szóval főleg weapon mastery miatt.
-
thomeef
őstag
Érdekesség képp:

(A dext mennyiségét kell nézni)
-
Ren Hoek
veterán
Amúgy a legendary-k nektek sima mobból esnek, vagy elitekből is? (Utóbbi nekem sohasem történt még meg... plannél sem)
-
X Factor
addikt
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Kár ezekért a bowokért, eszméletlen jó dps meg statok, de crit dmg körül, szvsz nem éri meg. Pedig ilyen sok milliókért repkednek.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
egyik sincs beleszámolva a weapon dps-be
egyrészt van egy adds 6% to lightning damage, ez az összes sebzéshez ad még 6%-ot, és bármilyen skillel működik
aztán van egy lightning skills deal 16% more damage, az csak bizonyos skillekkel működik.@SLYM: nem nagy varázslat infernót végigvinni, főleg most, hogy mégkevesebbet sebez az összes ellenfél, és az eddig sokat sebző ellenfeleknek mégjobban levették a sebzését.
-
Tom5
addikt
Kíváncsi leszek ki éri el először a 100-as paragon levelt. Én kb 100 év múlva.

-
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
és a barbároddal simán lenyomod egyedül is az infernó 4. aktot?
-
shouryuken
senior tag
Nem tudom, de olyan érzésem van, mintha nerfelték volna a shadow power / gloom kombót.
Egyszerűen nem ad vissza annyi életet... -
Cyberbeni
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
nem op... akkor lenne op, ha fizikai sebzés mellé lenne a %dmg, mint például a The Fist of Az'Turrasq-nál
egyébként meg rare cuccon is lehet +50% dmg (csak a fizikai sebzést növeli, tehát ha van rajta +300-600 lightning dmg, akkor azt a +50% után adja hozzá) -
Cyberbeni
addikt
elég durva lett az új WD

Rakanoth-ot egyből sikerült mostmár megölnöm (27k dps, 3,5k armor, 411-480 resistek, 36k hp, 800 loh)
persze utána olyan durván akadozott a játék, hogy inkább kiléptem (egérmozgás rendben volt, de a kép többi része max 1-szer frissült másodpercenként)
@defi: eddig is bent volt ez a bug, és full random működik, hogy 2-szer dobják ugyanazt az ellenfelek, vagy 2-3-szor craftolod ugyanazt egymás után -
defi
tag
akaratomon kivul sikerult egy targyat dupeolnom, siman gyakas kozben. uj bug van kilatasban.
-
mcsabee
senior tag
-
oxox
addikt
válasz
mcsabee
üzenetére
erdekes...nekem a lohom, 1000 korul van...mondjuk skilleket nyomom szepen, de tenyleg gond nelkul megy....csodalkoztam is...egy varazsloval toltam ma, ill. az emlitett dh-val...hat volt, hogy estek-kelltek szegenyek, en meg alltam bent a zuzdaban, a hp-m megcsak nem is remegett....a hid elejejig jutottunk, ott mar nem birtam ket elite pakkot egyedul (ok instant halottak voltak, miutan becsaltak a masodik csapatot...de nem akartam mondani nekik, hogy nelkuluk folytatom, inkabb atmentunk act2-re...hat vicc volt, hogy milyen egyszeruen ment....vegigtoltam vault of the assasint, aztan holnap reggel folyt....) Igerem ha kettot talalok a masodikat odaadom felaron
...persze ha a masodik jobb mint az elso, akkor az elsot ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jahh ket legend, es egy 7.5 misis receptet talaltam (meg egy egesz jo bracert)
-
mcsabee
senior tag
Hm, nekem barbimnak van 11.5k armorja, 53k élete, 950-1050 rese, 18k dps-e és 1.2k loh, de keményen megszenvedek Act 3-ban, főleg a molten üt akkorát, hogy hihetetlen, szabályszerűen kite-olnom kell.
Nekem is kellenene egy olyan stukker, amilyet említettél, mondjuk 800+ loh jó is lenne rá
. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
De az nem csapatra vonatkozik?
Akkor ez mi:
"The difficulty gap between normal monsters and Rare and Champion packs has been reduced, and drops from normal monsters has been increased substantially to compensate. "
Ez szerintem minden act-ra vonatkozik. Ehhez jön még a karakter buff.
-
Rayner
őstag
válasz
mcsabee
üzenetére
Monkkal tolom és elértem az 5NV-t 1 halállal!!!! act-1 mf gearben, semmin nem változtattam még egy skill rúnán se. könnyebb nem lett az igaz, de most már nem irreális hogy a champ pakk 1m-nél közelebb jön akkor instant eltünik 30k hp.... most van kb 3 mp-em, ami tökéletes arra, hogy kimenjek a trutyikból amiket pakolnak... eddig esélyem nem volt... eddig is megpróbáltam futkározni de semmi... másrészt végre nem találkoztam megölhetetlen pakkal... az affix módosítások sokkal jobb kombókat eredményeznek, és szerintem játszhatóbb... nekem legalábbis csak 1x ment fel a pumpa a korábbi folyamatos egérverés helyett.
-
oxox
addikt
válasz
mcsabee
üzenetére
nem minden kasztal...cimbi tank dh-val ment eddig, es valami life visszanyereset butitottak...monknal nekem act3 kb olyan lett mint act2 volt eddig...az meg mint az 1...ami annyit tesz, hogy act2 halal nelkul siman jatszottam, act3-ban keves volt a dps-em, es a furfangos elite pakkok siman leszedtek...nahh mostmar siman szedem oket
monk (dps 21k buffal, 8k armor, 55k hp, 800 koruli res) ...es ha dobni fog egy szep 950-1050 koruli lohos fegyvert (vagy remelhetoleg egy het mulva 1misibol veszek egy tucatot) akkor aztan mar tenyleg rambo sehol nem lesz....amugy meg pata-pata-pata-pom
-
mcsabee
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Könnyű lett a játék? Abszolút semmit nem érzek belőle. Act 2 pontosan akkora kihívás, mind eddig, és Act 3-ban sem jutok előrébb annál, mint eddig. Szerintem egy bittel sem lett könnyebb a játék.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
flash-
üzenetére
szvsz fölösleges mindkettő, shadow power gloom rúnával elég élettöltést ad, és még a sebzést is csökkenti
de ha mindenképp akarsz valamit, akkor lifestealkellene egy dead man's legacy tegez +max disciplinnel, de az összes, ami fent van AH-ban, az szar és drága (10,10,14% attack speed a 10-20%-ból)

-
flash-
veterán
sziasztok
érdekelne hogy nyílnál melyiket részesítsem előnyben?
Each hits adds 300 life
vagy
2.5% of damage Converted to life?
-
Gyuri27
félisten
válasz
X Factor
üzenetére
A fegyveren a max 100 + socket és egy radinat star (összesen 200).
A 300 honnan jön ki?
Másrészt egy 100%-s chd-s fegyó nem túl olcsó (ha még sebez is). Ehhez vedd hozzá a socketet és máris 250 eurós cuccról beszélünk.
Szóval lehet azt némileg pótolni (emeled a chc-t pl).A loh-t viszont (főleg ekkorát) piszok nehéz pótolni (meg nem is olcsó).
-
Cyberbeni
addikt
act1-ben 1 ütés kb minden mob (ha critelek, 30,5% crit+sharpshooter), act3-ban kb 1,5-1,75-ször ennyi xp-t adnak a mobok, tehát oda csak akkor érdemes menni, ha közel olyan gyorsan haladsz, mint act1-ben. (magyarul ha dt barb vagy)
nekem 25% kő és 27,6 xp/kill a templartól.
átlagban 6,9M xp/óra (kb 8 órányi játékból számolva), ami kb 1500 órányi gyilkolászást jelent lvl100-ig
eközben 476 elitet öltem meg (legalábbis most annyival mutat többet a számláló) -
Franklin
addikt
1. paragon szinten vagyok és már esett egy legendary. Igaz miszlikben végezte a kovácsnál... :-D
Nem tudom mi lesz ennek a hosszú távú hatása. Szerintem 1-2 hét habzsi-dőzsi után visszaveszik a dropot.
-
Rayner
őstag
Minden annyit ér amennyiért megveszik

Amúgy érdemes magas gold áron kezdeni, legalábbis ahogy az RMAH gold eladást vettem észre, most elég sokan bevásároltak goldból. kb 3secenként ment el 2M...
Én mindenesetre elég vastagon húznám a ceruzát aztán meg majd kialakul úgyis mi mennyi. -
oxox
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
tortent...es semmirol sem tudni, hogy mennyi er

-
sunnymarcell
aktív tag
340 hsz... na bazeg

történt valami nagy vita?
(#46001) FehérHolló: socket van rajta? mert akkor elég sokat érhet... ha nincs rajta akkor nem sokat
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Critet máshol is össze lehet szedni. 1350 loh-t nehezebb.

-
FehérHolló
veterán
Beteg ez az új droprate.
Két legjobb fegyverszerzemény:
Monk kétkezes 1150 dmg, 350 dex, 120 vita, 1350 LoH
Crossbow: 1270 dmg, 120 dex, 190 vitaKár, hogy mindkettőről hiányzik a crit.
Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.