- moonlight115: Privát, oh!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
válasz
OddMan #20993 üzenetére
árusoknál én még értelmes cuccot nem láttam. Viszont a Kovácsot érdemes fejleszteni. Ha az AH-t nem szeretnéd használni, akkor a kovács a legjobb opció jó cuccok megszerzésére. Egyébként sokan azért hívjak "csalásnak" az AH-t, mert olcsóért lehet valamivel magasabb szintű cuccokat beszerezni. Sajnos igen, pár ezer pénzért vettem erős cuccokat. Sajnos azért csak pár ezer, mert ugye ha valaki számára haszontalan az adott tárgy, az felrakja olcsóért. Nem gondol bele, hogy az másnak mennyit ér és emiatt drágábbért kéne árulni.
Egyébként meg AH-n pont olyan cuccok vannak értékesítve amit lootolnak mások, úgyhogy nem csalás. Egyszerűen a random loot miatt mások lootjai néha jobbak mint a tied. PONT
(jah és én mindig buyout-olok, a licitnél megvan az esély, hogy valaki túl licitál téged) -
vhunor
őstag
válasz
mephi666 #20994 üzenetére
Ott azért nem volt ilyen egyszerű a dolog, ha nem jsp-ztél. Itt csak felütöd a "katalógust" és kész. Amíg nem borulok fel minden második mobnál kizárólag a cuccaim viszonylagos gyengesége miatt, addig én nem veszek semmit. Amúgy coopban bőven esik cucc, ha 4-5 haver is játszik akkor meg pláne lehet adogatni egymásnak.
-
Nordic
Közösségépítő
-
OddMan
őstag
Kérdeznék még egy számomra nem tiszta dolgot. Az árusoknál (Merchant) lesznek majd normálisabb fegyverek, ahogy megyek előre a játékban?
Esetleg a kovácsot kellene fejlesztenem, ha normális fegyverekhez is hozzá akarok majd jutni?
Olvastam sokan AH-ban vásárolnak, bár nekem egyelőre még nem sikerült vennem semmit, mert mindig felüllicitáltak, ráadásul többen is írtátok, hogy AH-val kicsit csalás a játék. -
Ghoosty
őstag
válasz
scott_free #20975 üzenetére
"anno egy Duriel-fight maga volt a besz.rás, most az összes bossfightnál ha egy italt használtam el..."
Duriel csak ranged karakterrel volt nehéz. Pala, barbár úgy ment át rajta, mint kés a vajon. Sorci balze képességgel, csak sétált körbe míg Duriel meghalt. Nekro blood golemmel annyi életet szívott belőle, hogy nem nagyon tudtál meghalni. Amazonra már nem emlékszem. Itt poti helyett bőven esik health globe ezért iszol sokkal kevesebbet.
Könnyűségre nem változott. A d2-t palával úgy vittem végig, hogy se stat se skillpontot nem osztottam. Diablo-n kívül nem volt nehéz semmi."a D2-ben a skillpontok osztásával egy-egy képesség erősségét is befolyásolni lehetett"
Csak gyakorlatilag nightmare-ig nem osztottál el egy pontot se, mert különben életképtelen lett később a karaktered és a sokadik hiba után már rohadtul nem volt kedved újra felhúzni egyet, hogy kipróbálj valami újat. Ráadásul az sillek több, mint fele max pontal is használhatatlan volt.
"brutál rare cuccok miatt a szett- és unique-itemek használati értéke is igen kicsi."
Sokat játszottam d2-vel, de soha nem sikerült összeszednem egy teljes szetet, mert mire kiesett a hiányzó, addigra már gyenge volt. AH gyakorlatilag biztosítja, hogy ha elakadsz, akkor ne keljen újra farmolni, míg ki nem esik az általad áhított cucc, hanem megveheted mástól és tudsz haladni. Ha viszont ez nem tetszik, ne használd.
Gyakorlatilag, ami negatívumokat felsoroltál, mind jellemző volt d2-re is valamilyen formában.
(#20994) mephi666
Azért mondják sokan csalásnak, mert olyan, mintha több ezerszer megöltél volna egy szörnyet és így kiesik a legjobb neked való cucc, ami által sokkal könnyebb lesz a játék és sokan nem érzik úgy, hogy ezért a sok használható cuccért tettek volna akármit is. A szó szoros értelmében valóban nem csalás. Én ameddig lehet szintén maradok a kovács+gyilkolás megoldásnál. Aztán ha túl nehéz lesz, majd átgondolom újra.
-
vhunor
őstag
Nightmare Act 2 vége kétharmada felé járunk, barbár + monk csapat (az elejétől együtt nyomjuk), még semmit nem vettünk az AH-ból, így van nekem 43-ason (barbár) 10k hp, 1500 dps, 2800 armor, monknak 8k hp, 1500 dps, 35% dodge. Eddig nem volt még komolyabb gond sehol, de tegnap amikor Kull tagjait kerestük, egy molten-firechain-plague champion csapat bizony végigkergetett a térképen, bele egy vortex-waller-molten csoport karjaiba. Hát vicces kaland volt 6 champion ellen
.
Kíváncsi vagyok, végig tudjuk-e nyomni teljesen (Infernót is beleértve) AH nélkül, mert ezek a karik direkt úgy indultak, hogy csak az általunk talált/craftolt motyókat használjuk.
-
ttt1
őstag
Izé mennyi "hely" kell neki?Notira tenném fel 10,9 gb szabad hely van és a telepítő azt mondja csináljak még helyet..Asztalin 8 gb foglal...Hu látom már 15,3 GB-ot ír ..de mindek ennyi?
-
mikromanus
veterán
Tegnap befejeztem a Hellt barbárral. Mókás volt. Célirányosan lecserélgettem az elavult cuccaimat és újraskilleztem a főellenség legutolsó kispajtás előtt (csak hogy ne spoilerezzek nem nevesítek). Meglett simán. Egy-két halált benyaltam "finomhangolás közben", de meglett a célirányos beállítás.
Az valahol le van írva, hogy a WotB ideje alatt nem hatnak rád a fagyasztó hatások? A jail ellen még nem teszteltem, de a fent említett ellennél eleget tesztelhettem ezt is
. Azért ez olyan jó kis extra, hogy igazán megemlíthetnék a leásokban is.
A champion-elitekkel is boldogultam, de volt egy komisz helyzet, Alapból sok szörnyi is volt, balról bejött az egyik superelit, jobbról egy mezei elit. Egy kicsit megleptek azért 2x3 extra képességükkel és sok csicskással.
A főboss hell harc komolytalan lett. Iszonyat life regen és life/hit módomvan. Egyszerűen nem tudott annyit sebeni, hogy veszélybe sodorjon. Simán leálltam egy helyen aztán addig gyepáltam amíg el nem fáradt. Egy darabig a hulláját is ütlegeltem csak úygy virtusból
Kicsit azért gáz, hogy bent állok a capdájába (gondolom tűzsebzést ad) és még annyi se kellett, hogy kisétáljak. Simán bent álltam és gyepáltam ezerrel. Még a boskill/terelő képességek se kellettek.Inferno eleje még gyengécske picit (hell act 4 stresszesebb volt), de a csontikirály megviccelt. Rákészültem, felkel, megropogtatja a nyakát én felrohanok, benyomok egy stunt és elkezdeném gyepálni. Ő meg csak kicsit megmozgatja a vállait és lecsap egy ütéssel. Egy rövid ideig nem hat rá semmi az animáció után, de vicces volt. Odamegy a hős, feláll a király, fogja a fegyverét, vagányan megropogtatja a csontjait és laza mozdulattal eltapossa azt az alantas kis férget aki nyugalmában zargatta
-
mephi666
nagyúr
válasz
Integra #20983 üzenetére
az inventory-ról nem is beszélve: baromi kicsi volt a hely... oké, hogy reálisan nem bírna el ennyi terhet a karakter, de nem is a realitásról szól a játék
az akármikor újraosztható skillek megint csak pozitívak, mert általában hozzám nőttek a karaktereim, mégis kukázni kellett nagyját időnként, aztán végigpörgetni a 3 fokozatot (a végén meg kiderülhetett, hogy sz@r az egész, tehát frusztrált rendesen)
és ez csak pár példa: az akármikor újrajátszható questek, a kavicsok kiszedetése a cuccokból mindenféle bukást leszámítva (pénz belefér), a craftolás... mind-mind csak pozitív... ja és a (rm)ah a legjobb: felteszed a cuccot és kész, vagy veszel... nem kell azzal szívódni, hogy keresgélsz a létrehozott játékok között, vagy forum golddal vacakolsz
-
megint én
őstag
Valaki... Ez így milyen?
-
Integra
titán
válasz
"a D2 mérföldekkel jobb volt minden tekintetben!" - ez természetesen kapásból nem igaz, már a puszta megszakítatlan játékmenet miatt sem. de ha neked az kell, hogy mindig visszajárkálj a faluba potion-ért meg mana-ért, akkor rakd vissza a kettőt, mert akkor ez valóban nem a te játékod
-
rt06
veterán
válasz
persil #20947 üzenetére
reSPOILER
az ido arra vonatkozik, az addig kell megtalalnod egy portalt a dungeon-ben, ami atvisz egy kisebb szababa, ahol van egy lada mindenfele josdagokkal tele, de ehhez nem feltetlen kell kipucolni az egeszet
valamint ha elsore nem sikerult, lepj ki, majd ujra be, olyan 10-bol egyszer ott lesz megint az idore meno dungeon (a tobbi 9 esetben valami masik lesz ott) -
rznk1986
tag
válasz
ne feledd azért, hogy míg d2-ben 3 nehézségi szint volt itt négy, tehát jobban eloszlik. ha túl gyengének érzed a játékot, akkor majd nézd meg infernon. picit el is megy az ember kedve.
nem tudom mennyire igaz, tegnap egy haver mondta ts-en, hogy ÁLLÍTÓLAG nerfelni akarja blizzard is infernot, mert bevallották, hogy szerintük is picit túlzásba estek. én a kellemetlenségek ellenére nem örülnék a nerfnek, max 1-2 helyen, ahol tényleg a szó szoros értelmében esélytelen, hogy tovább jussál.
-
mephi666
nagyúr
válasz
OddMan #20972 üzenetére
ja, a monk meg night-on (meg talán már most is) laza "fél kézzel cigiző/söröző/kajáló" karakter
mondjuk nálam már az is ritka, ha 4-5órát tudok ott ülni egyhuzamban... régen, amikor gyakran lanoztunk (2000 környéke), akkor csináltunk 2-3 napos partikat, de közben win reinstall, kajálás, cigi, stb megvolt... 30-40óra ébrenlét után már elég kották voltunk: történt, hogy sc-ban elküldtem bányászni az egységeket és elaludtam, arra ébredtem, hogy már kiásták az egészet
azt nem értem, hogy nem kellett közben felállnia mondjuk brunyálni, vagy valami? ha kicsit elmászik a géptől, azért csak jobban tud figyelni a szükségleteire és érezheti, ha éhes, vagy annyira fáradt, hogy állva elalszik?
tud(t)unk mi is kockulni, de az ilyen már orvosi eset
-
scott_free
senior tag
SPOILER?
tegnap előtt este én is végeztem a játékkal normálon, azért az Act4 elég rövidkére és egyszerűre sikerült.
mit mondjak: próbálja hozni a Diablo feelinget, de azért erős hiányérzetem maradt a játék végén. sztoriban se ütött olyan nagyot.
a D2 mérföldekkel jobb volt minden tekintetben!
lehet persze, hogy tényleg az AH miatt éreztem túl könnyűnek - valahogy túl erősek lettek a rare itemek. (anno egy Duriel-fight maga volt a besz.rás, most az összes bossfightnál ha egy italt használtam el...)a D2-ben a skillpontok osztásával egy-egy képesség erősségét is befolyásolni lehetett, itt most szinte mindent csak a viselt cuccok döntenek el. a könnyen megszerezhető brutál rare cuccok miatt a szett- és unique-itemek használati értéke is igen kicsi. (legalábbis így a 30-as szint körül)
ez van, a pénzét azért megérte, de nálam biztos, hogy nem az év játéka...
-
Ilsyde
őstag
Hell kivegezve, szegeny boss elsore elhullott. Championoket szokas szerint nehezebb volt eltenni lab alol.
Infernoba csak belekezdtem, eleg kemenyeket csapnak mar az alap zombik meg csontik is. 8-10 utes utan megborulok ha nem vonulok vissza vagy nem nyomok egy Revenget. Azok a pocakos demonok meg akkorat robbannak hogy eltunik a HP-m haromnegyede ha tul kozel allok.
Jelenleg ezekkel a skillekkel nyomulok: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#aPXVki!cdg!aZccca
Battle Rage meg War Cry makron van, felpercenkent automatikusan aktivalodik (poen hogy a War Cry 20 furyt general, a Battle Rage-nek meg pont annyi kell ugyhogy nem kell hozza megutnom semmit hogy bekapcsolodjon mindketto) igy csak harom aktiv skillem van.WotB tenyleg nem rossz, bar neha veszendobe megy mikor menekulore kell fogni es elhuzodnak a championok elleni harcok. Ignore Pain hasznalatan vacilalok.
-
sith7
félisten
SPOILER lehet
Én most nightmare ACT1 - ben járok, hát itt már van 1-2 érdekes sampion szörnyecske .... vámpír aura, fagyasztás, addig ugye semmi mozgás, tűzlabdákat dobálnak, ilyen lila lézertorony szerűségeket, amiket kidobál maga köré, és egy sugár forog körbe, ami ha megérint sebződik az ember,meg ha ütőd őket akkor egyik - másik lighting - okat dobál ki magából ...
Néha nekem is menekülnöm kellett, 37 lvl, 5800 HP - val, 957 DPS, 1500 armor
Szóval az igazi game nightmare - n kezdődik.
-
OddMan
őstag
-
Realradical
őstag
válasz
killerjohn #20970 üzenetére
A class-hoz tartozó battle.net fórumokban van egy csomó jól használható.
-
killerjohn
addikt
tudtok valami helyet ahol RENDES buildek vannak 60-as kariknak? Google első 50 találata spam...
-
-
OddMan
őstag
Jelenleg ACT2-ön járok normálon. A kérdésem, hogy pontosan mi is a gem, (drágakő)?
Ezt a kovács tudja belekovácsolni a fegyverbe? -
Bird
addikt
Ez egy 1,5 napos hír... Szerintem sokan fognak még az örök harcmezőre távozni a game miatt... 3 napig játszani megállás nélkül "enyhe" túlsúllyal....
-
-
BaLee
addikt
válasz
mcsabee #20955 üzenetére
Egyetértek.
Aki szerint túl könnyű a játék azt megnézném, hogy mindezt AH használata nélkül mondja-e. Mert ahányszor éreztem hogy nehezedik vagy esetleg nem megy, rászántam fél órát, bevásároltam és mindjárt könnyebb volt. Ez egy baromi nagy könnyítés. Főleg, hogy atom jó cuccokat szórnak 1000-10000 gold között is.Amit észrevettem, hogy nálam Hell-en nagyon visszaesett a Rare drop, Nightmaren minden sarki szörnyből hullott. Most már az act1 7. fejezeténél járok és hullott talán 4.
Tegnap túlzásba vittem a játékot mert azt álmodtam, hogy esett egy Legendary staff, és tele volt az inventorym, nem tudtam felvenni, mire kipakoltam és csináltam neki helyet ledobott a szerver. Na ez az igazi "Nightmare".
-
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #20953 üzenetére
Sztem elég esélyes, mert én minden xarba képes vagyok beállni és eddig nem volt gond...
Ma időben érek haza és picit próbálkozom mi lenne jó csapat szempontjából...
Bár sok lehetőség variára nincs...vagy sebzés növelés, vagy gyógyítás, vagy zavar, vagy még több sebzés.Tegnap mi is picit körbenéztünk AH-ba...meg is lett az ereménye...
-
Gyuri27
félisten
Urak. 2 blöd kérdésem lenne. Hol, hogyan lehet a kovácsnak receptet szerezni (egyszer használatos vagy megtanulja)? Nighten a cuccok bontásakor ugyanazt adja mint normalon. Ez mitöl van?
-
Bird
addikt
Először is bocsi az esetlegesen ostoba kérdésért... A barbár melyik központi tulajdonságát érdemes fejleszteni a különféle gemekkel?
-
mcsabee
senior tag
Hellen max akkor könnyű a játék, ha szénné vásárolod magad AH-ban, és egyedül mész. Koopban igen hamar hullik a banda. Egyedül én is röhögve tolom hell a1-et, de még a2 is megy, viszont ha teamben kell nyomni, érnek meglepetések.
Köszi Blizzard a Vortex + Arcane Enhanced + Mortar + Invulnerable Minions rare boss-t, szeretlek
.
-
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #20951 üzenetére
Hát ezért vesztem el néha...
Az is lehet. Most kúszott fel olyan 3600 környékére.
Szerk.: Poénból visszamentem ebben a cuccban normal act II-be. Ahol a szingli küldiket abbahagytam. Kabaré. Átment egy ütésesbe a karcsim. Még a sampijonok is egy ütéstől térdelnek... Emlékeim szerint ez D2-ben jobban meg volt oldva.
-
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #20939 üzenetére
Néztem párszor, hogy hova lettél...nem is értettem, skypen mondta Qru, hogy elvéreztél. Pedig igyekszem nagyobb brancs esetén tolni a gyógyítást. Lehet másik átok kéne, ami inkább zavart kelt és tudtok érvényesülni, mert az ellen nem támad.
Mondjuk mire odaértek az ellenhez, már az életük nagy része nincs meg...A hp nálatok nagyon kevés...meg is lepődtem, mert nekem 6k felett van. 2en nem tesztek ki engem...
(#20942) radi8tor1: 33as Monk?
-
mephi666
nagyúr
válasz
persil #20947 üzenetére
spoiler:
néztem én is, de mintha csak azt jelölné a számláló, amíg nyitva a portál... szerintem esélytelen 2-3perc alatt az egészet kipucolni... mentem, mint a meszes, halál nélkül és úgy sem sikerült... viszont volt bent pár rare banda+láda: lehet, hogy erre érti? ha bemégy és kitakarítasz halál nélkül, jó vagy... viszont ha kidöglesz, akkor csak 2-3 perced van visszatérni, mert zárul a kapu
-
persil
nagyúr
SPOILER LEHET EGYESEKNEK
A 2. fejezetben valahol a stinging winds, black canyon mines és khasim outpost között szokott lenni egy event. Egy faszi áll egy teleport előtt és azt mondja, hogy ez a dungeon komoly kincseket rejt, de csak ezer évente nyílik meg rövid időre. Mielőtt belépek ki is írja, hogy időre megy a móka. Odabent egy folyamat ábra mutatja, hogy csökken az idő, mielőtt az egész beomlana. Normalon is elbénáztam, nightmare-en meg egy pakk shielding-es geci leölt, visszamenni már esélytelen, nagyon kevés az idő.
Megcsinálta már valaki, megéri egyáltalán, vagy ne keresgéljem most már? -
Genji
őstag
Vki tudna segíteni hell act1 butcherkill-ben SOS? Köszi!
BenjiroGenji#2481 -
kutga
félisten
SPOILER
Tegnap megvolt Belial, irány Act3. Eléggé megizzasztott, majdnem megfeküdtem de csapatban csak sikerült lenyomni. -
mephi666
nagyúr
tegnap próbálgattam: átalakítottam így a monkom 7.5k dps, 30k hp meg elkezdtem resire is gyűjteni... vitát kicsit lejjebb adtam dex+int+str-ért cserébe (kell az a damred, az iq meg a resik miatt: 30-40%-ra beállt egyelőre minden)
lényegében a sweeping wind sebez körülöttem szépen, idézett követő lefog pár dögöt, mantra rajtam, healből kijön a damnövelő buff... jobbklikkel szépen vágom az utat a tömeg közepébe, balklikkel körbecsapkodok, ha pedig gond van, biztos pottyan orb, amit célba veszek és arra vágom az utat magamnak (a nép meg kapja ezerrel a slow-t és a damcsökkentő áldást, eltalálni is alig tudnak a blokk miatt)
...hell act3-ban alig patkoltam még el (pár szutyadék rare banda azért betette) belial meg 4/5 alá nem tudta vinni a hp-m
jó ez a monk, remélem nem fogják tovább nerfelni (fél szint van még lvl60ig)
ui: párszor akkora tömegbe vetettem be magam, hogy a karaktert se lehetett látni, csak a dögöket, a kritjeimet meg a sok slowed/shared/blocked/stb feliratot
hp meg általában meg sem mozdult
-
mpierre
veterán
Nah normal megvolt, Diablo hullott, ahogy kell. Aztán nehézségi fokozat váltás után jött a pofára esés. Lvl31 barb úgy hullott el, hogy öröm volt nézni. Gondoltam leap a közepibe, ott nyomok egy stunt nekik, de odáig már nem jutottam el, mert vmi sapijon olyat rám b@aszarintott, hogy öröm volt nézni a feliratot. Ezt kb 3× tudtam eljátszani. Nehezen tanul a barb.
Tán ne legyek meglepve ~10-s rezisztekkel..., meg lvl 25-s cuccokban.
-
BorkL
tag
Aki azt mondja, hogy hellen könnyű a játék, az a championokat is kinyírja, vagy azokat kikerüli?
-
skater86
tag
válasz
BloodyEddie #20908 üzenetére
Amikor én befejeztem, 900 dps körül volt a sebzésem.
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok! Eddig nem volt pofám ide beírni mert nem igazán szeretek kéregetni és nem is igazán ide való, de úgy tűnik nem maradt más lehetőségem. Akik eddig elolvasták az üzenetemet azok már biztosan tudják mit szeretnék. Hát igen, eltaláltátok! Egy újabb guest pass kéregetőre bukkantatok rá személyemben. Szóval akinek van még esetleg elfekvőben valahol egy fel nem használt, esetleg már beregisztrált, de már rongyosra játszott megunt darabja az gondoljon rám és írjon nekem egy privátot! Köszönöm!
-
kovsol
titán
Nem csodálom, két papír class. Nálunk én tankolok. Hell Act2 ben amik jönnek nagy behemót szörnyek a WD és DH társat 2 ütéssel kinyírja, de én monkkal 4-5db -t megtankolok a Monkkal, bár most lecseréltem a cuccokat és ráálltam a tankolós dolog. Rám ilyen 1500 kat ütnek ha nagy néha eltalálnak
-
Zan
aktív tag
válasz
CoyoteStarrk #20928 üzenetére
Wizzard-al tolja, velem együtt. Én vagyok DH-val, ő meg wizz-el,de szopunk bő nyállal hellen...!
-
RockHaRD
addikt
Hell-en Butcherhez közeledvén a 20k élet, és 4500-as dps az normális? (értem ezalatt, h elég-e)
-
CoyoteStarrk
csendes tag
válasz
Cyberbeni #20918 üzenetére
Nem, Flawless squere a legjobb ami eshet, az sem túl sűrűn potyog de azért össze lehet szedegetni, ellenben rohamosan zuhan a gemek ára, nem biztos hogy érdemes bármit is craftolni a jewelernél, de olyat ami eshet is olyat semmiképpen sem. Csak az elmúlt napban a perfect squere ruby ára közel 20k-t esett/db. történetesen onnan tudom, hogy 2 napja próbálok eladni 3at, de nem sikerül.
-
Drizzt
nagyúr
Ez valami vicc? Megcseréltem a két kezemben a fegyvert, s plusz 200 DPS-t jelentett...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Realradical #20917 üzenetére
-
Bencus88
nagyúr
válasz
CoyoteStarrk #20914 üzenetére
Remélem azért, mert gondoltak a kiegészítőre ahol lvl70-ig lehet majd fejlődni
-
CoyoteStarrk
csendes tag
Az mekkora poén, hogy egy required lvl 60-as item ad +xp-t/kill?
-
paavoo
aktív tag
Ez mennyire számít jónak inferno act2-n? Mire kéne gyúrni még?
Amúgy act1 nagyon sima volt, viszont act2-ben elég sokszor onehitelnek, meg kicsit mintha megnőtt volna a hpjuk is, pedig 50k-kat critelek sokszor.
-
ígyvanferi
addikt
No vége Diablonak nightmare-en is, röpke 34 és fél óra játékkal, 51-es szinten. Monk, 13,6K hp, 2,3K dps. Gondolom majd hellen jön a meglepi, hogy ez mennyire kevés. Bár már betáraztam két fegyvert, a következő szinttől használhatom őket, kb. 1000-et fog dobni a dps-en.
-
BloodyEddie
őstag
Wizarddal mekkora dps körül kéne befejeznem normalt? (mármint mi számít jónak?)
-
Nordic
Közösségépítő
Itt az ígért 3 videó a kipróbált Earthquake-ről.
Diablo III Barbarian Inferno Act1 - Earthquake build 01
Diablo III Barbarian Inferno Act1 - Earthquake build 02
Diablo III Barbarian Inferno Act1 - Earthquake build 03(Itt találtam egy remek cuccot is, még, jó hogy a sorcim még messze van a lvl60-tól)
Jelentem, simán nem felesleges az EQ. Sőt szerintem egyenesen ajánlott, jóval könnyebb vele a haladás infernon. Persze így sem eszek meg minden bosst, de szerintem minden karakterrel van olyan, hogy ott kell hagyni, mert esélyed sincs.
-
sith7
félisten
Fúúú ... ezek a vámpír aurás sampionok, nem kis fejtörést tudnak okozni néha .... és ez még csak nightmare
,,, mi lesz itt később ....
-
szőröscica
addikt
Na, Act 1-et megcsináltam én is, egy Wizardot kezdtem egy barátommal együtt, egész jó. Viszont a történetre nem nagyon figyeltünk, szóval kezdek egy monkot is, azt egyedül fogom vinni, és elolvasok mindent.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AliExpress tapasztalatok
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Filmvilág
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!