- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoston
csendes tag
Gamer laptop vételre készülök, itt Angliában. Dell Xps 17 vagy Alienware m17x között vacilálok.
Xps 17 tulajok véleménye érdekelne a billentyűzet minőségéről, hisz szomorúan olvastam hogy a legtöbb laptop esetén elég rossz a színvonal (Asus G73J, illetve a mostani MSI gépek).
Jelenlegi kritériumaim a következők:
SSD, USB 3.0, 1080p, 17", i5 minimum (i7-re nem igazán költenék de a hivatalos konfigokban alap ), és persze minél jobb videokari (bár a választék ezen a téren sem túl nagy...).
A jelenlegi akció miatt ár/érték arányban ezt: [link] néztem ki.
Az ajándék billentyűzettől nem tudok szabadulni, a 3d képes lcd+vidkari pedig konkrétan púp a hátamon, erre aztán tényleg nem szeretnék plusz pénzt adni, de más xps 17"-es FullHD laptopot nem találok (a gyártó oldalán).
Azonban jó áron van a csomagban a g500 egér+ az 1 gigás külső vinyó, amiket ha később is de mindenképp beszereznék.
Mindenféle véleményt, észrevételt szívesen várok hiszen még nem döntöttem, ezt az nvidia videokártyát konkrétan egyáltalán nem ismerem. Mint láthatjátok itt lemondtam az SSD-ről, így érdekelne,hogy azt később beszerezhetem-e, illetve ezeket a laptopokat mennyire lehet fejleszteni az évek során (jelen esetben ennél a laptopnál a memóriára gondolok)?
ui.: segítségeteket előre is köszönöm, nagyon nehéz a döntés, nem kevés pénz ez nekem, így a kompromisszumok is rosszabbul esnek. De ha később fejleszthető még 1-2 területen már emészthetőbb a vétel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Marvel's Spider-Man 2 - Fókuszban a PC-s kiadás, befutott a gépigény
- Politika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen2i : i7-1185G7/16GB/512GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 10Pro
- MSi GT72S 6QE Dominator Pro G 17.3"
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/1TB+Toll
- HP EliteBook 845 G8, 14" FULL HD IPS, Ryzen 5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Dell Inspiron 7386 2in1, 13,3" FHD Érintőkijelző, I7-8565U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áf
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest