Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Sajnos lett egy Dell E7440 laptopom, melynek hibás az alaplapi tápegysége. Keresek hozzá segítséget, illetve hozzáértőt, aki javít ilyesmit. Szetszedés után a csatolt kép fogadott. Nem tudom, hogy ez a baj, vagy esetleg valami más okozta ezt a bajt, de nem szeretném kidobni az egész gépet.
Előre is köszi a segítséget. -
SzaboZE
addikt
válasz privatposta #70204 üzenetére
Hozzáértő kell már csak (meg persze alkatrész). https://jestineyong.com/dell-latitude-e7440-p40g-laptop-repair/
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
nagyúr
válasz somasz #70209 üzenetére
A korábbi cég, ahol dolgoztam, is tud alaplapi szintű javítást, ilyen IC-k, ellenállások és chipek cseréjét, a gyártók szervizei is így dolgoznak (akik a garisan cserélt hibás alaplapokat kapják és javítják).
Csak sajnos már ők sem vállalnak egyéni megrendeléseket.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
garage112
aktív tag
Sziasztok!
A minap érkezett vissza a FixDirecttől a notim. Leírom ide is, hátha tudtok segíteni ezzel kapcsolatban. (A touchpad valamikor működik, valamikor pedig nem hajlandó napokig, ugyanígy az Ó és Ü betű is ezt csinálja, illetve *a jack bemenete hangredszerre dugva pattanó hangot ad ki bármilyen média indításakor a hangrendszer hangszóróján keresztül. Ez a probléma jelen volt a vásárlástól kezdve, de vártunk vele, hogy hátha szoftveres.*)
Szóval a mai napon visszakaptam, és sajnos nem, hogy az Ó és Ü betű nem működik, a képen mellékelt összes karakter hibás lett. Néha működik, néha nem.
A szervíztől ezt kaptam vissza:
0.13: Beivzsgálás alatt. Billentyűzet, alaplap és touchpad megrendelve a jelzett hibák miatt.10.20: Új alkatrészek beszerelve, cseréltük az ac adaptert is mert sérült volt a csatlakozó részénél. BIOS frissítve, Dell epsa gyártói hardver teszt lefutott. Windows betölt, Driverek frissítve.
Teljesen tanácstalan vagyok, már malware és víruskeresést is lefuttattam ezelőtt jópárszor, de semmi.. (A touchpad perpillanat működik)
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Minőségben most mi a sorrend a Dell típusoknál. Én leragadtam a Latitude 6440-nél :/ Mit érdemes venni átlagos, Home Office munkára?Ezeket találom Árukeresőn:
Inspiron (15)
Latitude (15)
Vostro (15)
Dell G3 (15)
Dell G5 (15)
Dell G15 (15)[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
-
Diák66
őstag
válasz Faterkam #70215 üzenetére
Dell Latitude 5590 laptoppal van valakinek tapasztalata? Típushiba jött-e elő vele kapcsolatban? A céges gépem lassan 3 éves lesz, elejétől fogva vacakolt a hangja, de igazából nem zavart. Volt olyan, hogy egy driver frissítést követően nem volt hang stb.... ilyenkor újra ment fela driver aztán jó lett. Viszont egyre gyakrabban tapasztalom azt, hogy a bal oldali hangszóró elcsendesül 5-10 másodpercre. Youtube, Media Player... teljesen mindegy. Ma rögzíteni kellett hanganyagot, hát kiderült, nem csak a hang megy el. Ilyenkor a jobb oldali hangsáv is megadja magát. Bár egy kábel cserével ezt megpróbálom még, hátha az volt kontaktos.
-
garage112
aktív tag
Egyébként a G5 5587 melegedés problémájára van valami megoldás? Új alaplap, sejtem, hogy újra is pasztázták és 3DMarkban még mindig tud 100 fokig pörögni a proci..átlag 87-90. Hűtöpaddal sem jobb a helyzet sajnos, bár csodát ettől nem is vártam i7-8750h
[ Szerkesztve ]
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
Dhampir
félisten
válasz Faterkam #70215 üzenetére
A Latitude munkára termett notebook. A leggyengébb ebből (is) a 3-as számmal kezdődő típus.
Vostro-ból kétféle is kapható, a 3-as és az 5-ös számmal kezdődő sorozat és ezen belül többféle méretben érhető el. Költséghatékonyság szempontjából a 3-as számú a legolcsóbb, de cserébe például a mono mikrofonnal is meg kell elégedni, ha azt választja a felhasználó.
[ Szerkesztve ]
-
nebulo
tag
Sziasztok, akksi kérdés,
van egy 2015-ös Vostro 5480, egy-két mail elintézni egy kávézóból még jó, de az akksi töltés újabban rendre megáll 89%-nál, akármennyit van fenn töltőn.
Gondolom az akksi korával van már gond ami ok, csak kíváncsi vagyok, hogy ez rendben van így vagy ez gond és ha igen, mit lehet tenni, újra lehet kalibrálni valamit vagy akksicsere?
-
movax
őstag
válasz Dhampir #70228 üzenetére
Adott egy Vostro 15 3510-es laptop, az a gond, hogy ha kihúzom az áramkábelt, nem vált át automatikusan alacsonyabb fényerőre, pedig a biosban beállítottam, hogy ha akkuról megy, gyengébb legyen a fényerő. Legfrissebb windows 10, legfrissebb driverek. Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
-
movax
őstag
válasz Dhampir #70234 üzenetére
Az Intel Graphics Command Center van fenn a Microsoft Store-ból. Az a gond, hogy az Intel honlapja is ezt az appot ajánlja letöltésre, ebben pedig semmiféle energiagazdálkodási beállítás nincs. Lehet, hogy ez is az általános lebutítási tendencia része.
[ Szerkesztve ]
-
-
HARDVERAPRÓD
Szia, én (is) jártam úgy, hogy hiába volt friss a telepítés, és bármit csináltam utána, nem javult meg, csak 0-ról kezdtem előről.
Biztonság kedveért ujre letöltottem a win10 iso-t mct-vel, majd rufussal uefi telepítő készítése. Biost is átnéz/beállít ahogy kell. Telepítés előtt driverek leszed, majd net nélkül telepítettem win-t (nekem ez szokásom). Driverek felrak, amit a dell oldaláról szedtem led service tag alapján. És nekem ez megoldotta akkor. -
moma
őstag
sziasztok. egy latidtude 5410-et használok most munkára és van egy gond.
Amikor újraindútás után bedugom a fülest megy. De ha egyszer kihúzom és visszadugom, akkor már nem veszi át a hangot a laptop hangzórókról és nincs is ott a lenyilólóban a hangerőszabályzó alatt?
Van valami tippetek, hogy mi lehet ez, hogy oldhatnám meg?
we all deserve a bit of luck.
-
abel.makrai
csendes tag
#túlmelegedés #SSD #HDSentinel
Sziasztok!
Dell E7470-nél az SSD HD Sentinel szerint állandóan túlmelegszik. Az azt jelenti, hogy már amikor bekapcsolom is 39-40 fok körül van, pedig 20 fok körül van a szobában.
Az átlag hőmérséklet pedig ilyen 49 és 53 fok között van.
Normális ez így?
Felújítottként vettem, cseréltem benne SSD-t hogy hátha az volt a hiba, azzal is túlmelegszik. Az előző gépembe ilyen 25 és 35 fok között volt az átlagos tartomány. -
HARDVERAPRÓD
válasz abel.makrai #70248 üzenetére
Mi az ssd tîpusa?
hds értéken állíthatsz. Ez hdd-hez van kalibrálva.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Van egy Dell latitude 6540-em. Sajnos a wifi néha instabillá válik rajta. A wifi modul nem a gyári benne. Mit keresek hozzá? Lehetőleg minél gyorsabb kellene bele. Persze értelmes áron.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Beszámítás! Asus TUF FX506HCB - 15,6" IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Garancia
- LENOVO LEGION 5 / i5-10500H / 256+512 GB SSD / 16GB / Geforce RTX 3050Ti 4GB
- HP 650 i5 laptop 8gb DDR3/SSD/15,6" FULL HD , dupla VGA - posta is
- DELL Latitude 5590 (Core i7-8650U / 16GB / 512GB / 15,6" FullHD IPS) Szép állapot, ÁFA-s szla
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest