- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
Kedves Fórumtársak!
Debian 8 Jessie alapon OMV3 install előtt állok egy DELL T20 mini szerver alaplap felhasználásával összerakás alatt álló gépen, ami egy 8 HDD befogadásra alkalmas házba kerül. 5HDD kerül első körben beépítésre (2x1TB RAID1 fontos cuccok, 2x3TB+1x4TB : Snapraid+MergerFs), később 3/4 TB-os HDD-vel bővíteném.RAID kártya választási probléma megoldásában kérem tanácsotokat.
Az alaplap 4 SATA porttal rendelkezik és a maradék 4 HDD kiszolgálására keresek Debian 8 által ismert RAID kártyát.
Amit eddig kaptam ajánlatként:
- Dell PERC H200 8Port (LSI9211),
- LSI SAS 3041 : normál SATA kábeles.Googli barátunk alapján egyenlőre nem egyértelmű a Debian kompatibilitás, de az utóbbi felé "hajlok".
Ebben a témában nem vagyok tapasztalt, előnyben részesíteném a kipróbált megoldást. Nem vagyok Linux guru, de nem ijedek meg egy kis konfigurálástól (persze a jó leírás sokat segít).
Ha tudnátok bevált megoldást (pontos kártya típust) javasolni, nagyon megköszönném.
Szép estét Nektek!
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest