Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
-
kiskaktusz
addikt
válasz foxxmotor #26182 üzenetére
A hírhedten melegedős i7 s a hírhedten rossz hűtéssel rendelkező új inspiron széri találkozása nem a legoptimálisabb egy notebokk esetén, pláne nem, ha még a dedikált vga-t is tuningolni akarod, ami még több hőt termel.. Kergesd meg egy kicst aidával úgy 20 percig, aztán csodálkozz rá, hogy radiátort vettél..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
wanted5
őstag
válasz foxxmotor #26188 üzenetére
Hiába mondom hogy pl 70 fok felett már nem jó (hasraütés), mikor ugyis 100% hogy túl fogja lépni. Tudsz vele vmit csinálni? nem, ezek már csak ilyenek
Még az én 300k-s gépem is felmegy 90 fokra (igaz ebben a hőségben), i5-el, most ha normális, ha nem, nem tudok vele mit kezdeni, hűtő van alatta, belül tiszta, ennyi...
ha gariidőn belül elromlik akkor úgyis cserélik, ha meg azon túl, akkor addigra ezek a gépek már őskövületnek fognak számítani amit úgyis csak lecserélsz...Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
MODERÁTOR
válasz foxxmotor #26311 üzenetére
kb az első évben én is elégedett voltam, amíg a gép nem porosodott be ami természetesen elkerülhetetlen.
Ezek után jöttek a gondok, hogy egyszerűen egy HD film nézése közben a gép hirtelen leállt. (I3-as procival)
Mivel garanciás volt így nem szívesen szedtem szét, inkább megváltam tőle.
Utána is olvastam a problémának és nagyon sokan panaszkodtak rá, visszavitték garanciába, ahol alaplapot, hűtés stb. cseréltek.
Ezt a procedúrát elkerülve adtam el, és vettem az aláírásomban szereplő Vostrot, melyet most is nagy megelégedettséggel használok.20 éve a Prohardveren
-
SzaboZE
addikt
válasz foxxmotor #26553 üzenetére
Bootnál F8, helyreállítás, majd helyreállításon belül megtalálod az imageből helyreállítást. A windows saját helyreállító rendszerét használva.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz foxxmotor #26571 üzenetére
Nem, ha F8-cal semmi nem jön be az gáz, mert a sima windows hibakereső menü is arra kell bejöjjön, csak nem tartalmazza a javításnál az image-ből helyreállítást.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz foxxmotor #27052 üzenetére
Sokat számít, hogy mennyire vigyáznak rá. Aki tud vele bánni és óvja, annak tényleg nincsenek gondjai vele. A baj ott kezdődik, hogy sokan úgy veszik meg, mint kőműves az autót, hogy erős konfig, annak mindent ki kell bírnia. A hűtő koszolódás sajnos tipus hiba, de rendszeres kifújással az sem okoz gondot, százalékosan elenyésző az, aki nem tud együtt létezni vele. Arról nem beszélve, hogy itt a fórumon van mondjuk 10 embernek N5110-e, miközben tízezres nagyságrendű eladásról van szó. Mivel mi látjuk a szervíz oldalát, mondhatjuk, hogy ha napi 1-2 meghal mondjuk a 10000 darabból, az nem téma.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz foxxmotor #27052 üzenetére
Én informatikában dolgozom, nekem is rengeteg gépem volt már ~30 db nekem is kb, szervizeltem is, de adott áron biztos nem ajánlanám azt, van tőle jobb vétel is. Tényleg anyaghasználata nagyon gyenge, billentyűzet süpped, illetve az i7-es változat annyira túlmelegszik, hogy egy idő után állandóan leáll a gép. Ha ezeket nem vetted észre akkor a tiéd tényleg kivételes eset, mert ezek pedig általános problémák náluk. 150 ezerért meg pl Y570-est vennék most, bár ez attól függ mire használnám, vannak alternatívák...
Itt pedig nem arról van szó hogy az Asus jobb, vagy tegyük fel más márka...Asusban is pl a "K" szériát hanyagolnám...Szóval a lényeg az hogy a Dell az egyik legjobb márka szinte, de sajnos ez az N5010/N5510, és nagyobb változatai nagyon nem jól sikerültek. Viszont ebből hibából tanulva nézd meg pl a 7520-as úgy ráncba kapták, hogy 190 ezer körül ha játékra keres valakit most véleményem szerint az a best buy.
Acer/Pakard B. meg nekem se kell bematatni, mert a márkák legalja...Most úgy próbálnak a vevők közelébe férkőzni még jobban, hogy október 1.-től felemelték a garanciaidőt 1 évről 2-3 évre...
Többi márkáról is rizsázhatnék de tényleg felesleges, mert nem is ez a lényeg. Nem akarlak én meggyőzni, ha szerinted jó, és megéri használtan akár ilyet venni ám legyen, nekem a tapasztalataim, és a visszajelzéseim alapján nem ez a véleményem.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz foxxmotor #27057 üzenetére
Kis Asus 1201N notim nekem is volt, de jó is volt az akkor, de nem emlékszem hány fok lehetett már szegény... Hát 85/90 fok még bele fér éppen. Múltkor egyik ismerősöm kérdezte hogy mitől van az hogy a gép 1 óra múlva magától kikapcsol? Kérdeztem milyen géped van, válasz: Dell inspiron N5010....
Amúgy nekem eddig a notik közül az Elitebook jött be a legjobban, van egy 8530W-m, olyan tűéles képe van hogy bepisilés.
Viszont kaptam nemrég céges gépet (Latitude E5520-ast), és voltak a HP-val apróbb hibák (touchpad kopás, vinyó szektor hiba stb), és beadtam gariba, hogy eladás előtt csinálják meg. Na most itt jön a zökkenő amiért hányingerem van már a HP-tól is... Ma van a 40. napja hogy nincs kész...Állítólag 3x kaptak hibás alkatrészt a gyárból, na most ennek a gépnek az új ára amit a számla is igazol majdnem 400 ezer forint, és ilyet megcsinálhatnak....Már vizsgálat alatt van az ügyem, ha péntekig nincs kéz megyek a fogyasztóvédelemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest