Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem KDE-t használok hanem LXDE-t. Viszont van egy-két program ami KDE alapú. Na ezek indultak nagyon lassan. Azóta nem kínlódtam vele, mert nem találtam megoldást rá és a fórumokon sem volt válasz. Más rendszereket próbálgatok, de fogom még a Debiant is próbálgatni, hétha egyszer rájövök az ügyes bajos dolgaira.
(Bár nem értem, ha más rendszerekben alapból megy valami az egy másikban miért nem. Tényleg összedolgozni kellene a fejlesztőknek, nem 600 félét csinálni amiben mindben van valami gixer. Még a Lubuntu lenne ami a legjobban működik, de az meg cserében egy idő után olyan szinten lassul be, hogy a vinyó csak pörög az egér akadozik, és vagy van türelmem kivárni míg 10-20 perc alatt összeszedi magát vagy ha nem akkor hot reboot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest