Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem KDE-t használok hanem LXDE-t. Viszont van egy-két program ami KDE alapú. Na ezek indultak nagyon lassan. Azóta nem kínlódtam vele, mert nem találtam megoldást rá és a fórumokon sem volt válasz. Más rendszereket próbálgatok, de fogom még a Debiant is próbálgatni, hétha egyszer rájövök az ügyes bajos dolgaira.
(Bár nem értem, ha más rendszerekben alapból megy valami az egy másikban miért nem. Tényleg összedolgozni kellene a fejlesztőknek, nem 600 félét csinálni amiben mindben van valami gixer. Még a Lubuntu lenne ami a legjobban működik, de az meg cserében egy idő után olyan szinten lassul be, hogy a vinyó csak pörög az egér akadozik, és vagy van türelmem kivárni míg 10-20 perc alatt összeszedi magát vagy ha nem akkor hot reboot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Videós, mozgóképes topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest