Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
freemanone
addikt
Arra esetleg valaki tudja a választ, hogy a játékban van FPS limit? Egész konkrétan 30FPS-re gondolok. Viszont ha igen akkor nem értem, hogy az options menu-ben miért lehet ezt állítani elméletileg.... csak érdekesség képp.
Keresgélnék neten, de a legtöbb ezzel foglalkozó oldalt nem tudom megnyitni cégnél, tunelezni vagy vpn-t, külső proxy-t nem tudok használni és sajnos szűrve vannak kulcsszavak alapján a játékos oldalak...[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
az AH globálisan nem megy vagy csak nálam nem dob most ki semmitse a kereső?szerk: 1 log out/in megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
egy talán hülyén hangzó kérdés, de valahol lehet látni, hogy hány órát tolt bele az ember a játékba?
esetleg valaki véleményt erről így ACT2 vége felé járva? -
freemanone
addikt
Ma este 20 óra 13 perc gameplay után végre eljutottam a Diablo lemészárolásáig!
Irány nightmare! A karim: [link]
Nem siettem sehova, volt jópár rész ahol D, D2 módra végigszántottam a démonokon újra meg újra! Hozza a régiek feelingjét, rengeteg újítás amik ráadásul jó irányba vitték el az egész játékot. Amit negatívumként tudnék felhozni (a servereken kívül), hogy egyre rövidebbek az act-ok és a normál mód szerintem könnyebb mint az előző verziókban volt. Diablo sem állt túl sokáig a két lábán és elsőre sikerült megőlni, bár ebben az AH-nak is van nem kevés szerepe.
Körbenéztem nightmare act1 legelején egy picit, hogy lássam mégis mit ér itt a karakterem. Elkeseredtem és fel is vidultam rögtön! Végre lesz benne egy kis kihívás.
A grafika eszméletlen, az pedig külön piros pont, hogy továbbra is random a pályafelépítés, de mégis sok a puzzle darab amiből válogatni lehet. Nagyon örültem amikor felcsendültek az ismerős láda, könyv, arany egyéb cuccok hangjai. Nekem az első rész jobban tetszett valamiért mint a 2, de most fordult a kocka a D3 javára!
Digitális verzióm van, de minden centjét megérte! -
freemanone
addikt
nightmare act 2 barbár karakter: a kérdésem az, hogy a sivatagban azok a baromi idegesítő legyek ellen van valami tuti módszer? az idegbajba kergetnek a kergetőzéssel..... a weapon throw skill tök jó amíg nincsenek sokan..... ötlet tipp esetleg? Az agyamra mennek teljesen..... inkább egy 10 es elit valamiből csak ne ezek
-
freemanone
addikt
-
freemanone
addikt
van egy érzésem, hogy ismét basic kérdést teszek fel, de nem találok rá választ. Ha ezzel nyaggat a follower akkor mi a gondja konkrétan: "should i find some new attire? these old things becoming so small..."
fegyója a szintnek megfelelő és minden slotban van 1 kis apróság ami javítja a tulajdonságait. -
freemanone
addikt
megállt a szerver itt is... de én 30008-at meg kapok hibának.... remélem visszajön hamar.
-
freemanone
addikt
nem tudom, hogy volt-e már annyira pörög a fórum, hogy nehéz szemmel tartani minden postot, de most fedeztem fel egy érdekességet. barbár kari 2db 1kezes fegyó és ha felcserélem a kezében a fegyvereket megváltozik a DPS. konkrétan egyik felállásban 1966 a másikban pedig 2166
a két fegyver: [link]
Ha a nagyobb DPS-es fegyver van a jobb kezében akkor több az összesített DPS-em. -
freemanone
addikt
válasz KonzolKartel #20558 üzenetére
a procid elég a vga meg bőven sok hozzá! vsync miatt lesz az a 30fps is. gtx560m (nem a herélt asus, hanem msi féle) karival is simán megy fullon, pedig az meg se közelíti a tiédet, majdnem 3x-os a különbség.
(#20560) BloodyEddie: sztem attól függ honnan nézed.
elvileg több magic cuccot találsz, amik ugye jobbak mint a fehér itemek.[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
most, hogy van egy kis szabad délutánom megnéztem a linkelt progit.
érdekes dolgokat művel a játék.
futás közben: 4-7%
pályatöltéskor: 12,4% szinte fixen arra pár másodpercre
esc-et megnyomva játék menu-ben 12% szintén
viszont ha nincs menuben hanem game közben van akkor 2-3%még nem olvastam el h pontosan miket lehet figyelni ezzel a progival, de elmondásod alapján jogos az egy mag teória. arra lennék kíváncsi, hogy akkor a win task manager-ben mit látok, ami használja a többi magot, még olyankor is ha nem fut más a vga és audio kezelőkön kívül.
-
freemanone
addikt
válasz Televan74 #21361 üzenetére
android emulator for windows. nem bonyolult egyáltalán.
engem az sms protect szabályai akasztanak ki. csak magyar számot tudok hozzáadni, mert magyar SC-vel lett még pár éve az acc készítve és ha meg akarom változtatni a régiót/országot az ugyan ingyenes, de nem csinálják meg amíg el nem költöm a pénzemet a bnet accomról..... vagy legalább 20€ alá kell mennie, amit elvesztek, ha régiót váltok! tök jó nem?
-
freemanone
addikt
válasz Mr. Teddy #26380 üzenetére
EN-US kliens van felrakva és azokat a servereket előbb patch-elik, boszantó, de le kell törölni és fel kell tenni az EU-s verziót ami EN-GB jelzést kapott. Nem kötelező, csak akkor ne reklamálj ha nem tudsz játszani több alkalommal is majd amikor új patch-et adnak ki!
-
freemanone
addikt
ebédszünetben toltam egy fél órát otthon, de sziven ütött a 16,4k-11,5k DPS változás.... és valamiért teli vagyok micro lagokkal...... full minimum grafikán és high-on is egyaránt hiába van több mint 60fps-em. :\
-
freemanone
addikt
válasz radi8tor #30867 üzenetére
azért ez szánalom.... eddig FHD minden high shadow off +vsync (mert idegesít a kép szétcsúszása) és 60fps felett voltam, ha jöttek a mobok fraps szerint 50-60 között mozgott, a beépített szerint leesett 30-ra, de nem volt ennyi microlag.... ha nem a karaktert nézem ahogy halad, hanem a mapon bambulok baromira idegesítő és hent közben meg még rosszabb..... a vicc, hogy az egér is elkezdett ugrálni néha a képernyő egyik feléből a másikba....
remélem lesz valami gyors hotfix, mert elég sokat ront a játékélményen.... -
freemanone
addikt
egy kis tanácsot szeretnék kérni, monkal kapcsolatban. a dex vagy az int a fontosabb? mindkettőt látom, hogy növeli a dps-t, de nem egészen látom át, hogy melyikre is kéne jobban koncentrálni. jelenleg még csak 29es a kari és jó irányban akarom tovább vinni már most. van egy 60as barbárom, ott annál egyértelmű volt nekem az str+vita glasscanon/tank módhoz, de montot még egy kicsit szokni kell!
-
freemanone
addikt
válasz Nordic #33279 üzenetére
ne add fel, amikor én kerestem a hiányzó összetevőket minden meglett max 3adszorra, kivétel az a rohadt kavics...... 4,5órán keresztül mentem le abba a barlangba mire hajlandó volt megjelenni.
pedig direkt normalon mentem, hogy minél gyorsabban végigvágjam magamat.(#33277) mikromanus: egész konkrétan Caverns of Frost level 2 és soloban nehezebb, mert sokszor a föld alatt spawn-ol a unique mob és szeret az eldugott sarkokban rejtőzni mindaddíg amíg át nem sétálsz felette.... szóval ha nem látod attól még ott lehet, így partiban több az esély a több láb miatt!
(#33281) radi8tor1: nekem ahoz nincs türelmem, hogy annyit AH-zzak.... max Hell-en tudtam volna menni. Inf Act1 picit nyögve de megyeget a barbimal.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest