- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok! Letöltöttem a legújabb debian xfce-lxde verzióját és telepítettem (régi gépre és virtuálisra is). Rákerestem miként lehet Synapticot feltenni. Találtam itt egy infót. Gondoltam uccu neki. Sajna nem ment fel, mert hiába írja ki, hogy milyen csomagokat fog telepíteni (20db) és az mennyi megabájt a folytatás után azt írja ki, hogy:
Nincs megjelenítendő csomag -- az 'i' utáni sorba kell a csomagneveket beírni.
És innentől kezdve loopba kérdezi, hogy Folytatja?Kérdés, mi maradt ki? Amit csináltam még
- apt-get update és apt-get upgrade parancsok. Persze su üzemmódban mindegyik.
- deb csomag letöltése és installálásának megpróbálása a dpkg parancssal. Ott meg valami függőségekre hivatkozva állította le a dolgokat.Ötlet?
Köszi,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest