Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Azt hiszem, a legkevesebb 420 perc volt. Lehet, hogy közben ment a monitorkímélő is...
Szerinted ennek mennyi ideig kéne tartania egy ilyen gépen?A modulok a helyükön vannak, a fenti könyvtár létezik és a benne lévő modules.dep file is megvan. Remélem, hogy nincs hardver hiba, bár a gép nem szokott fagyni. (Igaz, mostanában keveset üzemel, ezért akartam egy kisebb gépigényű rendszert újra rátenni. Jelenleg LXDE van fent és Slim display mananger...)
Egyébként egy asztali procis notebookról van szó, szóval a hűtése éppen lehetett elégtelen (bár forog rendesen közben a venti), a hűtőpasztát megintcsak nem tudom, mennyire jó állapotú... A rendszer nem fagyott rajta.
Amin most írok gép x64-es rendszerrel fut, nem tudom, mennyire tudnék rajt rendesen 32-bites kernelt fordítani. Elvileg lehet, de nem tudom, milyen 32-bites eszközök kellenek még hozzá, ami nincs fent.
Viszont nem rossz ötlet, azt hiszem, elintézem egy 2.8-as gépen vagy VirtualBox-ból.
Egyelőre próbálkozom a ritkított .config-gal.Köszi az ötletet, kíváncsi leszek az eredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest