Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
félisten
válasz Szuperboci #21341 üzenetére
A power armornak a 35%-os rúnáját kapcsolták ki.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
FehérHolló
veterán
válasz D1Rect #21351 üzenetére
Én úgy látom, hogy nem tették elérhetetlenné, hanem legfeljebb 100% életednyi sebzést véd egyszerre.
Amount of damage absorbed from a single attack will now cap at 100% of a player’s maximum LifeMásrészt Arcane torrent cascade missile-t 10 példányban maximalizálták.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
félisten
válasz FehérHolló #21352 üzenetére
Magyarul kikapcsolták.
Játékban még mindig 35%-ot ír, de ha minden igaz cserélni fogják teljesen."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
raskolnikoff
őstag
Szóval ha azt akarom hogy ne törjék fel az accountomat pengessek ki még 3 kilót? Gyászos. :/
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz raskolnikoff #21357 üzenetére
Hányszor leírtuk már, hogy mobilra ingyenes az authentikátor...
⭐ Stella
-
freemanone
addikt
válasz Televan74 #21361 üzenetére
android emulator for windows. nem bonyolult egyáltalán.
engem az sms protect szabályai akasztanak ki. csak magyar számot tudok hozzáadni, mert magyar SC-vel lett még pár éve az acc készítve és ha meg akarom változtatni a régiót/országot az ugyan ingyenes, de nem csinálják meg amíg el nem költöm a pénzemet a bnet accomról..... vagy legalább 20€ alá kell mennie, amit elvesztek, ha régiót váltok! tök jó nem?
-
emre33
addikt
"Az első dolog a Black Mushroom (fekete gomba), amit az Act 1 Cathedral Level 1-es pályáján találhatunk meg. Ez véletlenszerűen jelenik meg egy helységben."
Ezt keresem épp, ez is véletlenszerűen jelenik meg?
kösz
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
kexksz
addikt
Ki milyen buildet használ WDre? (Solo fejlődés/Coop/Boss)
-
kovsol
titán
amiket lehet látni AH ban 1000+ dps fegyverek azok merre esnek amúgy? inferno act1 ben is van esély ilyenre már? vagy az majd csak a vége felé?
May the Force be with you!
-
akela91
addikt
Valakinek lenne kedve co-op-ozni velem?
Nightmare ACT1 6.Quest. Barbár, lvl35, 679DPS, 2200 armor, 6200 hp
Privibe, ha érdekel. Szétnézős fajta vagyok... (ha lehet ne "barbárok" írjanak )
akela91#2819[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz freemanone #21364 üzenetére
Ez egyszerubb.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz kovsol #21368 üzenetére
Inferno act 1-be te nem fogsz olyannal találkozni, max 3-400dps egykezesbe ,kétkezesbe meg 6-700. Inkább Act 3-4 ahol már olyanok hullanak. Nekem 570DPS-es fegyó van a kezembe, de ez épphogy elég Act 1-re a barbárral, ezért gyűjtöm én is a goldot ész nélkül. Armor, ékszerek egyenlőre nem kell, sikerült a War Cry-al feltörnászni a resist-jeimet úgy 300 környékére, de fegyver az elkéne, mert act 1 végére egy mezei mobnak is 70-100k a hp-je, amit lehet püfölni, ha az embernek nincs legalább egy 20k-s dps-e(nekem 9700).
-
rt06
veterán
válasz D1Rect #21354 üzenetére
jatekban azert irja a regit, mert ahhoz kliens patch kell, a skill mukodeset pedig tudjak hotfix-szel, akar restart nelkul is modositani
ezt lehet meg erdemes figyelemmel kovetni, itt irjak, milyen hotfix-ek varhatoak
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Szuperboci
senior tag
44 óra game után nightmare/act 4 be dobott először 2 db legendary itemet egymás után.. ez aztán a váratlan meglepetés
Music!!!
-
kexksz
addikt
Besírtam Lehet volt már; [link]
-
WayneGace
őstag
Most vettem 250k-ért. Akinek van set darab és számomra jó statokkal rendelkezik, akkor szívesen megvenném.
Hogy kell úgy képet beilleszteni, hogy ne teljes méretben jelenjem meg?
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
emre33
addikt
követők pl: Templar képességeit utólag már nem lehet megváltoztatni?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
persil
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #21382 üzenetére
Például megpróbál valaki belépni 2-3x rossz jelszóval az accod-ra.
Ha be van lőve az sms alert, akkor erről amúgy kapsz is figyelmeztetést, hogy meg tudd változtatni az adatokat.Na ilyenkor van az viszont, hogy köteles leszel autentikátort használni, ahhoz, hogy ah-ban valós pénzzel nyomulj.
A második ilyennél pedig letiltják a valós pénzes kereskedést.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
rt06
veterán
válasz persil #21385 üzenetére
szerintem naluk picit mast jelent a compromise, ugyanis ha azt csinalnak, amit te leirsz, az visszaelesre adhatna okot
pl megtippeled mi a pistike felhasznaloneve, kamu jelszoval megprobalsz belepni parszor, es puff, authentikatorhoz van kotve
megprobalod meg parszor es puff, el van tiltvaPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz persil #21385 üzenetére
van sms+aut nálam.
szóval, ha elkezdik nyomkodni az accomat, akkor utána kell jelszót változtatnom, különben ha nem, és 2. alkalommal is piszkálják, akkor viszhall?
rt06 mostmá tényleg nem értem
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
persil
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #21387 üzenetére
Ha van autentikátorod és sms alert is, akkor nem igen hiszem, hogy bárki fog piszkálni, úgy már csak a te esetleges hülyeségeden múlik, hogy feltörnek-e
Kis odafigyeléssel és gyanús oldalak elkerülésével szinte kizárható a feltörés veszélye.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
félisten
válasz FehérHolló #21355 üzenetére
Kipróbáltam 60%-os resit mellett, szerintem semmit nem csinál.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
rt06
veterán
válasz Mr.Csizmás #21387 üzenetére
az eredeti szoveg az account kompromittalodasarol ir
szerintem az, hogy megprobalnak belepni az account-odba nem ilyen
ha belepnek, az igen, de mivel van authenticator-od, ennek valoszinusege kicsi (ha kiadod az authenticatort az adataid melle, vagy a https ellenere benyelsz egy mitm tamadast, akkor megeshet igy is, de ezek valoszinutlenek)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz D1Rect #21391 üzenetére
eddig ugye ugy mukodott (kis kerekitesekkel), hogy ha volt 3000 eleted, akkor barmekkorat utottek rad, 2000 elnyelesre kerult, s csak 1000-et sebzodtel
akkor is, ha 10000-et utottek - 9000 elnyelesre kerult, 1000 bementezutan ugy fog mukodni a leiras szerint, hogy legfeljebb annyi kerul elnyelesre, amennyi eleted van
szoval ha kapsz egy 3500-as utest, abbol 2500 elnyelesre kerul, 1000 bemegy (ez eddig is igy volt)
ha viszont az elozohoz hasonloan 10000-es utest kapsz, csak 3000 kerul elnyelesre es 7000 megy bePolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
blackbiker79
csendes tag
Üdv mindenki.
Ez a megfelelő hely sírni egy vendég kódért?
-
no01ricsi
tag
Sziasztok
Kéréssel fordulok hozzátok, szükségem lenne a játékra, méghozzá a dobozosra és nagyon
Mivel felénk már nem kapható, ha valaki tudná, hogy hol lehet még beszerezni...
Itt vagy inkább privátban megkereshetne...PSN ID: PRicsi83
-
rt06
veterán
válasz blackbiker79 #21396 üzenetére
igen
inkabb, minthogy pm-ben spam-elj, mint par masik forumtars teszi (gondolom mindenkit amig el nem faradnak)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
SimS
senior tag
Üdv
Még nem szerepelt itt kérdésként, hátha más már megoldotta:
Act 4-ben az egyik random dungeon-ban (Holy Sanctum) akadt egy kis gondom. Ez az a hely, ahol a padló feljön, ha rálépsz akkor megszilárdul és mobok spawnolnak.A kérdésem az volna, hogyan lehet mindet felhozni?
Elsőnek 1 maradt lenn, másodiknak 2.. nem gondolom, hogy lenne különösebb kiváltság ha mind feljön (de vannak páran akiknek összejött), csak marhára idegesít - bár lehet teljesen random az egész.SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest