Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Azt hiszem, a legkevesebb 420 perc volt. Lehet, hogy közben ment a monitorkímélő is...
Szerinted ennek mennyi ideig kéne tartania egy ilyen gépen?A modulok a helyükön vannak, a fenti könyvtár létezik és a benne lévő modules.dep file is megvan. Remélem, hogy nincs hardver hiba, bár a gép nem szokott fagyni. (Igaz, mostanában keveset üzemel, ezért akartam egy kisebb gépigényű rendszert újra rátenni. Jelenleg LXDE van fent és Slim display mananger...)
Egyébként egy asztali procis notebookról van szó, szóval a hűtése éppen lehetett elégtelen (bár forog rendesen közben a venti), a hűtőpasztát megintcsak nem tudom, mennyire jó állapotú... A rendszer nem fagyott rajta.
Amin most írok gép x64-es rendszerrel fut, nem tudom, mennyire tudnék rajt rendesen 32-bites kernelt fordítani. Elvileg lehet, de nem tudom, milyen 32-bites eszközök kellenek még hozzá, ami nincs fent.
Viszont nem rossz ötlet, azt hiszem, elintézem egy 2.8-as gépen vagy VirtualBox-ból.
Egyelőre próbálkozom a ritkított .config-gal.Köszi az ötletet, kíváncsi leszek az eredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest