Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
Dobott hellen a skeleton king raret masodik levagasra.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Wolverine
félisten
válasz McKnight #20851 üzenetére
Feltörték az accountod, illegális dolgot csináltak vele, ezért kaptál egy bant. A Blizzard ilyenkor küld emailt arról, miért is történt ez.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Neró
őstag
válasz McKnight #20864 üzenetére
Gondolom Public Game- re is mentél. Most van néhány ilyen eset.
Vigyázni kell vele![ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
CoyoteStarrk
csendes tag
Nálam szintén megy a szerver
Ellenben a hivatalos honlap nem megy így nem tudtam a fórumon utána nézni, hogy mi a fene az error 24001. Akkor kapom ha egy bizonoys questhez tatozó public gamebe szeretnék csatlakozni (inf buthcer runoznék). Hibát dob, elkezd keresni valami, majd bedob soloba.BattleTag: CoyoteStarrk#2870 Stream: niceguy880901 HoN: Patrick_Jane
-
Neró
őstag
válasz GeneraL_XTX #20867 üzenetére
Akkor kisebb az esély rá, igen. [link] - itt írtunk róla.
"Egyelőre mindenkit óva intünk a public game-ktől, mivel a csalók egy exploitot használva úgy férhetnek hozzá a BNet-es fiókodhoz, hogy megkerülik az Authenticator-t és minden egyéb védelmet."
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
szallasi007
őstag
válasz GeneraL_XTX #20867 üzenetére
Szia így:
"Egyelőre mindenkit óva intünk a public game-ktől, mivel a csalók egy exploitot használva úgy férhetnek hozzá a BNet-es fiókodhoz, hogy megkerülik az Authenticator-t és minden egyéb védelmet." - diablohungary.hu
-
McKnight
tag
Ez mekkora gáz, csak publikon nyomtam, semmi single rész, mert hát azért multi a multi
(Csak azért vettem meg a játékot hogy ne keljen egyedül játszani )
Kár hogy csak most jöttem fel a fórumra.
Ezt elkurtuk
20 órai játék 35 szint, nightmare, act 1,
Ennyi
Tűz a víziparkban? Mégis....hogyan????????
-
Wolverine
félisten
válasz McKnight #20864 üzenetére
Például goldot lehet vele árulni a WoW-ban, ahol ez tilos. De ha írsz a supportnak, akkor megmagyarázhatod a helyzetet... és persze szerezz Authenticatort, mert olyanokat eddig nem kompromittáltak, akiknek volt.
A visszaszerzés lépései itt szerepelnek az utolsó pontban."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nkAAA
aktív tag
-
BloodyEddie
őstag
Grat Mennyi idő volt?
Kérdés: az Authenticator progi pontosan hogyan működik? Minden egyes loginnál megnyitom az appot, és kiírom belőle a generált kódot amikor bejelentkezek? (szal olyasmi mint amikor bankba lépek be?)
Ha igen, nincs valami egyszerűbb beállítás? Utálok mindig pluszinfókat beírogatni.
[ Szerkesztve ]
-
nkAAA
aktív tag
válasz BloodyEddie #20876 üzenetére
Köszi 47 óra és 31 perc, de - szerintem - hamarabb is össze lehet ezt hozni
https://twitter.com/nkaaa
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
USA dollárért meg lehet venni a játékot pl battle.net-en?
Egyszerűen vicc, hogy Euro-ban ugyanannyi, mint dollárban. Nyílván sokkal jobb lenne ebben a devizában kifizetni.
Előre is kösz a válaszokat.
-
Sonja
nagyúr
FullHD, minden max-on, vsync on és 60 fps, de folyton lement az fps érték, azaz volt drop. Vsync nélkül 120-130fps, de ott is megvolt a drop. Megvan rá a megoldás! Én sem hittem el, de tényleg működik, mert kipróbáltam!
A Users\felhasználói név\Documents\Diablo III\ mappában a D3Prefs.txt file-t nyissátok meg szerkesztésre, és a HardwareClass értéket írjátok át 1-re!
Végre rögtön tudok játszani elindítás után normálisan.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Wolverine
félisten
válasz szallasi007 #20874 üzenetére
Erre nincs bizonyíték a Blizzard szerint; és ha volt valamilyen probléma, azt az utóbbi 7-8 évben mindig megosztották a játékosokkal, vagyis nem látom okát, hogy ne higgyek nekik.
#20876: igen, ez olyan, mint egy banki token (elvégre a kütyü az is); a Battle.neten beállíthatod, hogy ne minden belépésnél kérjen kódot, hanem csak hetente egyszer vagy IP-váltáskor.
#20878: a Battle.neten elérhető Blizzard Store régiókorlátos, az amerikai boltot nem érheted el Európából.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Nordic
Közösségépítő
No rt06 javaslatára megnéztem a barbárt úgy, hogy Furious Charge helyett Earthquake-et tettem be Path of Fire rúnával. Azért nem a The Monuntain's Call rúnát használtam(ez ugye csökkenti a cooldown-t 105sec-re illetve törli a teljes Fury költséget), mert úgy egyrészt nem elég hatékony a sebzés ,másrészt ezzel nagyobb területet lehet lefedni, ami igencsak hasznos. Csináltam videót is, de nem tudom, mikorra tudom feltölteni. Mindenesetre nem volt hülyeség, egyenlőre úgy néz ki rendben van ezzel is.
A marha nagy előnye, hogy HA közelharci bossok ellen használod, akkor igencsak lekapja legalább a minionokat, ami nem kis segítség, de még a boss életét is képes lefelezni. Persze ez csak akkor a legkönnyebb, ha nincs pl. arcane buff a bossokon, vagy molten. Viszont eddig még nem találkoztam ranged boss-al, aminél lehet, hogy majd a Charge fog hiányozni, mivel azok így is úgyis folyamatosan pozíciót változtatnak.
Próbáltam a videót úgy csinálni, hogy legyen melee és ranged boss is, de csak 1 rohadt melee bosst találtam. Ha ráakadok majd egy ranged boss-ra arról is csinálok videót, hogy azok ellen mennyire hatásos az EQ.
A videót majd később linkelem(lehet, hogy holnap).
-
kgeek
csendes tag
Nagyon az elején vagyok a játéknak,de nagyon megérte megvenni!
Blogom: www.kataigeek.com
-
Mr. Teddy
őstag
Helló!
Nem vagyok teljesen képben a dologban, azt hallottam guest passal ki lehet próbálni ilyen demó szinten a játékot. Nos én mielőtt megvenném, azért belekóstolnék, hogy milyen is lett, honnan lehet ilyen pass-hoz jutni? -
megint én
őstag
Valaki nem tud egy olyan oldalt ahol minden rúnához is le vannak írva a skillek? Mert a
http://diablo3.hu/wiki/index.php/Barbarian_skill kissé fostocska, és nagyon hiányos. -
csobanandras
tag
Nem tudjátok hol lehet online kódot venni, mert nincs kedvem kivárni a két hetet míg újra lesz készlet a boltokban..?
-
Jokes67
tag
Letezik ,hogy pesten sehol sem lehet kapni a jatekbol???
-
WayneGace
őstag
Aranyat lehet adni a másiknak játékon belül?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Wolverine
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Találtam egy rare templar relic-et, hát hirtelen a 18k hp-jából lett 34k .
-
Dorien
veterán
Egy guest pass-t én is megköszönnék, ha van valakinek felesleges...
Wherever you go - go with all your heart.
-
Face8814
őstag
Van arra lehetőség hogy az amerikai szerverről valahogy átrakjam az európaira a karakterem?
Illetve ha coopba akarom tolni, akkor gondolom csak az azonos régió szerverein lévőkkel tudom ezt megtenni?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest