Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
-
LOGOUT

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy olvasom a hsz-eket, ennyire bugos lett az új DLC-vel a játék?
-
Becksman
őstag
Series S-en jatszom , vagyis a 2.0 megjött és nagyban újrakeztem. De azt vettem észre Vic klinikájánál az arcan sok esetben vannak ilyen villodzo arnyekok?! Másnál is jelen van?
Reinstall is volt már gondoltam hátha, de nem oldozta meg. -
GhanBuri Ghan
őstag
Én is újrakezdtem, legnehezebb szinten, amint megtehettem, elmentem cyberpsychora vadászni, 1.62-ben ez puszta kézzel vagy karddal simán ment. Hát, most... esélytelen.
Az hiszem, sima hardon fogom végigvinni
-
Vesa
Topikgazda
Nagy nehezen nekem is elindult a game. Vannak apróbb furcsaságok. A szobámban nem tudom kikapcsolni a rádiót...amiből valamiért 90%-ban az egyetlen olyan dal szól, amit ki nem állhatok (Chippin’ In)
Úgyhogy sokat nem leszek otthon. Az elején, amikor Jackie-vel megyünk aát a lezárt hídon, szakad az eső (ami nekem most kicsit túl lett tolva, olyan mintha zuhanyoznának bolygó szinten), de az eső áthullik az egyébként fedett részeken is, az pedig külön vicces volt, ahogy a rendőr csaj kedélyesen beszélget a gyakorlatilag özönvíz szerű esőben.
Aztán a transmog is fura. Működik, meg minden, de amikor lefeküdtem aludni, ébredés után a statos cucc látszott rajtam, nem a transmog-os. Újra rányomtam, akkor megjavult és azóta jó. A grafika szerintem szebb lett, még úgy is, hogy sajnos nincs 4xxx GPU-m egyelőre, így nem minden fícsör megy ugyebár.
Perk rendszer sokkal jobban tetszik így, már amennyit eddig láttam belőle.Újat kezdtem végül. A PL-t felajánlja így is. Sajnos a modoknak annyi, bár ez várható volt és nem is baj, a PL-t vanillában szeretném játszani. Csak a hétvégén tudok jobban elmélyedni benne, de biztató nagyon!
rup1u5
Van itt movie kuttúra kérem... 
-
nincsnév007
addikt
meg az egyik kiberpszhót se lehet befejezni mert mindig ki crashel a játék.
-
herion
tag
válasz
rup1u5
üzenetére
Ezzel a roncstelepi rendőr verdával én is találkoztam pár órája
Nálam a legdurvább, csak a 2.0 alatt tapasztalt bug az volt, mikor a terep/domborzat/utcák teljes textúrája egyik pillanatról a másikra eltűnt a kutyalyukban. Konkrétan minden, mindenki csak "lebegett" a semmiben. -
freeknight
őstag
Ismét egy hatalmas hibába futottam bele.
Újrakezdtem, csinálom a Voodo Boys-os szálat, hogy kinyíljon a DLC, a Double Life küldinél, amikor meg kell nézni két BD-t amit Evelyn agyából mentett ki Judy, bármit csinálok, az első megnézése után mindörökre ottragad a minimap. Beszélgetések, átvezetők között sem tűnik el. Rohadtul zavaró, és nem tudom, mit kéne csinálnom, mármint azon kívül, hogy minden párbeszédbe lépéskor manuálisan kikapcsolom a térképet. Többször is visszatöltöttem a mentést, nem tudok vele mit kezdeni, az első BD után mindenképp ottragad a minimap. -
Mart10000
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Annak az újításnak is örülök, ha valami miatt lemarad valaki egy ikonikus fegyverről később is megszerezheti.
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
Mart10000
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A női V-t nem öltöztettem annyira nőiesnek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Na de elvtárs micsoda poszt ez!
Részleteket kérünk...
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok a legfontosabbat nem is vettétek észre? van testhez simuló sztrecc ruha
olyan ülő alkalmatossága lett V néninek hogy vétek ráülnie
-
Mart10000
aktív tag
Belekezdtem a kiegészítő történetébe, de a sok változás miatt úgy néz ki előrébb hozom az újrakezdést aztán haladok vele a magam tempójában. Így, hogy kevesebb ruha ad valamilyen bónuszt úgy látom könnyebb szívvel eladható és átalakítható valamilyen összetevőre kategória szerint. Nem látom azt a perket, ami automatikusan beolvasztja a felvett hulladékot.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Jojosi
üzenetére
Gondoltam. Majd visszanézek később.
Azért vannak még érdekes bugok 2.0-val is.
Rendőrök ebben a totál kiégett roncsban téptek végig, körbe a városban fék nélkül, akibe belementek arra meg elkezdtek lőni. Követtem őket amíg telibe nem kapták ezt a kis pirost aztán kiugráltak és úgy osztották. Végén meg csak álltak ott az út közepén.
#30780Ellia
Eszerint lőttem be RT nélkül és most már tudom tolni DLSS nélkűl natív 3440*1440-ben 70-80fps-el
-
Fitzgerald
veterán
Ezek a kis random eventek tényleg irgalmatlanul sokat tesznek hozzá az élményhez.
A Basilisk-esküldetés előtt, az Aldecaldo tábor felé száguldva, a tábortól párszáz méterre egyszer csak azt veszem észre, hogy valaki elkezd autóból lövöldözni rám, hátulról. Nagyon meglepődtem, mert ebben a játékban ugye nem láthattunk ilyesmit 2.0-át megelőzően. Kicsit olyan érzés volt, mint amikor a Red Dead 2-ben éppen egy szál gatyában horgászol a legchillebb hangulatban, majd egyszer csak a semmiből megjelenve lóháton rajtad ütnek az O'Driscollok.
Egy 3 autóból álló Aldecaldo-konvoj üldözött egy Raffen Shiv-et (ha jól láttam Raffen volt), a Raffen meg ahogy közeledett felém, elkezdett lőni rám...majd elszáguldott mellettem.
Aldecaldók meg utána. Szét is kapták párszáz méterrel feljebb. -
-
CJ4567
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Sandevistan (Apogee, nagyon szanszos hogy David-é volt) + Kerenzikov, igen, kihasználva a dasht és az air dasht, mert olyankor szinte nem tudnak eltalálni.
Összehozható, hogy lelősz mindenkit a revolverrel Sandy-val, és nem tudnak riadót fújni, mert mindenki meghalt, kinek mi a stealth ugyebár
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tartottam még ott, túl sokat nem tudtam játszani, holnap remélhetőleg odajutok.
A CPU terheléssel meg tényleg nem vicceltek, max fogyasztás 105W volt, 82 fokot elérve
1080p HWU quality beállítások (viszont fog és SSR high), DLSS quality. (5800X3D -30 CO + 3070) -
Aventador91
őstag
még csak a dlc elején vagyok, de ez zseni cucc lett. már az eleje jobb mint amire számítottam

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Reméltem mára kijavítják a PC-n billentyűzet és egér esetén megjelenő controlleres kezelőfelületet, de nem sikerült nekik.
-
KAMELOT
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Jó lett a teszt. Jól megy ez a hyperX cucc.
-
markknight
nagyúr
Köszi, alig várom, hogy fejest ugorjak

-
herion
tag
válasz
markknight
üzenetére
Utolsó mentés betölt, majd pár másodperc múlva telefon hívásban kapod a DLC küldit. Ha elővételben vetted, akkor az ominózus bárbeszéd után a jutalom verdát is megkapod.
-
Törzsúr
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Én nem árulom el.
Eddig csak kipróbálni tudtam, de nagyon tetszett ahogy elindítják az új szálat.
Egyelőre nem kezdtem újra, csak nyomtam egy "tovább"-ot. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Turist
üzenetére
az alapjatekban meg valamennyire oke a helyzet, viszont a DLCnel konkretan annyian vannak az ellenfelek egy sima gig alatt is, mint a teljes Arasaka towerben.
CJ4567: viszont ez gondolom sandevistan build?
a baj nekem sima intes buildnel volt. de ebben a tempoban lehet respecelek.
a pokrobot lemenet a dlc elejen vele very hardon? netrunnerrel az kb 5+ perces kuzdelem. es probaltam mindent, konkretan kozelrol szetverni monowirevel is. -
markknight
nagyúr
Hamarosan letöltöm a phantom libertyt. ELég visszatölteni a régi mentésem és fel fog bukkanni amúgy egy új küldetés? Vagy hogy tudom elkezdeni a DLC-t? Van egy point of no return mentésem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Nekem az Archangel/Doom Doom/Pride/Hypercritical négyes az, ami mindent is visz
8 body/20 reflex/20 cool/20 tech/3 int 50-es szinten, maradék szint a DLC-ből megy bodyba.Phantom Liberty spoiler, de a töltőképernyő is beszél róla:
A black marketen meg lehet venni az összes ikonikus fegyvert, azokat is, amiket vagy nem tudtál megszerezni sztori okokból, vagy nem vetted észre, hogy ott vannak. Szóval így tudtam Doom Doom-ot venni úgy, hogy a sztoriban nem tudtam megszerezni. -
Fitzgerald
veterán
Jött egy 686 megás update GOG-on, ez lehet valami hotfix, nézem mindjárt.
-
Na, most kezdem nulláról, első kérdés:
HOL A F@SZBA VAN AZ ABILITIES LIST?
Nem vicc, nem látom.
Iszok valami erőset és visszaülök a géphez, hátha az volt a baj.

-
ScomComputer
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
lol..ijesztgetsz itt...nekem jobban bejön eddig mint az alapjáték..nagyon ott van áááá,brutál..
-
Aventador91
őstag
ki is pörgettem a dlc-t. jó volt csak rövid
csak poén, még csak most töltődik lefele a game ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nincsnév007
addikt
az bug hogy ha a rádióban a müsörvezető beszél akkor az autók nevét írja amiben ülök?
-
omfgk
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Én mindent (is) elállítottam már.
HDR 10pq (elvileg scRGB kéne, de ez nekem jobbnak tűnt), HDR setting Cyberpunk-on belül (brightness, tone és még valami), NV színpaletta Control Panelben, TV beállítások és erre néha nyomok egy filter-t Geforce Experience-ben.
Azt viszont nem tudom ,hogy ez mennyire adja vissza azt a képet amit a fejlesztők akartak az orrom elé tolni. Mint a filmek esetén, creators intent, aztán az vagy tetszik valakinek, vagy nem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek van Secretlab széke, akkor jöttek új CP skinek. [link]
-
omfgk
veterán
Mondjuk vitathatatlan ,hogy ha ilyen környezetben nő fel az ember, akkor természetesebbnek hathat a Cyberpunk.
Path Tracing már ígéretesebb, de 4K-ban nálam esélytelen a dolog 4080-al.
4090-el lehetne de ott is csak Frame Gen-el. Viszont ha nincs meg anélkül a 60 fps, akkor az inputon már érződik ,hogy valami itt lassú.Nálam az RT Lightingnál jóval többet jelentett a HDR Cyberpunk-ban.
-
PuMbA
titán
-
omfgk
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ahogy írták, nagy változás nincs.
Én azt vettem észre ,hogy mintha egyre kevesebb helyen segítene az RT Lighting ,hogy valósághűbb legyen a megvilágítás.
Ugye a Dex autós jelenetét szokták mutogatni ,hogy hű de jó ,hogy az autó belsejét nem világítja meg az ég és csak az ablakon jön be a fény, meg a kis utastérlámpa van még. Csak ilyen szituáció gyakorlatilag máshol alig van.
Erre kéne ,hogy picit ráfeküdjenek. Nem arra ,hogy minden (is) csillogjon.Vezettem én már elégszer életemben vizes úton.
Olyat még nem láttam mint a Cyberpunk-ban.
De persze értem ,hogy a máz a lényeg.
-
CJ4567
nagyúr
Más is kettő Scorchot kapott?

Szerk: Az összes Phantom Liberty jutalmat kétszer kaptam meg.

-
Mart10000
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Érdekes nálam ez nem jött ki először. És új teljesítményekkel is gazdagodott.
-
PuMbA
titán
Most néztem meg én is. Nem változott lényegében az alapjátékhoz képest
Az alapjáték megjelenése utáni HUB videóban is ugyanezek voltak 85-90%-ban. RT ajánlások változtak nagyban. Még mindig a Screen Space Reflections: Medium-mal lehet a legtöbbet nyerni, minimális kinézet vesztéssel. -
omfgk
veterán
HUB féle optimization videó.
-
Cassi
őstag
Elmentem reggel egészen a Chimeráig, most sajnos egy kis munka jött közbe. Nagyon élvezetes, nem értem, miért nem tudnak minden évben egy DLC-t kihozni, lenne rá igény. Próbálom a netrunner újdonságokat, a quickhack sorkezelést meg a többit, jó komplex már a rendszer.
-
djbb534
tag
Sziaztok!
Valaki nem tudja esetleg ezen miért nem tudok módosítnai?
Köszi!
-
törölt tag
Gyakorlatilag egy krumplin megy nálam, érdekes módon úgy döntött, hogy csak kilépéskor omlik össze, ebből én a GoG cloud syncre gyanakszom, viszont valamiért nem engedi kikapcsolni a felhős mentést (szürke opció).
Overlayt és a felhőst syncet kikapcsoltam 1.61-ben, ott nem voltak már összeomlások.
-
Peace
nagyúr
Teljesen feladtam, hogy értelmet és logikát találjak a random flatline crash ügyében.
Reggel visszatoltam max grafikára a játékot, 1 percen belül letérdelt. Majd kikapcsoltam a DLSS 3.5-ös ray reconstruction-t és gyönyörűen futott hosszú órákon át. Na mondom, meg is van a ludas!!!!! De kíváncsiságképp beléptem a menübe, be volt kapcsolva.
Sírok!!! Éééés! Pár másodperccel a menübe lépés után ismét letérdelt az egész. Szóval teljesen feladtam, hogy megértsem. Csak én szenvedek ettől a random letérdelős kifagyástól?
PC GOG kliens.[link] Cyberpunk 2077 “has flatlined” 2.0 PC crash error
[link] Flatline crash update 2.0 help appreciated chooms! -
RobberBaron
tag
válasz
RobberBaron
üzenetére
(és a krómozati engedélyre nyilván nem raktam pontot, mert nem tudtam hogy létezik kiberver korlát)
javítás: a szabadúszó képesség emeli a kiberver korlátot, a krómozati engedély csak még egy csontváz kiberver helyet ad. -
sittes79
addikt
Gondolkodom, hogy ps5re veszem meg, nagy tv eleg jo a 2.0 most mar.
tolja vki itt konzolon?
-
chris0000
őstag
válasz
RobberBaron
üzenetére
hi. jah asszem ebben a videóban beszélnek róla, h nehezebb ellenfelek lesznek már a 2.0-val.
-
RobberBaron
tag
Hali,
Én a szenvedést választottam.

Volt/van egy csak késes buildem (csak késdobálás és késes közelharc megengedett, semmilyen kiberver nem megengedett, hackelést nem lehet használni), amivel az 1.5 - 1.6 patchek alatt vittem végig a játékot a legnehezebb nehézségi fokozaton. Kiválóan működött a build (amúgy 10-es szintig szenvedés volt, 20 felett kapott igazán szárnyra), még a secret endinget is végigvittem vele (igaz kellett hozzá a Save Anytime hack mod is). Sokkal jobban élveztem így a játékot, hogy nem voltam félisten, sok hibázásra nem volt lehetőség, inkább taktikázni, lopakodni, előre tervezni kellett vele. 30-es szint felett már sokkal ritkábban haltam meg a builddel.Jött a 2.0-s patch és a PL, 50-es szinten vagyok, és a képességpontok újraosztásánál megpróbáltam kihozni a lehető legközelebbi képességeket a régi buildhez. Összesen 618 armort sikerült összehozni, mert a 2 csontváz és 2 kültakaró kiberver kimaxolta a kiberver kapacitásomat (és a krómozati engedélyre nyilván nem raktam pontot, mert nem tudtam hogy létezik kiberver korlát).
A késdobálás még mindig nagyot sebez, viszont a tökig páncélozott és főleg a halálfejes / kerenzikovos ellenfelek ellen brutálgyenge lettem
. Régebben a pengés képességek / reflexek kimaxolásával közelről kaszaboltam le az ilyen ellenfeleket. Most már csak úgy tudom kinyírni őket, hogy először ki kell nyírni mindenki mást mellőlük, és sokkal tovább kell kaszabolni őket, de most már inkább én halok meg előbb mint ők.Szóval így akarok nekivágni a PL sztorijának, betöltöttem a régi késes no return point mentésemet, megvolt a telefonhívás is ami indítja a PL sztoriját. Elég kicsinek érzem az esélyeket, hogy ezzel a builddel végigvigyem, de egy próbát megér. Kihívás ON.

-
Turist
tag
válasz
proci985
üzenetére
Hello,
2.0-nál nekem az a tapasztalatom, hogy sok a "halálfejes" ellenség, akiket nehéz legyőzni.
Megjelenés óta a legnehezebb nehézségi fokozaton játszom. Eddig ilyen nem volt.Napok óta azon gondolkodom, milyen buildel menjek a DLC-re. Tech fegyverek most nálam a nyerő.
Netrunner buildet próbáltam, de ha kifogyok a RAM-ból végem van. Maradnak az okos fegyverek.
Ráadásul ha egyből mennék tovább, akkor percekig várni kell a visszatöltődésre.Jól látom, hogy nem mindegy milyen sorrendbe töltöm fel a quichack-et?
Erre és a RAM regenre van valami megoldás?
Van amelyik ellenségnél zöld nyíl van, a másiknál piros a feltöltésnél. Ez is véletlenszerűen tűnik. -
proci985
MODERÁTOR
ma jott ki. elvileg a sztorira kesobb lesz hatasa, de egyelore jo kerdes
---
csak nekem tunik ugy, hogy sikerult a tabletop RPGk zsenialis huzasat reprodukalni, avagy a bossokat kb meg se karcoljak a quickhackek, es a feluk kb immunis mindenre is? lehet valamit rosszul csinalok.
very hardon iszonyatosan bullet sponge lett par ellenfel. Shingen MKV + contagion elo ellenfelek ellen szuper, robotok ellen nem mukodik. robotok ellen ott a YingLong es a Gejiroh, amikkel lassan de stabilan van eredmeny.
Breakthrough es Order mukodik, de ezek tomegpusztitasra nem az igaziak (arra a Shingen + Contagion normal esetben a megoldas), monowire is meglepoen keveset sebez.
tetejeben a Genjiroh es a YingLong ugyanazt a loszert hasznalja, es volt, hogy kifogytam. ilyenre eddig kb egyedul a Problem Solverrel volt pelda.
hard meg valamennyire oke, de very hardon
volt olyan pont, ahol kb 5 perces bossfight van ami ha rosszul talal el kb 1hiteli Vt. normal ellenfelekkel oke a helyzet, (mini)bossoknal es cyberpsychoknal valik elegge mokassa a szituacio
-
chris0000
őstag
hi. ha a fősztorit végigvittem (nomád) a másik kettő fog vmi újdonságot tartalmazni, vagy mehetek a liberty dlc-vel? thx. üdv.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na szép, ha ezt tudom akkor tegnap már nem fárasztom magam éjfélig
. Mintha felgyorsult volna a játék 1.5-höz képest aztán lehet csak a memoriám kopott azóta. -
Blaise
veterán
Köszi mindenkinek, a fősztorit kivittem anno, megpróbálkozok azt a mentést továbbvinni, remélem nem lesz semmi bug.
-
pandras83
őstag
Pont Mama Brigittenél járok, és bár még nem adtam választ neki a küldi után, de elvileg kezdhetem a dlc-t ha jön a hívás? Btw nagyon remélem hogy a dlc közben nem lesz ereklye meghibásodás, de tippre nem úszom.
-
Blaise
veterán
Hogy érdemes a Phantom Liberty-t elkezdeni? Betöltöm a korábbi sztori mentést és onnan lesz majd lehetőség, vagy új játékot indítva egyből a DLC-vel kezdeni?
-
nesh_019
senior tag
Reggel letöltöttem, milyen lett? Nekem ma csak délután lesz egy kis időm játékra.

-
Peace
nagyúr
[link] Ők figyelnek, mi pislogunk.
-
herion
tag
Csak válaszd ki a többi jármű közül. -
MrTwister
őstag
Ezt a Quadra Vigilante kocsit hogy lehet előcsalni? Hogyan kapható meg? Preorderes a PL-im.
A free DLC-knél nem látom a Gog Galaxyben az baj?
-
nincsnév007
addikt
ezt is megéltük
-
herion
tag
Nah végre ennek is eljött az ideje 
-
Goblin12
őstag
Kicsit sincs semmi se túlterhelve
-
sittes79
addikt
Beleneztem streambe hát kicsit megbocsatottam nekik.
De tuti game of the year dlc...
-
cyberkind
félisten
Nah, megvan a brutál stuttering oka, a szinte mindenhol atomstabilnak hitt órajelek itt is stabilnak tűnnek, de sajnos stuterring okaznak.
Most már tudom, hogy mivel kell tesztelni a stabilitást.Ui: az új DLSS kicsit gyenge még, hasonló artifactokat produkál, mint az első verzió pár évvel ezelőtt, meg az egész kép, olyan mosottas, műanyagszerű.
-
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Ma éjféltől.
-
omfgk
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nagy lelkesedéssel, az addigra már a 6. alkotásuk volt.
Ha érdekelnek a forgatási részletek, ezt a lejátszási listát nézd meg: [link] Anno megosztották ezeket a dolgokat dc++ hubokon... 
Anno felvettük velük a kapcsolatot, hogy csinálunk magyar szinkront hozzá... Sajnos nem jött össze, de később olaszoknak pl. igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- HP X360 11 G7 N6000 max 3.3 GHz/4 MB 4 mag 11.6" HD Teljesen Passzív érintőkijelző
- PC /i5-3470/8GB/
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgyhogy sokat nem leszek otthon. Az elején, amikor Jackie-vel megyünk aát a lezárt hídon, szakad az eső (ami nekem most kicsit túl lett tolva, olyan mintha zuhanyoznának bolygó szinten), de az eső áthullik az egyébként fedett részeken is, az pedig külön vicces volt, ahogy a rendőr csaj kedélyesen beszélget a gyakorlatilag özönvíz szerű esőben.
Van itt movie kuttúra kérem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak egy Kappa volt a dobozban.
.
hypex ON.
modded settings..
.....

. Régebben a pengés képességek / reflexek kimaxolásával közelről kaszaboltam le az ilyen ellenfeleket. Most már csak úgy tudom kinyírni őket, hogy először ki kell nyírni mindenki mást mellőlük, és sokkal tovább kell kaszabolni őket, de most már inkább én halok meg előbb mint ők.

Csak válaszd ki a többi jármű közül.
Nah végre ennek is eljött az ideje