- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
gyuromoj #18653 üzenetére
Az szep, nekem ennyi dps melle 16k hp van, szinten auraval.
Hellen szopas.
Majdnem ugyanazokat a skilleket hasznaljuk.
(#18651) Nordic: a drop tenyleg szar, de annyira, hogy nekem az egesz jatek alatt nem dobott egy legendary cuccot sem. Meg amikor kb 10 percig szivok 3 firechain jailer freez kocsoggel es kapok 500 goldot meg egy ijat...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
gyuromoj #17214 üzenetére
Saját tapasztalat, de ha nehézséged lenne egy bossnál akkor vegyél cuccot AH-ból. Sajnos pont úgy van belőve a drop hogy 26-os vagyok és az értelmesebb cuccok is lvl 20 alattiak. Bevásároltam a barbárommal, vettem olcsón sok jó cuccot pont a szintemhez valót, és azóta egy champion is 2-3 ütés, de ha critelek akkor 1 is elég.
-
Huma
addikt
válasz
gyuromoj #16866 üzenetére
Jó volt multizni. Egész más volt a fílingje.
És csak egyszer haltam meg, köszönhetően annak, hogy általában sikerült lefoglalnatok az ellenfeleket.
A skilljeim single playerre voltak belőve és ott nem akartam variálni hanem inkább játszottam. Gondolom a csirkés sámánt berakom majd ha multizok mivel az gyógyítani is tud vagy sebzést növelni.Miután kiléptem tőletek gondoltam elrendezgetem az ékköveimet mivel rengeteg volt belőlük. Mire mindet összerakattam az ékszerésszel 40e aranyam bánta. Nem nagyon éri meg perfectről radiantra fejleszteni. kb 1% eltérés van a kettő között.
Az mi volt mikor álltatok és homokóra volt a karakteretek feje mellett? Csomószor volt ilyen.
-
-
MegalodonS
őstag
válasz
gyuromoj #8555 üzenetére
Aki wowozott,annak nagyon konnyu lessz,plane ha tul elt par wipe-ot es utana mindenki orditott,plane a javitasi koltsegeknel
Sok mindent at lehet hozni a wow-bol,nekem sokat segitett!!!
Azt nem tudom,hogy itt van eggyaltalan,aggro?? vagy itt csak durr bele mindenki,toljuk ami a csovon kifer.Nekem nincs tapasztalatom a d2 multiban,igy lehet hulyeseget irtam sry
Valaki irna a d2 multirol?Mas mint egy wow insta?
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest