Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
davenport
senior tag
Az viszont baromira zavar, hogy ez a gép itthon 4 kiló körül volt, igaz kint 3-ban megállt, és ezért még apró, és bosszantó hibákat kapok, ( kártyaolvasó, Wi-Fi,DVD lejátszó ), és ezért azt kapom hogy egy alacsony minőséget kapok, hát ha személyesen be tudnám itt vinni valahová akkor lenne ordítozás, és pénzvisszatérítés.
+ az zavar, hogyha tudom hogy ilyen gondok vannak vele, akkor az olcsóbbat vettem volna, mert kértem bele 128-as videókarit, nagyobb aksit, 80-as vinyót stb.
Ja az outletes cuccok, nagy része meg a 7 napon belül visszaküldötteké, azaz azokkal a hibákkal amit a Dell nem minősít annak, te meg majd csodálkozol
( spec az SD kártya olvasóm nem megy, erre közölték hogy mmc kártyám van sic, és hagyjam őket ezzel békén ), aztán utánaolvastam és csak az alaplapcsere a megoldás amire várhatok ítéletnapig.
Ezzel nemcsak én vagyok így a support.dell.com-on a fórumon, nagyon sokan panaszkodnak még, ugyanazokra a visszatérő hibákra , amit az angol és az Egyesült Államokbeli szervízhálózat röhögve leráz, és mivel ez nem úgy van mint otthon hogy bebattyogsz és rájukborítod az aztalt, szóval én Inspiront biztosan nem fogok többet venni, és a Dell is nagyon lejáratta magát számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- 15,6" Laptop táskák eladóak (DELL, Lenovo, HP stb...)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Fujitsu LifeBook E5410 (made in Japan) i5-10.gen használt laptop garanciával
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest