Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hohó!
El se hiszem, gond nélkül felment a driver. Terminálban felhúztam a kde-t kompletten, és vele együtt az fglrx csomagokat, kivéve a legacy-t, vagyis a másik 4 fglrx csomagot telepítettem.
Telepítés után aticonfig --initial, ez végzett, aztán restart, és egyből volt működő driver.CCC működik az amdcccle paranccsal, a scaling opció megy, elvileg a tearing mentes desktop is. A desktop effektek is mennek, csak továbbra sem magától, hanem mindig engedélyezni kell a kompozitot, mert egy másik processz kérésére alapból le van tiltva. Ez nyílván nem radeon driver gond, de az okát nem tudom. (inteles laptopomban nincs ilyen gond, viszont a szomszéd radeonhd-s laptopjában szintén nincs alabpól compozit)
Egyébként ha jól emlékszem, a 11.3-as driver van a squeeze testing repóban. Javaslom ezt telepíteni, korábbi driverekkel pl. a tearing és a scaling sem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi