Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok. Novemberben vásárolt Dell Latitude E5440 notebookomba tervezek a közeljövőben (max jövő héten) SSD-t rakni, ezzel kapcsolatban lenne szükségem egy kis segítségre. Az eredeti elképzelés az volt, hogy kiveszem a vinyót (a dvd-íróra szükségem van, úgyhogy odd nem játszik), és a helyére rakok ssd-t. Közben elgondolkodtam a minimálisra csökkenő tárolóhelyen, és lehet hogy mégis megtartanám a HDD-t is, így a lehetőségeim száma egy variációra szűkült
Pár hete írta itt nekem valaki az M2 ssd variációt. Azóta bővítettem a ramot, és volt szerencsém szétnézni a fenéklemez alatt. A wifi-kártya mellett van egy "mSata WWAN" felirat egy csatlakozóval. Ezek szerint nem M2, hanem mSata lenne csatlakoztatható, viszont két problémám (illetve kérdésem van) ezzel a módszerrel kapcsolatban. Az első, hogy innen képes lenne-e egyátalán bootolni a gép. A másik, hogy a nézett/talált SSD-k első ránézésre hosszabbak, mint az itt rendelkezésre álló hely. Itt kb 5 centi helyem van, ha nem akarom (márpedig nem akarom) beáldozni a wifit. Szerintetek egy [ilyen] berakható lenne? Erre kb 3x5 centit ír az adatlap. Előre is köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hete írta itt nekem valaki az M2 ssd variációt. Azóta bővítettem a ramot, és volt szerencsém szétnézni a fenéklemez alatt. A wifi-kártya mellett van egy "mSata WWAN" felirat egy csatlakozóval. Ezek szerint nem M2, hanem mSata lenne csatlakoztatható, viszont két problémám (illetve kérdésem van) ezzel a módszerrel kapcsolatban. Az első, hogy innen képes lenne-e egyátalán bootolni a gép. A másik, hogy a nézett/talált SSD-k első ránézésre hosszabbak, mint az itt rendelkezésre álló hely. Itt kb 5 centi helyem van, ha nem akarom (márpedig nem akarom) beáldozni a wifit. Szerintetek egy