Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxxmotor
tag
válasz wanted5 #26189 üzenetére
Hát a ha abszolút nem húzom a videókarit, akkor is 96 fokig fölmegy Dirt 3 alatt, de ha fölhúzom GT 540M szintjére (672/1344/900) akkor is ugyan eddig melegszik föl. Szóval nem tudom...
Egy hűtőpadot én is minden féle képpen beszerzek. Azt mondod te már most is használsz hűtőpadot. Mennyit segít? Láthatóan lejjebb megy tőle a proci hőmérséklete? -
-
őstag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy a Dell-nél mikor és milyen feltételekkel cserélik az akkumulátort? Mert ca fél év alatt 19% elhasználódottságot kicsit soknak tartok..
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
wanted5
őstag
válasz kiskaktusz #26192 üzenetére
az tényleg nem mai darab már, kellemes lehet
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
kiskaktusz
addikt
válasz wanted5 #26191 üzenetére
Ha nem átlagfelhasználó vagy és specifikus szoftverek kellenek, s azokból is a legfrissebbek, akkor persze. Én is "rosszul" érzem magam, mert most nem hoztam a barátnőmhöz a gépem.. kb csak netezni tudok, de azt is korlátoltam a 768 mb ddr ram (333MHz), az 1.6ghz-es proci és a radeon m6-os vga-val..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
wanted5
őstag
válasz kiskaktusz #26190 üzenetére
úgy értem hogy addigra sebességben akkora különbség lesz h úgyis lecseréled, meg a programok teljesítményigénye is egyre növekszik úgyhogy még ha nem is 3 év de mondjuk 4-5 már reális szerintem
-
wanted5
őstag
válasz foxxmotor #26188 üzenetére
Hiába mondom hogy pl 70 fok felett már nem jó (hasraütés), mikor ugyis 100% hogy túl fogja lépni. Tudsz vele vmit csinálni? nem, ezek már csak ilyenek
Még az én 300k-s gépem is felmegy 90 fokra (igaz ebben a hőségben), i5-el, most ha normális, ha nem, nem tudok vele mit kezdeni, hűtő van alatta, belül tiszta, ennyi...
ha gariidőn belül elromlik akkor úgyis cserélik, ha meg azon túl, akkor addigra ezek a gépek már őskövületnek fognak számítani amit úgyis csak lecserélsz...Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
foxxmotor
tag
válasz kiskaktusz #26184 üzenetére
Igaz ami igaz melegszik rendesen, de áll is mögötte teljesítmény. Az mondjuk igaz, hogy tuningra nem ez a legmegfelelőbb környezet.
Mit ajánlotok, mi az a maximális hőmérséklet ami fölé nem igen kéne lépnie egy ilyen mobil GPU -nak?[ Szerkesztve ]
-
Atimester
aktív tag
válasz SzaboZE #26161 üzenetére
Szerintem egy aksi, pláne amiért közel húsz ezer forintot kér a Dell, nem romolhat el néhány hónap után. A húgom gépe öt év után is még elmegy negyed órát az aksijáról, pedig az egy kevésbé neves márka. Nem tudom, hogy milyen elektronika van a Dell aksikban.
Pont ezért érdeklődöm, hátha van itt valaki, aki már javított ilyet!?
Esetleg megtudja írni valaki, hogy mit csinál az az áramkör, azon kívül, hogy jelentősen megdrágítja az árát, és szívatja a felhasználót?(Amíg működött, igyekeztünk teljes ciklusokkal használni. Teljesen feltöltöttük, majd csak aksiról üzemeltetve teljesen lemeríteni.)
-
dre@mer
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Egy barátom Del Inspiron 1525-ös gépén renszert frissítettem ma!
Windows Vista volt rajta alapból. Windows 7- et tettem rá.
Az eszközkezelőben szerencsére semmi sem "kérdőjeles", vagyis a Windows 7 mindenhez talált drivert elvileg!
Azt szeretném megtudni, hogy mit kell feltelepítenem ahoz, hogy pl: a hangerő gomb használatakor megjelenjen a grafikus menü ami a hangerő "csúszkát" ábrázolja!
Vagy ha képernyő váltok az Fn F8 billentyű kombinációvalmakkor is megjelent egy Grafikus menű amin làtszott hogy éppen melyik megjelenítési módban van a gép! Ez most nem jön elő! A funkciók egyébként működnek, csak az említett menük nem láthatóak!Aki nem indul, nem érkezik!
-
kiskaktusz
addikt
válasz foxxmotor #26182 üzenetére
A hírhedten melegedős i7 s a hírhedten rossz hűtéssel rendelkező új inspiron széri találkozása nem a legoptimálisabb egy notebokk esetén, pláne nem, ha még a dedikált vga-t is tuningolni akarod, ami még több hőt termel.. Kergesd meg egy kicst aidával úgy 20 percig, aztán csodálkozz rá, hogy radiátort vettél..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz Protezis #26173 üzenetére
Arra sajnos számíts, hogy csak munkaidőben tud menni a szervizes és még vissza is kell érnie munkaidőn belül a munkahelyére, így gyakorlatilag leginkább egy 12-15h közötti intervallum a legkedvezőbb neki, ha Budapestről megy. Viszont neked nem muszáj ott lenned, ha anyukád vagy a párod tudja fogadni a szervizest, az is elegendő. Az ilyen kurzorelmozgás adódhat abból is, ha a touchpad széle elkoszolódott.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
foxxmotor
tag
-
foxxmotor
tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem. Egy Dell n5110 notebookom van(Core i7 2670QM, 4GB RAM, nVidia GT525M). Bízom benne, hogy tudtok segíteni.
1:
Van egy külön partíción a vinyómon egy eredeti windows telepítő. Hogyan tudom előcsalni? Van erre valami billentyű kombináció a gép indulásakor, hogy a telepítő induljon el, vagy ilyesmi?2:
Valahol olvastam, hogy a benne lévő GT525M -et föl lehet húzni akár GT540M szintjére is. Sehol nem találtam, hogy hogyan lehetne ez lehetséges. Megtudná valaki mondani, hogy ez lehetséges e egyáltalán, és ha igen akkor hogyan?Előre is köszönöm!
-
Protezis
őstag
válasz mghltm #26172 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Viszont azt nem értem, milyen típusú garancia jár le 27 nap múlva. Számomra nem egyértelmű a táblázat.
Helyileg Szegeden tartózkodom. Azt nem tudom még, hogy milyen időintervallumra lehet leredukálni azt, amikor a szerelő jön, ugyanis dolgozni járok, munkahelyre kérni a szerelőt meg nem kivitelezhető. De erről gondolom majd a megadott telefonszámon fogok érdemi infót kapni.
Egyébként használnám, csak kicsit idegesítő, hogy néha elkezd felfelé mozogni. Reprodukálni 100%-osan nem tudom, valamikor előjön, valamikor nem, de kb. fél óránként szinte biztos, hogy legalább egyszer. És akkor megnyomkodom, hogy álljon már le...
-
mghltm
addikt
válasz Protezis #26171 üzenetére
jo hirem van: a geped egyetlen napig sem kell nelkuloznod, maximum par percig/oraig. 2014 szeptember 20-ig nbd gar kereteben javitjak neked. ez azt jelenti, hogy hetkoznap felhivod ezt a szamot: 06 80 016 157 ( hetfotol pentekig el a vonal 9:00 es 17:30 kozott ) es elmondod a banatod. optimalis esetben a kovetkezo munkanapon csenget nalad a szerelo a cserealkatresszel. az alkatreszert, kiszallasert, munkaert nem kell fizetned. ha fovarosunkban tartozkodsz, fordulj bizalommal a HUMANsoft Kft-hez, ok a legjobbak ( SzaboZE )
ha nem hasznalod a point stick-et, akkor ki tudod kapcsolni a dell touchpad szoftver segitsegevel.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
arpeen2
senior tag
válasz kiskaktusz #26167 üzenetére
A hibernáláshoz nincs köze az akksinak sztem (vinyóra ment a gép). Ha alvó állapotba kapcsolod a gépet, akkor lehet gáz, ha nincs akksi rajta és áramszünet van. Ha nem jellemző az áramszünet felétek, akkor meg kb semmit nem befolyásol, hogy nincs rajta az akksi. Én speciel inkább várok 1 percet bekapcsolásonként, mintsem 1-2 évente vegyek új akksit. De ugye kinek mi.
[ Szerkesztve ]
-
arpeen2
senior tag
válasz kiskaktusz #26164 üzenetére
Ha asztalon van leginkább a géped, akkor töltsd fel az akksit és vedd ki a gépből, tedd el a fiókba. Nekem ezzel a módszerrel a 4+ éves akksim, most is 100%-os gyakorlatilag.
-
kiskaktusz
addikt
válasz SzaboZE #26161 üzenetére
Ha éjjel-nappal töltőn van, elbaszódnak a cellák? Én általában hálózatról használom, de néha akkurül is nyomom, hogy azért érezze, hogy szükség van rá De a hálózatról való használat az általános nálam.. Ez mennyi idő után jelenthet gondot?
-
wanted5
őstag
válasz wanted5 #26162 üzenetére
na íme egy példa arra hogy nem mindig a legújabb BIOS (A18) a legjobb, visszatettem az alap A11-est és újra olyan minden mint volt, bár ebben a venti szabályzás nem a legjobb, az A17-est lenne jó feltenni, az volt eddig is fent, csak sajnos ez már nincs fent a Dell honlapján, más forrásból meg félek letölteni
-
wanted5
őstag
Na most ti segítsetek nekem
Feltettem a legújabb BIOS-t, de azóta szaggat a WoT (world of tanks), de annyira h játszhatatlan az egész, ezelőtt bőven 60 felett volt az fps
olyan az egész mintha visszafogta vna a gépet
L702X...Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
SzaboZE
addikt
válasz Atimester #26160 üzenetére
Márpedig az akku rossz. Olyan nincs, hogy hónapokig jó egy gép majd tönkreteszi az akkut. Ha a töltés során rendellenesség van, akkor már az akkuban benne van az áramkör, ami letilt. Ezért is villog a töltésjelző az akkun. Lehet, hogy a felhasználás módja volt rossz, esetleg éjjel-nappal töltőn volt a gép?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Atimester
aktív tag
válasz SzaboZE #26158 üzenetére
Ezt sajnos már egy másik akkuval is eljátszotta.
Az akkun van egy gomb, és mellette 5 db LED. A gombot benyomva jeleznie kéne a töltöttségi szintet. De ha benyomom, akkor minden második LED villog egy párszor, aztán elalszik.Bele lett rakva egy másik új aksi, és néhány hónap után ugyanaz a probléma az új akkumulátorral is. Még egy aksit nem akarok venni. Szerintem valami más probléma lehet.
-
Atimester
aktív tag
Sziasztok!
Van egy másfél éves Dell Studio 1555-ös laptopom. Egyik napról a másikra kitalálta, hogy többet nem tölti az akkumulátort.
Bekapcsoláskor 2 másodpercig világít a csatlakozó felett egy fehér LED, majd átvált, és narancssárgán villog.
Találkozott már valaki hasonló problémával? -
sdombi
tag
-
kgergo23
tag
Sziasztok !
Tudnatok ajanlani egy megbizhato boltot ahonnan Dell akkumlatort tudnek venni ? Termeszetesen csak eredeti Dell erdekelne...
J1KND 48Wh a tipusa, Dell N5010-be...
Fontos lenne hogy gyorsan szerezzek egyet..
Koszi elore is..
Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz K Norbi #26147 üzenetére
Szerintem totál mindegy, hogy milyen sorrendben rakod fel őket. Én teljesen véletlenszerűen szoktam és nem volt még semmi probléma ebből kifolyólag. Sokszor újra sem indítom, amíg nincs fent az összes, de ezt azért nem ajánlom. Ha minden driver feltelepítése után újraindítod a gépet, akkor semmi problémád nem lesz a sorrend miatt.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! újrarakom rakni a gépet, Dell N 5110 [link] Eszerint teszem fel a Drivereket, és azt szeretném kérdezni hogy az első dirver mi?
Desktop System Software (DSS) or Notebook System Software (NSS)
Meg az nem baj ha legelőször felteszem a 7. est Network Interface Card (NIC) / Ethernet Controller - hogy legyen net.. vagy szedjem össze a dolgokat írjam ki és úgy csináljam?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Notebook hűtőpad tapasztalatok ha ez esetleg segít.
20 éve a Prohardveren
-
nkmedve
őstag
-
nVIPER
senior tag
SzaboZE: A mostani Dell inspiron sorozatok közül, van olyan amelyik támogatja az msata meghajtókat?
Köszi a segítséget! -
törölt tag
Dell Inspiron M5010 alá szeretnék hűtőpadot venni. A vaterán néztem ki ilyen 3 ventilátorosat, ami 2800-3000 rpm-el forog. Az a kérdésem, hogy A vagy V elrendezésűt érdemes-e venni (A középső ventihez képest a szélsők lejjebb vannak, a V meg fordítva)
V:
http://www.aukcio.abbcenter.com/user/16044/aukcio/nagy_huto2.jpgA:
http://n2.grando.hu/photos/8e/9a/3e95_1_1600.jpg -
K Norbi
addikt
Huhh most már kezd melege lenni a gépnek! lehet lelocsolom egy kis vízzel! vagy jön velem a fürdőre!
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz bexinho23 #26134 üzenetére
Ahhoz hogy szét tudd szedni sajnos a billentyűzetet is le kell venned. Vannak alatta csavarok, amik rögzítik a fedlapot és az alsó házat, szóval addig nem fogod tudni megbontani, amíg azt nem veszed le. Óvatosan kell csinálni és előtte jó sok videót megnézni a szétszedésről.
-
bexinho23
őstag
válasz ToMmY_hun #26127 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem lennék amúgy barbár a géppel. Előző laptopom (asus) 2 éves garival volt, néhányszor szétszedtem tisztítás céljából. No meg vettem annak idején + 1giga ramot Ma már 4,5 (apám használja, tökéletesen megy, zsanérok tönkre mentek-szériahiba).
Viszont ennél a laptopnál van egy középen lévő kis műanyag burkolat amit el kell távolítani, de így még nem férek hozzá a fő ventilátorhoz, mert ahhoz az egész hátsó burkolatot le kell szedni (már amennyire láttam ránézésre). Viszont billentyűzetnél egyáltalán nem akarok babrálni, tényleg csak a hátlapot akarom leszedni.SzaboZE: ha jól értelmezem, akkor ez egy burkolt igen? Remélem
-
SzaboZE
addikt
Szerencsére a dell nem vaskalapos, csak akkor vonódik meg a garancia, ha bizonyíthatóan szakszerűtlen beavatkozás során hibásodott meg a gép. Pl letört alkatrész. 5420-ak nem szoktak túlmelegedni, a gép is elég új, miért akarod kitakarítani?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz Dell XPS #26129 üzenetére
Szerintem ezekkel ügyesen szét lehet szedni.
Többiek:
Amiket írtam azok csak a tapasztalataim, mindenki vonja le saját magának a következtetéseket, mert természetesen nem tudom garantálni hogy a Ti esetetekben is ugyanígy fognak eljárni. Azért érdemes elolvasni SzaboZE hozzászólását is, azt hiszem sokat elárul.
-
sgery
őstag
Én is ezt kérdezném, hogy az e5420-asnál garivesztéssel jár-e ha picit szétszedem és újrapasztázom / kitakarítom?
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz bexinho23 #26124 üzenetére
N7110-em van, kicsit fiatalabb mint a tiéd.
Szedtem szét én is garanciáztatás előtt, nem néztek rajta semmilyen matricát és a csavarok állapotát sem. Ha ügyesen szeded szét, akkor nem lesz semmilyen probléma a garanciáztatással.
A laptop tuti nem szedett össze annyi port, mint a hűtőpad. Én egy 23m^2-es szobában használtam egy évig, ahol a szoba teljes felületén padlószőnyeg van és hetene egyszer szánom rá magam a porszívózásra, de volt olyan is hogy ritkábban. Figyeltem amikor javították a gépemet és bizony alig volt benne por. A nagyobb porcicákat a szellőzőknél lévő rács szerencsére megfogja.Ha engem kérdezel, akkor inkább a hűtőpaszta száradása miatt kell aggódnod, szóval nem portalanítani kell ha szétszeded, hanem újrapasztázni és a ventillátort megkenni.
Szétszedésben a legnehezebb a billentyűzet kiemelése a helyéről, ott komoly károkat tudsz okozni és garanciavesztést is okozhat ha látszik hogy próbálkoztál vele. Mielőtt nekiállnál nézz meg minél több videót és szétszedési útmutatót, nehogy amiatt járj pórul.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Adott egy n5110 i3as 4gb felszereltségű Dell laptop. 3 év garancia van rá (2+1 vagy 1+2 ? Nem tudom ez a három év mit takar, valaki tudja pontosan? )
1 év 2 hónapos a gép, laptophűtő 10-15 fokot hűt alatta, így 50-55 fokos winchester (ez volt a legkirívóbb érték) legrosszabb esetben (la noir, splinter cell stb..) is csak 40-42 fok így nyári melegben, légkondi nélküli lakásban.
Ma szedtem szét a laptophűtőt, 3 hónap alatt annyi port szedett össze, hogy nem hittem a szememnek. A szobám amúgy is hamar porosodik, így rendszeresen portalanítok és az asztalt is, amin a hűtő+noti van. Mégis rengeteg port összeszed.
Na most a laptop-om ennyi idő után biztosan felgyűjtött egy jó adagnyi cuccot, amit butaság lenne nem kitisztítani. Jön itt a kérdés kifejezetten DELL -esekhez, vagy Inspiron-osokhoz:
- tudom, hogy garanciavesztéssel jár a laptop felnyitása. DE ha menetet nem cseszem szét, szépen, gondosan távolítom el az alsó műanyag burkolatot takarítás szempontjából, így is bukom az egészet?
- azt is tudom, hogy garanciában nem takarítanak, de ha nem takarítom 3 évig, lehet hogy a folyamatos felesleges + C-fokok miatt behal 3 év után valamelyik hardware.
- van az új DELL laptopokban belső matricázás, amit felnyitáskor esetleg feltéphetek és ugorhat a 3 év? -
kkdesign
senior tag
válasz Dell XPS #26109 üzenetére
holnap reggel viszik a kicsikém szervizbe az a jó h ismerős révén elsőbbségem van, péntekre talán kiderül a hiba, ajánlottam neki a szervizes ramtesztet, mondta h kéri a 24 órést rá mindenképp, meg megnézik jobban az északi hidat, meg valszeg megint lesz hűtőcsere is. aztán meglátjuk.
-
sgery
őstag
válasz FehérHolló #26120 üzenetére
A hőmérő proginál a szorzó és a frekvencia folyamatosan ugrál a terheléstől függően (mindez dokkolóban) így gondolom nem kapcsolta ki.
Azért gondoltam, hogy túl meleg ez, mert anno volt egy hp 8710-es notim ami még játék közben is hideg volt és szinte sose ment maxon a venti. Továbbá ez a noti sem épp túl olcsó kategória...
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Dell 5420-ról lenne még kérdésem, miszerint az alap internetezésnél a 48-69 fok közötti hőmérséklet optimális? Szerintem elég sok.
Sima ócsa minőségű divx nézésnél pl. mindig maxon pörög a hűtőrendszer. Ez se normális véleményem szerint :/ Vagy jelenhet bármit, hogy dokkolóban ül és két kivetítőre van kötve ilyenkor?Mitől melegedhet még?
-
kiskaktusz
addikt
válasz csabiks #26116 üzenetére
Próbáld újrarakni a drivert, vagy egy újabbat, hátha segít. Én még nem hallottam touchpad meghibásodásról, de persze ez nem zárja ki ennek a lehetőségét. Az is lehet, hogy csak elmászott a szalagkábel a helyéről, vagy már kontaktos..
-
csabiks
senior tag
válasz kiskaktusz #26115 üzenetére
nem szedtem szét, a szalagkábel helyét nem tudom, hogy helyén van-e. Viszont kosztól teljesen mentes, teljesen tiszta/újszerű nincs rajta semmilyen szennyeződés.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
csabiks
senior tag
sziasztok,
adott egy Dell Latitude E6520, létezik, hogy el tud romlani a touchpad? 1 napja csinálja, hogy olyan tök hülyén reagál az ujjaimra, (nem tettem fel semmi drivert, nem attól lett rossz). És egyszerűen nem értem mi a baja, semmit nem csináltam vele. Hogy tudom letesztelni, hogy elromlott-e? Mert érzékeli az ujjam, csak olyan teljesen sz@rul. Valakinek valami ötlet?
köszi"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
tboy1991
csendes tag
Üdv, nemigazán láttam ehhez hasonló kérdést, de azért felteszem.
Egy ilyet akarok venni : http://ipon.hu/webshop/product/dell_inspiron_5520_feher_144262/213939
Visszaolvastam és láttam, hogy elvileg fűt, de ebben a kisebb fogyasztású ivy bridge szériás proci van. Tesztet nem igazán láttam, ezért kérdésem lenne, hogy ezzel a procival is lehet-e tojást sütni? -
kkdesign
senior tag
válasz Dell XPS #26107 üzenetére
Az a helyzet, hogy én is... Majdnem ... Írtam egy nagyagynak e-mailt, boltos, háátha holnap válaszol, és lehet okosabb leszek ... most mondjuk talált egy bibit egy malware kereső program, de kétlem, hogy az lenne a gond.... mindenesetre, ha nem, akkor még van az a memóriatesztelő progi amit kikell írni, meg rendszer ujratelepítés, és ha egyik se, akkor szervíz
-
buvartacsko
addikt
válasz buvartacsko #26100 üzenetére
Pontosítok. Nem működik más oprendszer alatt se, úgyhogy gondolom a Dell szervizben basztak el valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- 1-6 Eladó Hp 850 g7 i7 10 gen laptop 15,6 512SSD 32GB DDR4 Gyári Magyar Világítós billentyűzettel
- ASUS TUF GAMING FX505G! I7-8750H,Gtx 1050TI, 16 GB DDR4, 512gb ssd ! Hibás!
- Dell XPS 15 9500 (10.gen.i5/512GB SSD/8GB RAM)
- Dell Latitude 3420 Notebook I3 1115G4/8GB/256GB SSD/Windows 11
- Lenovi Ideapad - olvasd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest