Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#75455) gaborbol válasza totron (#75451) üzenetére


gaborbol
őstag

Volt nalam egy 1 eves Lenovo Yoga 7i 16" egy darabig, csinaltam is rola egy videot, az internetes keresgeles kozben vettem eszre, hogy itt az Usaban szepen elkaszaltak a Lenovot nemreg a "military grade"-nek hirdetett, de a valosagban gyenge minosegu laptopjaik miatt.
Valamint az miatt, hogy az osszes ezzel kapcsolatos garancials hibat siman ratoljak a vasarlora, meg a felbuborekosodott kijelzot is amin ok sem talatak fizikai serulest :D

(Van itt PH-n egy nagyon korrekt forumtars aki egy eleg nagy cegnel melozik. Eves szinten 120.000 laptopot vesznek minden evben... azokat 4 evig tartjak es kb fel millio eszkozzel rendelkeznek. Nagyon normalis arc, tudtam vele beszelni nemreg, kimondott aranybanya ebbol a szempontbol. Ralat a hibakra, a beszerzesre, meg a teljes eletutra, nagyon nagy elmeny volt vele beszelni.)

Lenovo billenyuzet a kepernyobe valo vesodese baromi nagy gond es valoban a hordozas miatt all fenn, de konyorgom, business class laptop, pont a hordozhatosagra lett vasarolva, oldja meg mar a gyarto, hogy ne tortenjen ilyen.

Szabó Batman : Igen, ez a 250 Nits kijelzovel volt szerelve.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.