Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
quaker63
üzenetére
Ess túl rajta, van visszaellenőrzés.

viko81: Én sem tudok már mit hozzátenni. Egyébként nem te vagy az egyetlen, aki szerint csak NBD-vel árulják itthon. Ettől függetlenül még nem sikerült meggyőznötök.

tom1976: viko81 egész jól leírta, hogy mit tehetsz, hogy biztosra menj.
Fulmi: Szerintem a BIOS-ba kellene belenyúlni ehhez. Bár Ubuntu alól erre még esélyt is látok rá, de segíteni sajnos nem tudok.
-
reziscc
csendes tag
válasz
quaker63
üzenetére
A vírusírtóm nem hiszem, hogy blokkolja. Microsoft security essentials. De semmi áron nem akar a plus menni és nem értem, hogy miért... Rengetegszer raktam már újra, de semmi. Ja és feltelepül, de semmi, mintha ott sem lenne. Pedig jó verziót szedtem le. Milyen videókártyád van? Mert azt hallodtam, hogy az nvidiás driver belekavar az msn plusba...
-
McLaca
őstag
válasz
quaker63
üzenetére
Tudod, vannak, akiknek nem lenne szabad számítógép közelébe menniük...
FehérHolló#18883: Az egy notesznél a legtöbb esetben kevés... Szét kell kapni.

Ezt nincs az a sűrített levegő, ami kiviszi.
(Ez nem az én masinám, egy ismerősöm Asus-át "ganéztam" ki
, de a régi Vostro 1400-asom is hasonlót produkált 3 év után, annyi különbséggel, hogy azon nem volt teljesen elfedett rész.)Üdv!
-
SzaboZE
addikt
válasz
quaker63
üzenetére
Neked nem tűnik fel, hogy minden mondatod ellentétes az előzővel?
"Oprendszer nélkül vásároltam a gépet, mert nem okoz gondot egy új pc felélesztése."
Ezekszerint mégis.
"Pontosan tudtam, hogy milyen konfigot vettem" vs "Nekem "baromnak" ez csak úgy ment, hogy megnéztem milyen van benne"
Te olvasod is a fórumot vagy csak csinálod a hangulatot?
"A win7 fel sem ismerte, hogy van webcam a gépben." vs "Windows 7 64 oprendszer van rajta és az msn, skype látja a beépített webkamerát, de ezen kívül nem megy sajnos"
Imaging eszközöknél megtalálod, most másodszor írom le (bár úgyse olvasod a fórumot), hogy a win7 alapban felismeri. Ezt bizonyítja az hogy az msn és a skype látja. Ha nem lenne fent a driver, akkor az előbbiek nem látnák! Sőt van hogy olyankor sem látják amikor a driver ennek ellenére OK.
"ha szerencsénk van, akkor a vásárolt modellünkhöz csak 1 db hálókártya driver dob ki számunkra (esetemben Realtek RTL8105E-VB 10/100 Ethernet Controller)" vs
"az N5110-nél a Win7 64 bites oprendszerhez a Network fülecske alatt 8 db drivert is felajánl, de csak 3-ra van szükség közülük."Ha szerencsénk van, akkor a felhasználó tudja értelmezni a Driver és az Application, esetleg a Patch szavakat és a 8db-ból egyből 3 lesz...
-
Nyigu
csendes tag
válasz
quaker63
üzenetére
Hali
Én nem tudom miért fikázzák páran a Dell oldalát.Ha veszel egy gépet a Dell-nek ki kellene találni hogy milyen oprendszert teszel rá?Ha adna cd-t akkor milyen kéne?Xp-s?Win7-es?32 vagy 64 bites?Vagy Vista?Ha mindenki igényét ki szeretnék elégíteni akkor lehet hogy egy 8.5 Gb-os doublelayer lemez kéne a gép mellé.Manapság egy Win 7-et feltenni kb 15-20 perc.Mikor felraktam az oprendszert semmi mást nem csináltam mint ráeresztettem a gépre az Everest ultimate edition-t.Az azt is kiírja hogy mikor sz@rtál utoljára.A wifit nem ismeri fel a win7 alapból de a netkábelt bedugva egyből van net.Nem nyavalyogni kéne hanem körülnézni.Sokan azt állítják magukról hogy nem számtechguruk.Azok vigyék szakemberhez a gépet.De ha valaki bevállal egy oprendszer telepítést(amibe beletartoznak a driver-szoftver telepítések is) akkor ne a dell-t hibáztassa amiért nem talál meg egy kib@szott wifi drivert.Ha 100 emberből 97 megcsinálja akkor valószínű hogy nem ők a szerencsés hülyék.Ez építő jellegű kritika akar lenni nem pedig leb@szás. -
FehérHolló
veterán
válasz
quaker63
üzenetére
1. Úgy látszik, mégis gondot okoz a "felélesztés", különben nem jöttél volna ide duzzogni.
2. A legtöbb Linux disztribúció (ezen belül minden népszerű), a Vista és a Win7 is magától felismeri a lehetséges 6 kártya mindegyikét, ha megkéred rá a megfelelő módon.
3. Nálam a service tag alapján pontosan 1 drivert ajánl fel a lehetséges 4 közül a wifinél. Sőt, pontosan azonosítja a gépben lévő összes többi hardvert is, és csak a hozzájuk tartozó illesztőprogramokat jeleníti meg. Valamit te szúrtál el, úgyhogy sürgősen állj le a személyeskedéssel.
-
-
SzaboZE
addikt
válasz
quaker63
üzenetére
Mielőtt ítélkezel, megkérdezném hogy melyik másik gyártó ajánlja fel a gép gyáriszáma alapján a sorozat drivereit? A többieknél a géptipust tudod kiválasztani, azzal ugyanott vagy, abból nem derül ki melyik driver kell pontosan! Ha valakinek van egy kis esze, akkor átnézi a számláját, amin a konfig is szerepel, abban pedig ott vannak a részegységek, nem kell hozzá atomfizikus végzettség. De ha csak eggyel arrébb kattint a service tag beírása után az "original configuration"-re, abból is lehet tájékozódni. Sajnos nálunk inkább a fikázás a divat, mint a tájékozódás. És ismét leírom, hogy nem a dell hibája, hogy a kereskedő nem rendelt driver CD-t a géphez (a lehetőség adott).
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest