- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok! Letöltöttem a legújabb debian xfce-lxde verzióját és telepítettem (régi gépre és virtuálisra is). Rákerestem miként lehet Synapticot feltenni. Találtam itt egy infót. Gondoltam uccu neki. Sajna nem ment fel, mert hiába írja ki, hogy milyen csomagokat fog telepíteni (20db) és az mennyi megabájt a folytatás után azt írja ki, hogy:
Nincs megjelenítendő csomag -- az 'i' utáni sorba kell a csomagneveket beírni.
És innentől kezdve loopba kérdezi, hogy Folytatja?Kérdés, mi maradt ki? Amit csináltam még
- apt-get update és apt-get upgrade parancsok. Persze su üzemmódban mindegyik.
- deb csomag letöltése és installálásának megpróbálása a dpkg parancssal. Ott meg valami függőségekre hivatkozva állította le a dolgokat.Ötlet?
Köszi,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest