Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
őstag
-
Scholes9
nagyúr
Én majdnem 17, épp most fejeztem be, kiélvezem minden percét, mindenhova bekukkantva haladok Ha még a maradék 3 Act is ennyire jó, én berosálok Kb 7 óra lehetett, szal brutális mennyiségű játékórára lehet számítani Véletlen kiléptem a játékból és azóta nem enged vissza
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Klikodesh
senior tag
Miert szar egyaltalan ? Ennyi ido utan mar igazan mukodhetne,.
Ja mert sporoltak a servereken ? 12 evet kellett varni mert inkabb fejtek a wowsokat aztan meg jatszani se lehet mert a projektnek nem futotta eleg beleptetoserverre.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
KubanitoS
veterán
Monkom van, igaz még csak normálon vagyok. Leginkább a D2 paladinjához tudom valamilyen szinten hasonlítani. Aurából ugyan csak 3 féle van (ha jól tudom) és közelharci karakter + tudsz egy segítőt is idézni magad mellé.
Összességében egy jó alternatíva a barbár mellé, de szerintem nem sokban különbözhet tőle játékmenetben.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
persil
nagyúr
A monk egy vadállat. Ugyan csak 25-ös vagyok, de egyszer sem haltam meg és pillanatok alatt szanaszétdarál mindenkit.
A legtöbb skillje több ellenfelet üt egyszerre, pár skillnél van teleport és dash, ráadásul van több, ami nem is egészen közelharci, hanem van némi távolsága is, meg egy maroknyi túlélő képesség, gyógyítások, immunitás stb.
Dióhéj: brutális.
Wiza-t nem tudom sajnos, csak a bétában játszottam 10-es szintig, tetszik, de ennyi
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
Semennyire.
Máshogy is kell vele játszani, szvsz nyugodtan kezdhetsz szerzetest attól független, hogy eddig barbival játszottál, egész más élmény.
Amúgy a karakterekről az a véleményem, hogy a diablo 2-vel szemben itt majd minden kaszt ugyanannyira jól játszható, mintha valahogy jobban lenne balanszolva. Én úgy indultam neki a bétának, hogy barbi csak és kizárólag, mert a 2-ben az volt a kedvenc(meg az amazon, de az most nincs), ehhez képest monk és doki lett a kedvencem, de mindet kipróbáltam és baromi élvezetes volt az első 13 szint.
Most a teljesben is fogok játszani minddel, ez biztos, ha a monkot valamiért pihentetem.
#17400 Libria
A completed fülön rá kattolsz a "send to stash" gombra és voila.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
kutga
nagyúr
Tegnap feltettem egy egykezes fegyvert, egy perc sem telt el már elvitték, buyouttal.
Ha jól lövöd be az árakat lehet kaszálni.
WD-nek Intelligence mellett mire érdemes gyúrni? Vitality? Mana regen? HP regen? Resist?
DjDanee87
Jó hogy mondod, megnéztem a mobil autentikátort és az én telómra is van.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Gyuri27
félisten
Szerintem nem feltőrték. Bár kitudja.
Tegnap a gold, ma meg minden más tünt el. Azt gondolom, ha feltörik egybe elviszik az egészet.
Másrészről a telefonos riszatás be van állitva.
Gyerek mikor fel akart menni amcsi szerverre egyből zárták az acc-t. Mondván nem szokott ott játszani. Bár ki a kuki tudja.
[link] ez mennyire jó?
Mondjuk azt is olvastam, hogy autal védett acc-t is törtek már fel.Gorni: szép mi?
Lassan előveszem az alpári, balkáni stilusomat és úgy kezdek el a supportnak irogatni.
Mert ez a kulturált nyugateurópai módszer nem vezet sehová.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mythsardan
aktív tag
A kamra is változik, megvan, hogy milyen moboknak kell ott lenniük, hogy ott legyen a láda
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
megint én
őstag
Ez amúgy elég vicces, Láttam vidit, mennyivel erősebb a DH, vagy a WD, és egyszerűen nem az a játék, ég és föld, ennek a barbárnak levágták a kezét, vagy mi? Ez volt a blizzardnál a több éves balanszolgatás eredménye?
(#26762) RI/OS
Nekem nem olyan magas a life on hit, mert csak olyan 800, de 600 life/secem van, de semmit nem ér, ha az első ütéssel lestunol, és leveszi az életem felét, és azonnak jön a 2. ütés, és fexem.[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Igen tudom, de ennyi lett a speed nerf után. A fegyverem is visszaesett 740-re 880-ról. Most cserélhetem le megint a cuccaimat, hogy megint legyen dps...
Így már az act 1-et sincs kedvem tolni, hamarabb megszül a feleségem mint lemegy valami elit. Pedig nincs is feleségem
A patch előtt az a 11k még azért elment.Libria: Igen, ismerem ezt. Mikor a wowos accomat feltörték, hiába bizonyítgattam hogy márpedig van vírusirtó, tűzfal, nem látogatok ilyen-olyan oldalakat, sőt még a böngészőbe is le van tiltva, mégis én voltam a hibás. A "van vírusirtóm stb, akkor hogy törték fel ?" kérdésre azt a választ kaptam hogy tegyek fel vírusirtót. Szerintem szimplán botok válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerk: Linkeltem a videót.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Dell OptiPlex 7010 Micro / 12500T / 16GB / 256GB / Wi-Fi, Bluetooth
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest