Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
Volt egy srác neten, talán gyakorikérdéseken, aki 6 milla körül abba hagyta a számolást és gondolom azokat az engedélyeket évente meg kell újítani, még ha az 1/6-odáért is újítják meg, az is végtelen kiadást jelent. Viszont az is igaz, hogy nagyon nagy summa van benne, mert egy jól bejáratott autóbontó, nagy autókészlettel, lazán megkeresi ezt az összeget egy héten.
Taskóéknál amikor utoljára voltam 15 percet kellett várjak, de ha ez idő alatt 100Ft nem csorgott be, akkor egy sem. Atisnak lenne egy jó története erről, a nap végi zárásról, és a WC papír méretű kötegekről, de ez egy más téma, majd talán ő elmeséli. De bárki bármit mond, az autóbontásban van fantázia.
szerk.:
Local1: Furcsa, először kikacagtam, amikor megemlítette a dolgot, azután észrevettem, hogy ezt komolyan mondja. Ha ebesen jár valaki, ugorjatok be hozzá beköszönni, és ha már ott vagytok, vegyetek egy autót is tőle, itt lehet trollkodni: Ez itt a reklám helye[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest