Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adi mester

aktív tag

válasz GIJoe #83329 üzenetére

Volt egy srác neten, talán gyakorikérdéseken, aki 6 milla körül abba hagyta a számolást és gondolom azokat az engedélyeket évente meg kell újítani, még ha az 1/6-odáért is újítják meg, az is végtelen kiadást jelent. Viszont az is igaz, hogy nagyon nagy summa van benne, mert egy jól bejáratott autóbontó, nagy autókészlettel, lazán megkeresi ezt az összeget egy héten.

Taskóéknál amikor utoljára voltam 15 percet kellett várjak, de ha ez idő alatt 100Ft nem csorgott be, akkor egy sem. Atisnak lenne egy jó története erről, a nap végi zárásról, és a WC papír méretű kötegekről, de ez egy más téma, majd talán ő elmeséli. De bárki bármit mond, az autóbontásban van fantázia. :R

szerk.:
    Local1: Furcsa, először kikacagtam, amikor megemlítette a dolgot, azután észrevettem, hogy ezt komolyan mondja. Ha ebesen jár valaki, ugorjatok be hozzá beköszönni, és ha már ott vagytok, vegyetek egy autót is tőle, itt lehet trollkodni: Ez itt a reklám helye

[ Szerkesztve ]

Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés