Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
Sziasztok, az normális, hogy egy közel 400 ezres vadonatúj Inspiron 16 hangosabban visít, mint a 8 éves Asusom, amit lecseréltem? Ülök előtte, idle, netezek, Word, Youtube, tehát semmi, nudli - és véletlenszerűen felpörög a venti és visít, mint a rohadás.
Dell gyári energia menedzsmentet kitapasztaltam, hogy a 4 mód közül a látszólag legbikább a leghalkabb (a néma mód hangosabban pörgeti a hűtést, wtf, az optimális közepesen hangos, a hűvöst legalább eltalálták, az 100%-on pörög) a Win11-ben beállítottam egy energia profilt, a CPU most 65%-on megy, de így is ugyanaz, szinte semmi változás. Annyi, hogy ritkábban pörög fel a semmire a venti.
Két helyzet van, pár percig néma a gép és egyáltalán nem hűt, aztán bekapcsol a venti és mint az állat, pörög ki tudja mennyin. Az egész délutánom arra ment el, hogy találjak valami megoldást én látszólag nincs semmi, ami azért teljesen hihetetlen, mert 3-4 éves panaszokat látok a Dell supporton ugyanezzel a problémával. Az Asuson legalább volt egy 3rd party kis program, ami jól kezelte a gyárilag szintén vállalhatatlan hűtési módokat, de itt nem találtam semmit, egy fan control program sem olvassa ki az adatokat, nem kezeli semmi a ventilátort.
Most mi legyen, vigyem vissza? Ez mellett így nem lehet éjszaka dolgozni, nem hallom tőle a gondolataimat. De nem tudom elhinni, hogy tényleg ez van, hát ez egy nem olcsó cucc, én ezt nem nagyon hiszem el, hogy ilyen létezik. Mondjatok valami biztatót, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest