Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ahogy írtam, próbálkoztam már WM-ekkel, de mindig visszamenekültem a DE-k "biztonságos" világába, mert nem volt időm belemélyedni a dolgok sűrűjébe...
Tegnap este feltettem ezt az i3-at, aztán a gép esti kikapcsolása előtt még átjelentkeztem és megnéztem, miről is van szó. Ma délben meg bekapcsolom a gépet, persze egyből az i3 indult el. Na, mondom okés, nem probléma, de nekem most még a KDE kellene, mert használni szeretném a gépet, nem ismerkedni vele; jelenleg még nem érek rá arra, hogy az i3 lelkivilágát tanulmányozzam. Hát..., kellett egy # man i3, hogy akkor hogyan is tudok kimenekülni innen...
Mindenesetre szimpatikus a dolog, tetszik az, hogy nincs semmi sallang, villámgyors minden. Meg kell majd néznem jó pár videót, meg jó pár oldalt át kell olvasnom ahhoz, hogy elkezdjem ezt élesben használni, hiszen így elsőre elindítva még netem se volt.
Leginkább persze szabadidőre van szükség, nem pár napra, hanem hetekre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Milyen processzort vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Assetto Corsa EVO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- EAFC 26
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest