Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Integra
üzenetére
Pláne, ha azt nézzük, hogy mennyi pénz befolyt nekik az eddig eladott 6,5millió példányból. Ezek után szerintem lesz*rják ,hogy mennyi fogy a 3-4000ft-os authenticatorból. Szvsz a játékból származó bevétel mellett elhanyagolható, ami befolyik ebből a kütyüből, főleg, hogy akinek esze van az okostelefonról használja.
(#20799) rt06: Jó lenne, de a rohamozás kihúzott egy csomószor a pácból...kevés hp-val berohanok a tömegbe, ahányat eltalálok annyiszor 8% HP-regen, secperc visszajön a 42k hp. De majd kipróbálom amit mondtál, egy nyugodtabb állapotomba
. -
rt06
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
esetleg probalj meg egy olyat, hogy a leap vagy a charge helyett beteszed az earthquake-et
en elite csoportnak ugy megyek neki, hogy leap a kozepere (ez 4 masodpercre ad +300% armor-t, hogy ne boruljak fel egybol), earthquake, majd ground stomp, hogy mindenki belealljon a 2000% sebzesbe
kozben meg mar kezdem is nyomkodni orult modjara a revenge gombjat, hogy amint kijonnek stun-bol, kapjak azt is (30%-os runa van benne, igy sznite azonnal aktivalodik) -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Pro Gamenél próbálkozz
-
catroot
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy előfordulnak ezzel kapcsolatban érdekességek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
válasz
Ilsyde
üzenetére
ezt majd akkor elhiszem, ha valakit az ismerősi körömben kirámoltak authenticatorral. jelenleg senkit sem. mindegy, én nem bízom a véletlenre, az a 15 sec amíg a mobilomról beírom a kódot az első kódom után nem oszt, nem szoroz
ráadásul ingyen adják. szóval a blizz se hülye, érdeke hogy minél többen használják.. -
Mr.Csizmás
titán
megjártam a tescot, nem volt.
de azért jövőhéten rákérdezek
Bp.-n nincs valahol elérhető? -
atidzsiforc
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Sanctuaryban nem foldi gravitacio van.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Altair77
üzenetére
"...felkerül egy kósza keylogger és megvan a baj de pl. ha copy pasteolsz nagyjából ez is ki van küszöbölve..."
Valaki egyszer majd elárulhatná, hogy honnan szeditek ezt a butaságot, hogy a keyloggerek nem képesek egy szimpla ctrl+c, ctrl+v tartalmát figyelni és ugyanúgy rögzíteni...
-
-
catroot
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát én dolgoztam Tesco-ban és ha valaki a fóliázógéppel úgy letudja fóliázni, ahogy eredetileg volt, azzal tolok egy Inferno party-t
-
Crystalheart
őstag
Mondjátok, a végleges kiadásban is olyan kicsi a gravitáció, hogy úgy néz ki, mintha a Holdon halnának az ellenek?

-
Darth_Revan
veterán
Egy kedves kollégának hála este én is kipróbálom, hogy milyen lett ez a játék

-
Helmoras
őstag
WD-vel elsőre sikerült legyúrni Hell-en diablot... mondjuk 20 perc volt kb mert elég sokat kellett szaladgálni, de szuper volt

Most jöhet a farmolás hogy infernon is érjek valamit...

-
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Folyamatosan csökken az áruk, ~fele annyi a jó lvl60 itemek ár mint pár napja.
-
Wolverine
félisten
válasz
Ilsyde
üzenetére
Láttam én is olyat, aki írta, hogy Authenticatora van; aztán Bashiok megjegyezte, hogy azután aktiválta, miután feltörték
Szóval kétkedéssel fogadom, mert ilyen megerősített esetet még nem láttam.#20778: erre meg link kéne, egyenesen a blue postra. Mert én csak ezt látom Vanerastól...
-
Altair77
tag
válasz
Ilsyde
üzenetére
6 átkozott éve vagyok a blizz kuncsaftja a wow miatt ,amióta van authenticator droidra használom is de soha nem nyomták fel az accom előtte sem én ezt kicsit kacsának érzem mert ugyanez igaz az összes authenticatoros ismerősömre és van "pár"...olyan van hogy az ember nem képes odafigyelni a gépére felkerül egy kósza keylogger és megvan a baj de pl. ha copy pasteolsz nagyjából ez is ki van küszöbölve ha meg fel tudnák törni az authenticatoros accocat akkor már jópár guild bank ki lenne pakolva wowban és nem a diabloval szarakodnának mert a wow gold elég jó áron megy még mindig valaki ezt elhintette és most megy a pánik sokkal reálisabb hogy szerver oldali gáz van mert sajna meglátszik a játékon,hogy van baj...
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
egy igazi infernos rare milliokban megy , es igen meg is veszik nem csak ott all
szerk :lattam olyan monk 1h fistet,ami 1,3k damages es a statoknal meg volt meg ra 47% damage .(masik forumon) valami 3-4millioba kelt el.nem hogy megtartotta volna rmah-ra
-
Ilsyde
őstag
Ugyanaz a forras. Blizzard forum. Nyilvan nem hiszi el az ember eloszor de egyre tobben vannak akik odairjak hogy authenticatoruk is van.
Ezt a szerveres dolgot sem tartom kizartnak. Mindenesetre idonkent nyomok egy prnt scrnt hogy legyen mivel bizonyitani ha megbolydul az en karim is. Bar van rollback. -
Altair77
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Egyedül mindenképpen a pajszos téma és a sok resi a nyerő meg egy templar néha jó az ingyen heal!
Cimbikkel 2 napja kezdtük takaritani az act I-et ha minden jó megy ma butcher le is fekszik 2 barbár 1 wizard 1 monk felállásban toljuk és ahogy elnézem négyes partyban elég könnyű még ha szopatós az aktuális champion vagy elite group!Ha partyban mész és van tank akkor 2H és félig dps félig túlélő buildet ajánlanék elég nyerő van mellé 50% körüli resim meg mondjuk a 13k dps sem hátrány lényeg,hogy elég jól lehet vele darálni!Azt viszont hozzátenném ha nem akartok keserves szenvedést akkor egy 30-35k dps körüli wizard kötelező... -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Eddig 18k volt a max, a többség 5k körül megy el.
Bár én csak tucatárukat dobok fel.
Ezidáig még egy legendary vagy set item se esett.

A köveket, papírokat korlátlan mennyiségben el lehet adni percek alatt. (pár száz goldért/db)
-
catroot
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Tesco-ban vettem, maga a tok le volt fóliázva, ugyanúgy, mint a sima bolti változat.
-
Van kedve valakinek Hellbe tolni? Monkkal vagyok ACT 1 közepén kb, de igen csak nehéz és egyedül szívok.
Priviben várom a jelentkezőket

-
Bencus88
nagyúr
Na holnap Nekem is megérkezik és upgrade-elhetek

-
kutga
félisten
Vége a munkának, megyek haza meglesem AH-t.
-
frame>24
addikt
...és nekem is ez volt. A TQ, meg Loki és tsai akkor jöttek, mikor a hack-und-slash játékosok egy része kezdett belefásulni, hogy nincs folytatás, aztán kínjukban próbálkoztak ezekkel.
TQ-nál emlékszem, hogy a maga idejében erőgép kellett hozzá. És persze nem volt random level gen. sem. -
rol33
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
pedig Tesco forever

ott sikerült nekem is megvennem, mivel máshol nem találtam, egyetlen 1 db volt és semmi gond nincs vele.Erről jut eszembe, ha valakit érdekel van egy fölös Guest Passom, az első privát üzit küldőnek szívesen odaadom.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
köszi
+rt06 köszi
akkor bevetem magam a gazdaságoshoz, hátha van

remélem kapok jattot ma vagyok holnap, jó lenne pünkösdkor zúzni

-
mikromanus
veterán
Inferno az mindenképp olyan learatós (mármint mindnképp bezúznak ha nem vagy fürge). Feltételezem a Hit-and-run módszer a megfelelő oda. Ahhoz meg nagy fegyver kell, hogy megérezzék. Majd meglátom melyik fekszik jobban barbárom kérges tenyerében

Bár az egykezes+pajzs kombó miatt lehet elkényelmesedtem és maradok annál. Majd elválik. Indulok is haza. Várnak a véres harcok... -
Ptech
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Elég tág határok vannak azért..
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha boltban vetted és visszaviszed, az kérdéses hogy kicserélik-e. Saját Bnet accnál csak elküldöd a fotót a dvd-n lévő kulcsról és egy képet a személyidről a supportnak (amennyiben saját néven regeltél) akkor elbírálják a dolgot és lehet hogy jó lesz. Ha ismerőstől vetted akkor az szerintem bukta, ha csak nem tudod az eladó címét

-
rt06
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
fenykep a kulcsrol, esetleg a szamlarol is es level a blizzard-nak
-
phanzetomox
őstag
Amúgy egy ritkább cuccot mennyiért lehet eladni nyílván nem mindegy milyen ritka, de érdekelne egy sacperkb. ? Goldba pénzbe egyaránt ?

-
-
phanzetomox
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez engem is érdekel, tesco-s verzió miatt is, meg ha esetleg használtat vennék.
-
Realradical
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
TQ IM nem volt rossz, én pár hetet el tudtam szórakozni vele.
-
Mr.Csizmás
titán
elméleti kérdés:
mi van akkor, ha megveszem, és a cd kulcs már aktiválva van?
-
rt06
veterán
válasz
Ilsyde
üzenetére
marmint lesz
es nem a story-ra gondoltam, hogy mennyire epul ra, hanem valoszinunek tartom, hogy nem kezdtek el nullarol irni a skyrm-et az elozo jatek utan (foleg nem ketszer, mint tortent az a dio3 eseteben)
mikromanus: aratni azt nagyon lehet
viszont sokkal konnyebben aratnak le teged is ^^ -
mikromanus
veterán
Azt hiszem ha hazaérek (és megy), akkor megsasolom az AH-ban a komoyabb fegyvereket. Ha találok jó és költséghatékony példányt, akkor bszerzek egyet mindenképp tesztelésre. Lehet sokat fog növekedni a "fajsúlyosabb" műalkotások értéke a szememben. Mondjuk nem csak sebzés miatt egykezeskedtem, de kiváncsi vagyok azzal hogy lehet aratni

-
ooooobi
őstag
Mast nézem, hogy eddig ha räkattintottam egy barätra jobb gombal akkor ott volt egy olyan h view profil vagy hasonló, és meg lehetett nézni a karaktereit, meg, h milyen skilleket hasznäl, attributes is lätszott, meg a fegyverei is, ezt kivették, mert sehol se talälom.
-
nepszter1
addikt
ezt a darkd3 filtert hogy tudom felrakni ? bemásolom a főmappába elindítom a játékot és kidob hiba üzenettel .
-
sith7
félisten
válasz
czundermák
üzenetére
Meg is őrülnék ... jézusom ... 25 óra

Mondjuk én a megjelenés óta még 20 órát se toltam

-
atidzsiforc
őstag
válasz
Ilsyde
üzenetére
Nyilvan nem akartak olyat kiadni a kezuk kozul, ami csalodast okozott volna, ido/penz volt ra boven, meg ahogy mas is mondta, asszem Nordic, 2005 korul ujrakezdtek a fejlesztest.
Torchlightot kiprobaltam, dogunalom, titan questrol csak vidit lattam, es a "dafuq iz disz" erzest valtotta ki eroteljesen.
-
rt06
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
van mondjuk egy egykezes fegyver, ami sebez 14-16 kozott es 1-es a sebessege (ami azt jelenti, hogy masodpercenkent egyszer utsz vele)
meg van mondjuk egy egykezes, ami sebez 7-13 kozott es 1.5-os a sebessegeelobbi dps-e ( ( 14 + 16 ) * 1 ) / 2, utobbie pedig ( ( 7 + 13 ) * 1.5 ) / 2, vagyis mindket fegyver 15 sebzest produkal masodpercenkent (ketkezesekre nem ternek ki, egyelore nem volt idom kideriteni a pontos kepletet hozzajuk)
a kulonbseg ott van, hogy a skill-ek, amik a fegyver sebzeset veszik alapul (pl blows up stuff for 200% weapon damage), azok nem a dps-t nezik, hanem a 7-13 es 14-16 ertekeket, aminek kovetkezteben a skill-ek sebzese a ketkezes fegyverrel legrosszabb esetben is jobb, mint az egykezes fegyverrel legjobb esetben
Integra: okostelefon hijjan vettem egy authenticator-t, azt hasznalom
meg melle a mobile alerts-etIlsyde: marmint annal a torchlight-nal, amiben nincs multi sem? skyrm-nem pedig egyreszt nem valaszoltal a kerdesre, masreszt a ket jatek nehezen osszehasonlithato, mert mas mufaj
-
Ilsyde
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem az elozo reszekhez hasonlitom, hanem a D3-hoz osszetettsegeben. Oriasi elore megtervezett palya tereptargyakkal, rengeteg mozgathato/felveheto cuccal, rengeteg kuldetes stb. azaz sokkal tobb benne a tartalom.
De nem muszaj ilyen messzire menni, akar a Torchlightot vagy a Titan Questet is felhozhattam volna. Nem sokkal tud tobbet naluk a D3, megis 3x annyi ido kellett hozza. -
mikromanus
veterán
Ja. Időközben leesett azért hogy fegyvertípusokról írt én meg a "kész" rare/magoc/legendary fegyver DPS-éről. A bónusz % akkor ha jól értlmezem az "alapra" megy. A pontértékes Dam módosítók gondolom bleszámítanak a fegyver alapjába, a %-osak nem. Az elemiek sem? mondjuk ha % sebzéstírakro gyanus...
-
Integra
titán
használtok már a játékhoz ios-en vagy android-on authenticator-t??
-
S e t h
nagyúr
Én a normal után tartottam Belialtól, mivel ő tudott egyedül megizzasztani, igaz ,hogy nem volt jó a taktikám, de nightmare fokozaton mondhatni könnyebben ment, gondolom ,hogy a jobb spelleknek és rúnáknak köszönhetően.
[link]Akik a wizardot konzekvensen két z betűvel írják azok trendiségből csinálják, vagy szimplán tájékozatlanok?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Ilsyde
üzenetére
Azert a skyrimet felhozni peldanak nem epp a legjobb otlet, oblivionhoz kepest elegge le van butitva. Nincs durability, armor egyben van a nadraggal, ha leallsz varakozni, az npc-k nem haladnak tovabb, bizonyos quest npc-k egyszerre tobb helyen megjelennek egy idoben stb...
-
rt06
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
"Miben jobb egy kétkezes 1000 DPS-t adó fegyver, mint egy egykezes 1000 DPS-t adó fegyver és egy pajzs?"
czundermák (#20725):
nem tudom, hc-ben mukodik-e, de ha egyedul mesz, esetleg megmenthet ilyen lag-nal, ha nyomsz egy escape-et es elohozod a menut, ugyanis ilyenkor megall a jatek
aztan ha normalizalodott a valaszido, folytatod -
mikromanus
veterán
válasz
megint én
üzenetére
- menet közben átírtad így a régebbi verzióra válaszoltam. Azt picit szűkítetted

- Van fegyversebzés és a fegyver DPS-e. Szerinted hol tévedek ha DPS-t emlegetek???
Példák:
Legendary WeaponokVan fegyvertípus függő alapsebzés és sebzésmódosítók (+dam, +%dam, +elemi sebzés, %Attack speed). A DPS-be mindent beleszámítja és vesz egy átlagot ha jól értelmezem. Miben jobb egy kétkezes 1000 DPS-t adó fegyver, mint egy egykezes 1000 DPS-t adó fegyver és egy pajzs? Kérlek pontosíts, mert ha valamit félreértek azt jobb lenne tisztázni, mint majd a játékban küszködnöm emiatt!

AH-ban a fegyver DPS-e alapján szűrhetsz. Ebbe a str,dex és int módosítók nicsenek benne, mert az kasztspecifikus. A socketbe rakott rubint számértékben nem jelenik meg,de a rendezés alapján előrébb rakja, tehát számol azzal is. Így lehet olyan helyzet, hogy az AH szerint egy 300-as DPS-es fegyver többet sebez, mint egy 310-es

-
Ilsyde
őstag
válasz
czundermák
üzenetére
Szepen felhuztad pedig. Nagy kar erte. En a softcore karimmal is meghaltam parszor a lag miatt, HC-ra gondolni sem merek.
Kezdesz ujat, vagy volt D3 uninstall?
@Wolverine tudom, tudom. Atdolgoztak a runarendszert meg minden. De minden jatekban elofordul az ilyesmi, es az ennel sokkal osszetettebbek is elkeszulnek nehany ev alatt (pl. Skyrim a rengeteg aprosagaval). Nomindegy, a lenyegen nem valtoztat csak erthetetlen szamomra.
-
frame>24
addikt
válasz
megint én
üzenetére
Jól látom, hogy a kalapácsok már nem adnak default +50% damagÉt az élőholtakra? - ejnye.
(Barbárral mindig kétkezes fegyvert használtunk D2-ben, polearm vagy mace.)
btw, akkor is kezdek egy polearm-os barbárt (bár itt mindegy, nincs külön-külön mastery; attack range ftw...
) -
megint én
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Olvasd el az előző két hozzászólásomat FIGYELMESEN, másrészt ne keverjük össze a WEAPON DEMAGE-t, és a DEMAGE PER SECOND-t
-
rt06
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Lézerparaszt (#20712): pontosabban most mar sehogy
korabban volt valami bug, amivel lehetett -
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Sehogy, 2x egykezes, 1kezes+pajzs vagy 1x 2kezes. Ennyi a választási lehetőség.
A DPS -re már nem emlékszem mennyi volt akkor, de próbálj szerezni jobb fegyvert és sok Strength-et.UI: bocsi elírtam, 2db 1 kezest akartam írni, csak még bennem vannak a wowos emlékek

-
megint én
őstag
válasz
megint én
üzenetére
Csak két példa, jól értem-e
Az egyik legerősebb fegyverek közül választottam.1hand esetében
Arch Axe
1-Hand
Axe
275.6–285.3
Damage Per Second
(149-154)–(275-285) Damage
1.30 Attacks per Second
Ha ebből veszed a két darabot a sebzésed nem fog nőni, csak a DPSed, mert hozzáad +15%ot az attackratonghoz, így a spelleket a "(149-154)–(275-285) Damage"-hoz fogja számolni.Míg 2hand esetében:
Doom Hammer
2-Hand
Two-Handed Mace
613.3–624.1SZERK
És ne felejtsük el, hogy az alap skilleknél is ott van, az a +wep deamag%
Például:
Bash
Primary
Generate: 6 Fury per attack
Brutally smash an enemy for 150% weapon damage with a 20% chance to...Csak sikerült leírnom értelmesen vagy tizedjére

-
maross
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Socketes fegyver kell, bele egy 1-2000 goldos kovel, meg vagy 3 +attack speedes cucc rajtad, es kesz az 1000+dps, ami maris masfelszer annyi (egy kez + shield). Ah-bol 20e-bol biztos osszerakod.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
"Végeztem pár tesztet.
Sok embertől hallom hogy 2 db 2 kezes fegyóval játszik barbárként." -
rt06
veterán
válasz
freemanone
üzenetére
erdemes bekapcsolni a process explorer-ben a cpu history-t, akkor utolag is vissza tudod nezni, hogy az egyes process-ek mikor mennyi cpu-t ettek
amugy pont azert kell a szalakat nezni, mert ha a fo listaban nezed, annyit latsz, hogy a dio3.exe 65%-ot eszik (nalam ket magon ennyit szokott), aztan a szalk kozt latszik, hogy ebbol a dio3.exe tenylegesen csak 50%-ot fogyaszt, a tobbi a videokartya valamilye, a windoze hangkezelo, meg ilyesmik (lehet nem pont ezek, csak leirtam parat, ami remlik) -
Mr.Csizmás
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
két darab egykezes lesz az, vagy X-Mennel játszol?

sz. 'nézést, a kolléga írta el
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Hogy lehet két darab kétkezes fegyvert adni a barbár kezébe?

Én is barbár-al játszok 37-es szinten csak 750 a dps-em, kicsit kevésnek érzem

Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
ráadásul ingyen adják. szóval a blizz se hülye, érdeke hogy minél többen használják..
Bp.-n nincs valahol elérhető?
.

Szóval kétkedéssel fogadom, mert ilyen megerősített esetet még nem láttam.

Nem keserített el különösebben, az alaptőkét legalább összeszedte a következő karinak.