- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano #4797 üzenetére
eppen ezaz, hogy mint fentebb is irtam, ures brige-et szeretnek csinalni, majd a xen belepakolja, amit szeretne
ezt kezzel meg is tudom tenni a brctl addbr br1, illetve egy ifconfig br1 192.168.0.1 netmask 255.255.255.0 paranccsal, de ez nem tortenik meg boot idoben automatikusan, igy nem minden domU tud elindulni (ket kulon halozaton vannak a virtualis gepek, a masodikhoz kellene egy bridge, amibe majd csak kesobb letrejovo virtualis interface-ek kerulnek)a helyszinen feltornazas nem igazan fog menni, a gep az orszag masik vegen van (szerencsere, ha leesne a netrol, ilo virtualis konzolon keresztul vissza tudom rugdosni), de a fenti brctl-es megoldas mukodik, csak automatizalni szeretnem (es eros a gyanum, hogy nem a legszebb megoldas beirni pl bootmisc.sh-ba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest