- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
Kedves Fórumtársak!
Debian 8 Jessie alapon OMV3 install előtt állok egy DELL T20 mini szerver alaplap felhasználásával összerakás alatt álló gépen, ami egy 8 HDD befogadásra alkalmas házba kerül. 5HDD kerül első körben beépítésre (2x1TB RAID1 fontos cuccok, 2x3TB+1x4TB : Snapraid+MergerFs), később 3/4 TB-os HDD-vel bővíteném.RAID kártya választási probléma megoldásában kérem tanácsotokat.
Az alaplap 4 SATA porttal rendelkezik és a maradék 4 HDD kiszolgálására keresek Debian 8 által ismert RAID kártyát.
Amit eddig kaptam ajánlatként:
- Dell PERC H200 8Port (LSI9211),
- LSI SAS 3041 : normál SATA kábeles.Googli barátunk alapján egyenlőre nem egyértelmű a Debian kompatibilitás, de az utóbbi felé "hajlok".
Ebben a témában nem vagyok tapasztalt, előnyben részesíteném a kipróbált megoldást. Nem vagyok Linux guru, de nem ijedek meg egy kis konfigurálástól (persze a jó leírás sokat segít).
Ha tudnátok bevált megoldást (pontos kártya típust) javasolni, nagyon megköszönném.
Szép estét Nektek!
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest