Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Hol most a legolcsóbb a játék? Sima kiadást keresek, itthon elég drága, hátha van jobb áron is, az sem baj ha nem kapom kézhez a megjelenés napján.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
A jövőben várható még open beta?
Sajna csak addig tudtam kipróbálni a játékot hogy fut-e a gépemen, de érdemben sokat nem nyomultam vele.
-
kutga
nagyúr
válasz hackeeeee #10171 üzenetére
Kár...SC2-ben nagyon fasza volt a hosszú béta, igaz ott is csak a megjelenés előtt lett mindenki számára elérhető.
Mindenesetre nekem tetszett a game, még ha csak kb tíz perc volt amíg játszottam. Mit lehet tudni, mennyi időt mondanak a teljes végigjátszásra?
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
AMD A6-3410 6520G APU-val (vagy bármilyen Llanoval) próbálta valaki a játékot?
-
kutga
nagyúr
válasz headhunter86 #13778 üzenetére
ProGame-től rendelt valaki?
Engem hívtak az éjféli nyitvatartás miatt, de úgyis nap közben veszem meg szóval nem érint. Azt viszont hogy megváltozott az előrendelt játék ára csak egy fél mondatban írták, meg talán hívtak is.
Kicsit bizonytalanná válik így az ember, nehogy vmi vackot sózzanak rá. Akkor inkább CD galaxis, kicsit drágább de őket legalább ismerem.
akela91
Ugyanez a kérdés nálam is.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Azt lehet tudni hogy milyen hosszú lesz a játék? Mondjuk a 2. részhez viszonyítva.
-
kutga
nagyúr
Console Cornertől hívtak, ott ma négytől átvehető.
-
-
kutga
nagyúr
Átvettem az enyémet is, este szerintem ki is próbálom.
A boltban maradt kb. 2 példány, szerencsém volt.
-
kutga
nagyúr
99%-nál megáll a Game Downloader és nem megy tovább.
-
kutga
nagyúr
Közel majd háromórás letöltés és telepítés után végre felment a játék, erre nem enged be a bnet.
Az intró mindenesetre látványos volt.
-
kutga
nagyúr
Beneztem a grafikai beallitasokba, kar hogy csak high meg low van. SC2-ben volt vagy 5.
Alapbol high-ra tette csak kiprobalni nem tudtam meg.
-
kutga
nagyúr
Igen, de aztán mi volt D2-ben ha tisztán light sosoval Hellen szembejött pár lightning immune mob? Save and exit, aztán újra.
Ha jól vettem ki a hsz-ekből, itt lehet majd váltani, tehát ha ilyen van, átrakom fire-ra és megyek tovább. Multiban persze más volt a helyzet mert ott voltak segítőid, de a D2-t single-ben is rengetegen tolták.
MOD
Egyébként korábban is volt egy csomó RPG amiben nem volt stat és skill fejlesztés, hanem arra pakolt a karakter amit a legtöbbet használtál.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Ebben is van igazság, de amíg D2-ben megcsináltam egy magas szintű karaktert, és rájöttem hogy semmire nem megyek vele kezdhettem elölről.
Sajna sosem voltam olyan jó játékos hogy pár nap alatt meglegyen egy max build úgyhogy nekem a D3 megoldása jön be jobban. De ez csak az én szubjektív véleményem.
Abban teljesen igazad van hogy segítő kellett, végülis az volt a D2 sava-borsa...mmint a bnet.
Mondjuk ez az új peccsekkel változott mert aktonként volt stat és skill point reset.
MOD
Djuree Kinek mi jö be.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Farmolás ugye itt is megy?
Vagyis előre megyek a questekkel de később visszamegyek korábbi területekre tárgyakat meg xp-t gyűjteni.
-
kutga
nagyúr
Na végre sikerült bejutnom és nyomtunk haverral másfél órát Act1-ben, ő barbár, én witch doctor.
Röviden és tömören nekem tetszik a játék, az elején könnyű volt, de hamar fordult a helyzet, az erősebb mobok igencsak izzasztóak tudnak lenni.
Tetszenek a skillek, jó hogy gyorsan jön a mana ha épp kifogyott. Tárgyakból még semmi extrát nem találtam, talán egy rare sash volt a legértékesebb.
Co-opban nagyon élvezetes, a grafika nem érdekel, úgyis minimumon megy a laptopon. Tapasztaltam viszont némi lagot, bár lehet ez azért volt mert wifiről voltam nem kábelről.
Két dolog nem tetszett, a nagy játékban a történetre nem igazán figyeltünk csak csináltuk a questeket. , a másik a potion cooldown. A skillek cooldownja nem olyan zavaró, bár néha azon is felhúztam a szemöldököm.
Összességében azt mondom jól játszható, jó lesz ez végülis.
-
kutga
nagyúr
Nekem 6520g APU van a gépben, Low beállítások mellett játszható, bár néha leesik az FPS. Vsync segíthet ezen? Illetve van még két FPS beállítás, max Foreground és max Background FPS, majd ezeket is próbálgatom.
Játékélmény mondjuk feledteti a lassulást.
-
kutga
nagyúr
Ha valamire raktam skill pontot és rúnát, azt visszacsinálhatom még, vagy az már ott marad?
-
kutga
nagyúr
válasz freemanone #16510 üzenetére
Költöttem rá én is, bár most Act1 elején a moboktól vadászott tárgyakkal is jól lehet aprítani.
-
kutga
nagyúr
Witch doctorral távolra szoktam lövöldözni poison daggerrel, ha valaki közel jön azért odasuhint a fegyverével vagy két centiről is távolságit lő?
-
kutga
nagyúr
Hogy tudom újraosztani a képességeimet? Van egy amit abszolút nem használok, de lenne egy másik amit épp nem tudok megtanulni.
-
kutga
nagyúr
Honnan tudom meg hogy nyertem-e aukción AH-ban?
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Én is WD-vel tolom, lvl 15. Sima támadás (bal egérgombon van a Poison Dart 3-as lövésű rúnával), jobb egérgomb Haunt (bár a Firebat valahogy jobban tetszett, a Haunt ráidéz az ellenre egy kék szellemet ami sebzi folyamatosan, ha meghal, továbbmegy egy másikra), 1-es gomb kutyák (Rabies rúna), 2-es gomb Soul Harvest (asszem), nem olyan bonyolult azt megtanulni.
Van még egy skill amit használok, be lehet áldozni a kutyákat és felrobbantani őket, elég nagyot sebeznek, csak értelemszerűen utána nem lesznek kutyáid.
A pók és békadobálást nem használtam eddig. A béka elvileg az ellennel érintkezve robban, videóban olyat is láttam hogy megette a mobot, gondolom ez valami rúna lesz.
MOD
WD nekem nagyon bejön a távolsági lövéssel, a baj akkor van ha közel jönnek, később lesznek elég durva skilljei. Partiban mondjuk barbárral nagyon jól lehet haladni.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Be tudom úgy állítani AH-t hogy akkor is értesüljek az aukcióimról amikor nem vagyok fent a játékban?
Más...a karakterem adatlapját amin a DPS-t, resisteket, statokat látom honnan érhetem el?
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest