- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
bexinho23 #26124 üzenetére
N7110-em van, kicsit fiatalabb mint a tiéd.
Szedtem szét én is garanciáztatás előtt, nem néztek rajta semmilyen matricát és a csavarok állapotát sem. Ha ügyesen szeded szét, akkor nem lesz semmilyen probléma a garanciáztatással.
A laptop tuti nem szedett össze annyi port, mint a hűtőpad. Én egy 23m^2-es szobában használtam egy évig, ahol a szoba teljes felületén padlószőnyeg van és hetene egyszer szánom rá magam a porszívózásra, de volt olyan is hogy ritkábban. Figyeltem amikor javították a gépemet és bizony alig volt benne por. A nagyobb porcicákat a szellőzőknél lévő rács szerencsére megfogja.Ha engem kérdezel, akkor inkább a hűtőpaszta száradása miatt kell aggódnod, szóval nem portalanítani kell ha szétszeded, hanem újrapasztázni és a ventillátort megkenni.
Szétszedésben a legnehezebb a billentyűzet kiemelése a helyéről, ott komoly károkat tudsz okozni és garanciavesztést is okozhat ha látszik hogy próbálkoztál vele. Mielőtt nekiállnál nézz meg minél több videót és szétszedési útmutatót, nehogy amiatt járj pórul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest