- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- skoda12: Webshopos átbaszások
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01 #2688 üzenetére
Azt hiszem, a legkevesebb 420 perc volt. Lehet, hogy közben ment a monitorkímélő is...
Szerinted ennek mennyi ideig kéne tartania egy ilyen gépen?A modulok a helyükön vannak, a fenti könyvtár létezik és a benne lévő modules.dep file is megvan. Remélem, hogy nincs hardver hiba, bár a gép nem szokott fagyni. (Igaz, mostanában keveset üzemel, ezért akartam egy kisebb gépigényű rendszert újra rátenni. Jelenleg LXDE van fent és Slim display mananger...)
Egyébként egy asztali procis notebookról van szó, szóval a hűtése éppen lehetett elégtelen (bár forog rendesen közben a venti), a hűtőpasztát megintcsak nem tudom, mennyire jó állapotú... A rendszer nem fagyott rajta.
Amin most írok gép x64-es rendszerrel fut, nem tudom, mennyire tudnék rajt rendesen 32-bites kernelt fordítani. Elvileg lehet, de nem tudom, milyen 32-bites eszközök kellenek még hozzá, ami nincs fent.
Viszont nem rossz ötlet, azt hiszem, elintézem egy 2.8-as gépen vagy VirtualBox-ból.
Egyelőre próbálkozom a ritkított .config-gal.Köszi az ötletet, kíváncsi leszek az eredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Vírusirtó topic
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest