Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hohó!
El se hiszem, gond nélkül felment a driver. Terminálban felhúztam a kde-t kompletten, és vele együtt az fglrx csomagokat, kivéve a legacy-t, vagyis a másik 4 fglrx csomagot telepítettem.
Telepítés után aticonfig --initial, ez végzett, aztán restart, és egyből volt működő driver.CCC működik az amdcccle paranccsal, a scaling opció megy, elvileg a tearing mentes desktop is. A desktop effektek is mennek, csak továbbra sem magától, hanem mindig engedélyezni kell a kompozitot, mert egy másik processz kérésére alapból le van tiltva. Ez nyílván nem radeon driver gond, de az okát nem tudom. (inteles laptopomban nincs ilyen gond, viszont a szomszéd radeonhd-s laptopjában szintén nincs alabpól compozit)
Egyébként ha jól emlékszem, a 11.3-as driver van a squeeze testing repóban. Javaslom ezt telepíteni, korábbi driverekkel pl. a tearing és a scaling sem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest