- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Neró
őstag
[link] - ez vót má?
-
ricshard444
veterán
Valaki tudna linkelni egy részletes magyar skill leírást? Rúnákra lebontva is.Mert nemtaláltam csak 3 karinak meg az összesnek az alap rúna nélkülijét
-
Bencus88
nagyúr
válasz
proci985 #18191 üzenetére
Értem.Annyira most nem vagyok képbe mi merre hogy meg nem értek hozzá teljesen.Össze rakom a gépet telepítés minden, pedig tanultam is, dolgoztam is meg informatikus végzettségem van plusz webmester plusz villamosmérnöknek tanulok mégse vagyok képbe mindennel
Annyira értek hozzá, hogy tudom mik kellenek, de saját fejből nem állítanék össze gépet.
radi8tor1
-
Dani82
senior tag
Mekkora szerencse, hogy vasárnap délután kell karbantartani.
Ember felkel a családi zabálás utáni délutáni szunyókálásból, leül a kis kávéjával, hogy na akkor most se meló, se család, se barátnő .... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Bencus88 #18188 üzenetére
egyébként kb 8800gt/2900xt szintű kártyák azok, amik bírják még valamennyire szépen, kisebb visszavételekkel. ami egész jó, figyelembe véve, hogy ez az 5 évvel ezelőtti csúcskategória.
prociterhelés alacsony, memet szintén nem eszik 1 gigánál többet.
telepítés: dvdről megy (akkor is, ha guest pass és CE a dvd), utánna frissít, majd megy.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ricshard444 #18189 üzenetére
Még1 kérdés.Mert néztem a telepítést is, hogy van valami kliens.
Na most a telepítés feltelepítem a dvd-ről és gondolom netről szedi a frissítéseket utána vagy még tesz fel valamit?
-
Xaels
félisten
EB4NFJ - ZMEP - JTJEKX - BZ6C - G2HNKF
Az első viszi a Vendégkódot
(#18188) Ripper03: vendégkód. Skeleton King-ig lehet vele játszani, olyan mint egy Demo. 2 ilyen kód van a dobozban.
(#18189) ricshard444: az egyiket már odaadtam ingyen az egyik fórumtársnak, ez meg félre volt rakva hátha kell valamelyik ismerősnek, de mivel senkinek nem kellett így úgy gondoltam minek maradjon használatlanul. Pénzt nem kérnék ilyesmiért, nem szeretem az olyan embereket akik ilyenekkel üzletelnek illetve akik felvásárolnak X példányt majd utólag akár 2-szeres áron árulják.(Többek között az ilyen f@szkalapok miatt nem jutottam el AC/DC koncertre.)
-
DeckardCain
senior tag
Na egy QUEST pass, akinek kell. :
GPEVEJ-C9TW-TXCDX2-GDXT-JZNM8MRemélem nem írtam el. Aki felhasználta az jelezze itt.
-
Neró
őstag
válasz
Bencus88 #18176 üzenetére
Itt megtalálod őket. Diablo I, II, III menük alatt.
-
AS
félisten
Továbbra is ez véleményem a szerver leállásról
link -
Bencus88
nagyúr
oh köszi az elég is
) Most olvasgatom a dolgokat szeretnék a történettel is tisztában lenni nagyon izgalmasnak tűnik.Régen a kettővel nagyon sokat játszottam meg wowoztam.Azt hiszem valamikor a jövő hét fele meg is rendelem.Addig utána nézek mindennek és alaposan "kitanulom" a játékot
-
Kephamos
addikt
válasz
FehérHolló #18170 üzenetére
Igen. Elvileg. Most a gyakorlat egészen mást mutat sajnos.
-
Rankerz
senior tag
válasz
FehérHolló #18171 üzenetére
lol? belepofázol más ember beszélgetésébe egy teljesen általános dolgot és te vagy felháborodva? 15 éves alert
-
omikron23
senior tag
válasz
MrCsiT #18150 üzenetére
Tartok tőle, hogy nekem Diablo-val fog meggyűlni a bajom, de nem tudom kipróbálni. Eddig a Boss-ok nem nagyon okoztak problémát. Sokkal rosszabb volt a kicsi, és gyors ellenfelek ellen küzdeni. Folyamatosan hátrálni kell, szóval ugyanazt a pályarészt többször is bejártam...
-
Rankerz
senior tag
válasz
FehérHolló #18163 üzenetére
captain obvious strikes again?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen grafikai beállításokkal futna el a gépemen a játék.Ha egyáltalán elfut
Megtaláljátok az adataim közt.Köszi
-
FehérHolló
veterán
válasz
Rankerz #18161 üzenetére
A tank az a karakter a csapatban (tehát multiban van értelme beszélni róla), aki beáll az ellen közepére, lehetőleg mindenkit magára húz (aggrozik) és kibírja, amíg a többiek megölnek mindenkit.
Egyjátékos módban a csatlós nem túlzottan tud irtani, tehát a klasszikus tankolásnak semmi értelme. -
Scholes9
nagyúr
Én addig a menüben hallgatom a zenét
-
Rankerz
senior tag
válasz
Lézerparaszt #18157 üzenetére
Akkor te nem ugyanúgy érted a tankot mint én. A tank nálam full vitalityre megy cuccokban. Ahhoz képest mondtam a különbséget hogy áttérsz full strenghtes cuccokra , kb x4 es dps em van alapjáraton és kb x7-x8 dps buffolva. Nem elhanyagolható. Amihez még jön a critical hit ugye^^
-
janos1988
addikt
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Ilsyde #18146 üzenetére
Az durva, meglatjuk hogy boldogulok majd.
Most vagyok hell elejen 16000 hp 2400dps, ezzel a skillsettel. Eddig jo.
-
thesound
addikt
-
Scheffer
tag
válasz
kexksz #18143 üzenetére
Diplomatikusabban kell az igazságot a tudtára adni a népnek, és ebben teljesen igazad van.
A tankkal nagyon könnyű játszani, mert gyakorlatilag csak egy helyben kell állnod és püfölnöd a mobot, ami szerintem unalmas és egysíkú. Ez valószínűleg nem igényel különösebb tehetséget.
-
Kephamos
addikt
Komolyan mondom nevetséges ez a blizzard updater, Megáll a letöltés, stb. Már lejött 6 giga, újra kellett indítanom és most előröl kezdte a szar. Ennek fényében elgondolkozom rajta, hogy megvegyem-e a diablo3-at.
-
thesound
addikt
én úgy jártam tegnap, hogy kicsit "ittasan" ültem le játszani és a történetből nem emlékszem mindenre
így egy DH-t kezdtem a Monk mellé, hogy megnézzem miről is maradtam le... (addig a Monk pihen, míg a DH-val beérem
ActII-Q7-ig)
-
Asbee
veterán
Valaki tud valami jó buildet barbárnak ? Ezt a karit singleben nyomom, egyenlőre nightmare act 1 vége fele vagyok, eddig komolyabb gondom nem volt. Most inkább healelősre van belőve de így a sebzésem nem az igazi.
-
Ilsyde
őstag
válasz
atidzsiforc #18141 üzenetére
Hellen Act 2 elején az alap darázs lovedékei tobb ezret sebeznek (egyenként)
Ott már nem lehet tankolni, 30k életero másodpercek alatt elfogy.
-
Candy
tag
Au, tegnapmahajnalban volt egy vampiric darázsraj night act2-n, hárman kábé tíz percig öltük, mondjuk első körben nem figyeltünk oda rá, hogy talán a nem a tócsájukban kellett volna állni...azért vicces volt nézni, hogy 1300 környéki DPS-sel Archon formban kapja a 2k sebzéseket, emellett meg üti közelről egy barbi meg egy monk, de a hp-ja amint kicsit lemegy, rögtön föl...Mi ez a maintenance? Végre mindent letudok, mindenki elmegy és ilyenkor kell karbantartani? Nem lehetett volna mondjuk hétfő hajnali négy és öt között?
-
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Lézerparaszt #18122 üzenetére
Nightmare act4-ben a hell rifteket vedo kisbossok 12k-kat csapkodtak belem.
-
thesound
addikt
A CE-ben a dvd-n és a blu-ray lemezen ugyanaz van tartalmilag?
-
Rankerz
senior tag
válasz
Lézerparaszt #18122 üzenetére
Értem én ezt mondom azzal toltam sokáig és meglepett a változás rendesen. Biztosabb alapjáraton de a lassabb haladás miatt veszélyesebb számomra mert ha egyszer körbevesznek vagy nagy Mob pack jön,akkor ott annyi kb mindengy milyen hp-s tankkal vagy mire beütöd az ellent..
Dps stack builddel (dps buffoló spell,+25% dps full Furynél és 30% damage ha többen körbevsznek+tonna strenght) nyomsz egy bénítást és pár ütésből szétszeded a környéket. Arra a pár másodpercre meg van tankoló képességed mint Leap vagy Ignore Pain.
Ahogy írták a tank jó coopban vagy kísérővel én viszont egyedül nyomon Follower nélkül és ez maximálisan bevált^^
-
omikron23
senior tag
Elsőre DH-t választottam, és már párszor behaltam vele, elég nehéz, sok odafigyelést igényel. Cserébe viszont élvezetes a játékmenet, mert ki kell használni a pályát elég rendesen...
Normal szinten ha meghalsz, akkor csak 10%-al csökken a cuccok állapota, amit kovácsolással ki lehet javítani, és nem veszik el semmi. Arra lennék kíváncsi, hogy Nightmare és Hell szinteken milyen "mellékhatással" jár a halál??? -
Integra
titán
azért van valami jó is ebben az error 37-ben, most kell megejteni a bevásárlást gyorsan, legalább letudom a következő hétre
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Klikodesh #18049 üzenetére
ennél azért sokkal bonyolultabb a helyzet.
szervert nem lehet skálázni a végtelenségig. az a p2p, de úgy meg pont a törhetetlenség lényege veszne el.
apropó, mobilnet: valaki nézte mennyi forgalmat generál?
Ilsyde: és amikor jött a két csapat, egyik idéző mortar+frozen, másik fire+vampire, akkor szerinted mi történt az egyedül lévő sorcommal? hint: sprint!
-
Ilsyde
őstag
válasz
persil #18101 üzenetére
Hát igen, ha a vortex meg a jailer egymás mellett van akkor tudod hogy itt meg fogsz párszor halni. Volt egy nagyobb bagázs frozen jailer vortex Act 1 végén, na azok mellett muszáj volt elfutnunk mert lehetetlen volt megolni oket. Másodpercek alatt likvidálták az egész partit.
Persze engem szedtek le eloszor, kecseg távolsági karik elfutottak de aztán behúzták oket is a mobok
Desecrator is hasonlóan buta (ez az ami kis lávatócsákat generál alattad), a fire chains (lávából álló lánccal vannak osszekotve a mobok), a frozen (fagyasztó gombócokat generálnak), meg az invulnerable (nem tudod leutni oket, csak miután leszedted a vezéruket).
Fire chains Molten Vortex hmmm fincsi fincsi
-
Na faja...megint leállt a szeró.
-
persil
nagyúr
válasz
adamkaa777 #18105 üzenetére
hah
Normalon 1hit minden sima és a legtöbb elit is. Belial talán 7-8, azmodan meg 10 másodperc volt.
Van ott dps. -
akela91
addikt
Bocs a hülye kérdésért, de mit takar itt a "tank" kifejezés? Első hsz-be bele lehetne tenni.
-
thesound
addikt
mennyi idő lesz a leállás?
-
Huma
addikt
Most már működhetne mert épp Diablót készültem leverni Nightmare-n.
Fel akarok húzni majd egy wizardot és egy barbárt is. Nem lesz kis munka. A monkon is gondolkodom. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Rankerz #18113 üzenetére
Én nightmare közepén álltam át tankba, és elég brutálisan nőtt a túlélő képességem, hell -ig utána asszem meg se haltam vele. Tankként a heales revenge feltölt vagy 12k hp-t, de lehet hogy többet is. És azért azt se felejtsük el hogy belém a 68% damage reduction ellenére 3-4k -t, de az erősebb mobok 6-ot is ütnek, azt nehéz 12k körüli hp-val kibírni.
-
CoyoteStarrk
csendes tag
válasz
Lézerparaszt #18112 üzenetére
Tank barbár a co-op játékosok legjobb barátja. A wizardok, demon hunterek, de még a witch doctorok is imádják. A legjobb co-op karakter. Majdnem mind1 ki van a háta mögött működőképes. Sajnos ez nem mideneről mondható el. Szerintem ne solozz hanem csatlakozz be valahova. Ha mégis soloznál a followerednek (aki remélhetőleg nem a Templar
) valami nagy dps-es itemet.
-
AS
félisten
Szerintem meg moknk legjobb Heal miatt szinte megölhetetlen. Nem beszélve kitérésről.
Ha meg lesz pvp... Akkor csapat alapja lesz. -
Rankerz
senior tag
válasz
adamkaa777 #18105 üzenetére
Ez nagyon nem igaz. Először tankként fejlesztettem a barbárt volt 38 as szint körül 24k életem és valami cirka dps em. Simán leütik azt a mennyiséget is ha nem tudsz elég nagyokat sebezni elég gyorsan, nem mellesleg a health potionok is 4,5k -6,5k val tölthetnek fel csak abban a szakaszban. Mióta rágyúrtam dps re és maradt 12k körüli hp-m sokkal biztosabban haladok. Ne feledjük ha strengthre gyúrsz nem csak dpst de armort is kapsz bőven és skillekel is elég szép buffokat lehet kapni rá.
-
Lézerparaszt
őstag
Én most pajzsos barbárral nyomulok lvl 54, -68% dmg, 26k hp. Tankként sokkal könnyebben haladok mint 1 hit dps-ként ='( . Most kezdem majd az act 2-t. Nem is tudom hogy lehet-e más builddel is úgy haladni hogy nem 2 percenként halok meg. Valaki valami ötlet vagy tapasztalat, hogy mivel könnyebb barbárral ?
-
Klikodesh
senior tag
válasz
DeckardCain #18108 üzenetére
Mivel tolod ?
-
warcat
veterán
válasz
adamkaa777 #18037 üzenetére
Act 1 nem vészes,kíváncsian várom a beszámolódat Act 2 Infernoról
Ajánlom neked a 37k életet(36k-t robbannak a köcsögök amiket a mobok dobálnak) minimum, ha kevesebb van akkor nyugodtan lehet 10 is,ugyis egy ütésből halsz. -
DeckardCain
senior tag
válasz
adamkaa777 #18097 üzenetére
Engem is felvehet aki akar
Tomiie#2351
Mondjuk még normál végén vagyok. Nightmare-n már jöhet a coop.Klikodesh: lvl 30as Wizard. Act3 végén vagyok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
persil #18101 üzenetére
vicces a "vampiric" adottság is... úgy szopja vissza a hp-t néha, hogy csak lesek... nightmare act2 végén vagyok monk-kal: brutálisan lehet vele haladni... félkezes-sörözős-cigizős karakter... amíg a wizard-dal folyamatosan figyelni kellett mindent és lökni a potikat, ezt alig tudja megállítani valaki
-
-conrad-
addikt
Úgy érzem a monk lett a legpopulárisabb kaszt annak ellenére, hogy mindenki wizardot/barbárt tett az első helyre.
-
Kashim
őstag
válasz
persil #18101 üzenetére
Hát kb. Meg ott van még az a forgó lézernyalábos szar, nem tudom a nevét, de lepakol belőle nyolcat össze-vissza aztán sok szerencsét. (főleg barlangokban poén ahol nincs hely elfutni sem)
Nightmare-en egyébként a sima mobok ugyanúgy semmik, mint normalon, de az elitek szétszednek pillanatok alatt ha épp olyan jól összeválogatott képességűekbe fut az ember. -
Keksz03
senior tag
na jelenleg ACT I-nél járok de Hell nehézségen, Skeleton King már halott!
egy 53-as Monk-kal játszok, akinek 20k felett van a HP-ja, 4k a DPS és 2.5k az Armor!Mik a tapasztalatok mi lenne amire jobban rá kellene gyúrnom?
Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!