Hirdetés
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
highness
üzenetére
twitch dropok pontosabban [link] :
maszk csak az ott felsorolt partnereik csatornáján esik 1 óra nézésért okt 21-ig
gatya (mától okt 2-ig) cipő (okt 3-12.) kabát (okt 13-21.), bármelyik dropsenabled tages CP streamen 1-1 óráért
a sniper fegyver skinért viszont már 2 darab 4 eurós előfizetést is kell venni/ajándékozni a partnereiknél..
-
Ferke[HUN]
tag
Steamen mikortól játszható? Oké, hogy 26-a, de hány órától?
Lehet tudni? -
Aventador91
őstag
szerintem meg azt kellene csinálniuk az összes játékfejlesztőnek hogy árulnának kulcsot amit a streamerekkel egy időben lehetne játszani viszont 3x annyiba kerülne mint a megjelenés napján. így a türelmetlenek se panaszkodhatnának.
-
highness
tag
Nem tudom volt-e már, de ha a TWITCH accountodat összekötöd a GOG accounttal, akkor lehet stream nézése közben garantált jutalmakat szerezni. Ruha, cipő, fegyver, stb. Már megy a közvetítés, és több napig lesz szerintem. Nekem megy a háttérben levett hanggal meló közben az egyik monitoron.
Nem is nézem, mert a holnapi saját tapasztalat fontosabb nekem. -
Cifu
Topikgazda
Kellett a tűzgyorsaság lassítása, mert a pisztolyok indokolatlanul erősek voltak az alap játékban véleményem szerint.
Én konkrétan köpni-nyelni nem tudtam, mikor két végig játszás után elkezdtem komolyabban foglalkozni a pisztoly ággal (korábban puska / smg ill. shoti / lmg ágon toltam).
Eddig úgy tűnik, hogy itt a játék balance sokkal jobban átgondolt, sokkal jobban meg van csinálva (bár hogy a pisztolyok alapból többet sebeznek, mint egy gépkarabély vagy SMG... hát, maradjunk annyiban, hogy mókás...).
-
Cifu
Topikgazda
válasz
Aventador91
üzenetére
Mint olyan, akinek már volt dolga influenszerekkel munkáltatói oldalról is, engem is bosszant.
Elfogadom, hogy a CDPR marketing okokból játszik ezen a hangszeren is, de ettől még ezek az ingyenélők (már bocsánat) ne legyen már bárkinél is magasabb szintre emelve... -
omfgk
veterán
A pisztolyok direkt kaptak egy rpm nerfet?
Mind baromi lassú.
Lizzie is kb fele annyira. Hiába ilyen olyan attack speed, mind 300 rpm alatt van (érzésre, mert csak attack speed van kiírva). -
nesh_019
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Egyetértek veled...
Kb most semmi más játék nem érdekel csak hogy játszak ezzel, de várnom kell és holnap se lesz sok időm
-
wolf13
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
De neki van neve, veled ellentétben.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
hát épp azaz. azért mert influenszer, ő miben különb mint mi? Küldhetnek nekem is kódót, és lájvolom én is, bármilyen játékot. "te mit tettél érte hogy előbb játszhass?" Fizettem.
-
-
Aventador91
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
és miért bosszantó? akik már most játszhatnak van influenszük, valamit tettek már érte hogy legyen reklám értékük. te mit tettél érte hogy előbb játszhass?
-
nesh_019
senior tag
Shroud már játszik vele. [link]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Kösz az infót, kell az a Quadra
-
Aventador91
őstag
-
Fitzgerald
veterán
Ez is jó sztori igen, mondjuk a könyv sokkal jobb szerintem.
Blade Runner 2049 nálam is ütött, főleg Hans Zimmer zenéjével.
A BR 2049 soundtracket akartam tavaly belevarázsolni a játékba.
A Delamain-es
questlineban az utolsó, vagy az utolsó előtti cabet kergettem, amikor áthaladtunk azon a kis hangáron, ahol a kocsi van. A kulcs ott volt már a ládában.
Ez olyan 10-11 óra játékidő magasságában lehetett nálam. -
McW1
tag
Az azért vicces, hogy pacifika épületei totál megváltoztak. Értem én , hogy nem volt kész annó a disztrikt, de évekig néztünk pl. egy teljesen más (modern üveg) megjelenésű stadiont, most meg egy romos beton teknő van a helyén
-
wolf13
őstag
Abba tud nekem valaki segíteni, hogy ez a Quadra Type 66 Hoon mikor lesz elérhető?
Mármint a játék mely szakaszában.
Most a 3. végigjátszásnálmég a temetés előtt vagyok. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
freeknight
üzenetére
mondjuk a penz kelleni is fog, a cyberware nagyon draga. marmint csak megvenni az osszes legendary cyberwaret 40es szinten kb egymillio korul mozog, ami ha ki akarsz probalni tobbfele loadoutot inkabb lesz masfel.
-
Peace
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
[link] Én ezt is nagyon csíptem! Nyilván nagyon nem üti meg a Robocop és 2012-es Dredd szintet, de jó volt a hangulata. Blade Runner szintén hatalmas kedvenc!!! Ott is természetesen az első rész a klasszik etalon, de nálam a 2049 is iszonyatosan betalált! Konkrétan a könnyeimet törölgettem a moziban, annyira gyönyörű filmélmény volt!
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Nem a látvánnyal van gond, hanem azzal, hogy kb. semennyire nem kapja el a forrásanyag célzott erőszakosságát, embertelenségét, hidegségét. Míg a 2012-es Dredd viszont igen (az eredeti, 1987-es RoboCop vágatlan verziója kb. az egyetlen hasonló hangvételű, nem öncélúan ultra-erőszakos film még cyberpunk témában).
-
Peace
nagyúr
válasz
üzenetére
Lehet. De 2.0 előtt a májusi végigjátszásnál ugyanezekkel a beállításokkal minden hiba nélkül ment a játék. 120 FPS cap, Max grafika, Path tracing és fullos RT, Frame generation. Most egyedül a DLSS 3.5 funkció jött be hozzá pluszba. De nem akarom elhinni, hogy a grafika okozta, mert akkor esélyesen mindig játékon belül menet közben hullana szét. Nem a play gomb megnyomásakor. És nem úgy, hogy egyszer 8-9 alkalommal letérdel 15 percen belül, utána meg 3,5 órán át hiba nélkül fut anélkül, hogy bármit is állítottam volna rajta. Na sebaj. Holnaptól péntekig otthon vagyok, vissza fogok tolni mindent maxra és kiderül. Nem csúnya így sem, de ha mehetne full pompában is, akkor miért is ne úgy játszanék? Remélem a kieg. nem fog még behozni ezen felül valami plusz fejfájást......
-
omfgk
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem Hard-on nem is fejlődött az enemy.
Ugye bedobták többször is ,hogy improved AI.
Szóval fel kell tápolni kicsit a karaktert, rámenni arra ,hogy több hit beleférjen és úgy Very Hard-on menni. Ott legalább néha úgy érzi az ember ,hogy megpróbálják beszorítani meg körbevenni...
-
creedszl
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Teljesen elölről kezdtem...
sixpak
Ki van kapcsolva.Alapból nekem nagyon kitűnik hogy felskáláz a játék...nem tudom...nem adja egyszerűen... -
freeknight
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Jelenleg nagyon broken a pénzügyi rendszer, hirtelen azt vettem észre, hogy 8-as szinten van negyedmillió edim, nagyon durva. Pedig semmit nem csináltam csak eladogattam a felszedett dolgokat. Gyorsan ki is fizettem Viket még a heist előtt, pedig erre a játék felénél előbb sose tudtam sort keríteni, annyira hiányzott az a 21ezer is. Ha nem lenne a streetcred, simán hajthattam volna az Aerondight-al is az Afterlife elé, amire szerintem még Dexnek se futná
.
Ezen kicsit faragni kéne még. -
creedszl
senior tag
Hát én csalódott vagyok. XSX-en próbáltam rá.Mikor megjelent a játék csak épp kipróbáltam, nem vittem végig, nagyon sok olyan hiba volt a játékban ami túlságosan sokat rombolt az imerzión.És ez nem változott.Fél órát játszottam vele és már találkoztam levegőben sétáló npc-vel, roncs autóval furikázó rendőr, üzletben vergődő autó ráadásul annyira fura(rossz értelemben) a grafika, darás a kép, a tükröződések pontatlanok, a távolban felbukkanó kartonautók....Annyira reméltem hogy szépen összekalapálják a játékot de sajnos nem...Szerintem többet nem fogok próbálkozni vele...Persze az is lehet hogy fullos PC-n sokkal jobb a helyzet...

-
törölt tag
Tippre az RT off segített nagyon sokat, illetve az FPS korlátozás, sokaknál egyáltalán nincs FPS cap, összeomláskor érdemes ezzel indítani, csak amikor már be sem enged a menube, akkor driver profil alól kell ezt is beállítani.
Nekem is reklamált most, hogy kéne GoG update, majd amikor befejezte a CP update letöltést
. Nem tudom miért nem előtte szólt
-
Peace
nagyúr
Na én viszont gyökér vagyok sajnos, mert két módosítást is eszközöltem rövid időn belül, így nem tudom melyik segített.
Egyrészt kikapcsoltam RT-t, DLSS-t és csak simán natív high-on hagytam a grafikát meg lekorlátoztam 120-ról 80-ra. Így nem volt GOG-os összeomlás. Viszont ezután nem sokkal teljesen legyalultam a játékot és a GOG klienst is és újraraktam mindkettőt. Így is nagyon szépen ment eddig a játék vagy 5 órát Flatline crash nélkül. Szóval megpróbálom majd visszatolni maxra a grafikát és megnézni. Nem akarom elhinni, hogy a grafika okozta a gondot, mert 3-4 alkalommal is volt olyan crash, hogy 2 másodperccel a GOG play gombra kattintás után. Még csak az intro videónak sem volt ideje elindulni, összeomlott. 2.0 előtt bírta a Path tracinges max grafikát teljes végigjátszás alatt. Max a DLSS 3.5 okozhatna gondot, de nem gondolom, hogy így van........ -
Peace
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Így igaz!!! Stallone félét rongyosra néztem annó videókazin és szentimentális értékkel bír, de mint film elég hulladék. A 2012-es viszont Isten!!!! <3
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
A menü alatt ott van a PL, ha erre gondolsz, de az inkább csak reklám, nem a menü része.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
De az meg már a Pusztító!
Az fiatal korom egyik legjobb filmje, mára igazi klasszikus lett. Valamennyire sajnálom, hogy a mai fiatalok nem ilyeneken nőnek fel.
Egyébként van Picard kapitányos vibrátor is a játékban, Captain Dickhard néven.
A fejlesztői gárdában a mi korosztályunk is jelen van, megfelelő humorérzékkel.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, előrendeltem, le is töltötte a PS-re, és azt írja 26-án 0000-kor lesz játszható.
-
nincsnév007
addikt
konzolon mikor is indul, éjféltől?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
mondjuk az meg Demolution man referencia
--
btw, ruha arak nagyon olcsok lettek, szoval ha ertelmes aron kell legendary komponens, akkor erdemes ruha betoresebol fedezni.
elvileg a komponenseken a DLC segit, de ugy nez ki valamilyen megoldas azert van.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Szerintem amit '95-ben ki lehetett hozni az akkor filmes technikából azt nagyjából kihozták. Urban-t nagyon szeretem amúgy szerintem jó lett a remake, de azért a Stallone féle az igazi klasszikus szvsz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Johnny pisztolyával leszámolni a bandatagokkal az mutat némi hasonlóságot a Dredd-hez.
Amúgy anno a régit is szerettük... De a Dredd az valóban egy mestermű lett. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Valószínűleg arra gondolt, hogy a Stallone-féle Dredd film kaka (az).
Szvsz a 2012-es Dredd meg az egyik legjobb Cyberpunk film, ami valaha készült. -
Ejj-ejj.
Judge Dredd (film) - Wikipedia -> Bizony Stallone az eredeti. Karl Urban féla az már egy remake, ami szvsz elég jól sikerült, de nem az volt az első. -
Vannak olyan ruhák egyébként, amik adnak páncélt, de a korábbi rendszer, hogy több-kevesebb páncélt minden ruha adott, meg a tangabugyiban atompáncél volt, az szerencsére megszűnt.
A skillfával még ismerkedek, érdekes ez a magas beugró küszöb, de az jó benne, hogy nem kell annyira specializálni magad, és mondjuk tudsz netrunnerrel sniperezni úgy, hogy a többi skill sincs teljesen porba hanyagolva. -
PR0JECTNR56
addikt
Kipróbáltam én is a 2.0-ás frissítést, szerencsére a 10700k még hozza a kötelezőt a játék alá.
Tetszenek az újdonságok, látszik, hogy a mostani frissítés tényleg sokkal közelebb hozza a fejlesztők eredeti koncepciójához a játékot.
Valamint úgy látom a Caliburn mellé új ingyenes autó is bekerült a játékba, részletek alább a spoiler-ben.
Ken Block előtti tisztelgésképpen a Quadra Type-66 "Javelina" kapott egy egyedi variánst, a térkép észak-keleti részén, Northside-Watson elhagyatott raktárainál indul el egy mini mellékküldetés, amelynek keretein belül meg lehet szerezni. -
shotika
őstag
válasz
rup1u5
üzenetére
Mondjuk annyiban valóban túl van tolva, hogy ebben a világban nincs bírság és nincsenek fokozatok, csak maximum abban, hogy mennyien mennek rád. Ha nekikoccansz egy rendőrautónak, és kapsz egy egyes csillagot, akkor ugyanúgy pofán lőnek, mintha szitává lőnél csak úgy 4-5 rendőrt. Kicsit a Stallone féle Dredd bírót juttattja eszembe.
-
shotika
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Jaja, hatalmas tudnak dobni. Élőbbnek tűnik a város

-
omfgk
veterán
Hard és Very Hard között valamiért óriási a különbség.
Még az elején vagyok, de fura ,hogy Hard-on heal-t se kell nyomnom, Very Hard-on meg időm sincs heal-t nyomni. -
Mart10000
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Egyetértek. Annyira átalakították, hogy nehezebb átlátni. Mérlegelni kell mit hova akarok elosztani. Elviseltem volna egy 70-es szintkorlátot a 60 helyett. Ez a hibrid karakteres terv kivitelezése nehezebbnek tűnik, mint hittem. Szinteken belül 4, 9, 15 és 20, ami nem mindegy bizonyos perkek feloldása miatt.
#30634 freeknight: Nem beszélve a bűnügyi helyszínek kipucolásáról.
-
freeknight
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A fő sztoriszál. Ha viszed a mellékküldiket, gigeket, minimum 50 óra.
-
tibaimp
nagyúr
Totál más és fura lett a skill-fa...megint elbogarászhatok vele, mire rájövök mi hogy.

De jó ez.
-
nincsnév007
addikt
emlékszem mikor megjelent akkor az újságírok írták hogy rövidebb kb 20 óra alatt ki játszható, na én most vagyok kb 21 óránál de alig haladok, pedig full kapkodva játszom
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Így azért már jobban néz ki!
DLSS sokat segít a te esetedben. -
-
rup1u5
nagyúr
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
"DLSS Sharpness beállítás az gondolom mindenkinek egyéni preferencia kérdése ugye"
Igen , számomra 0.30 felett már túl éles általában. -
Valahol áldozatot kell hozni a vékonyság és a hordozhatóság oltárán.
Nem tudom, hogy a kieg miatt lecseréljem-e egy Blade 16-ra vagy Blade 18-ra i9-13950HX-el és 4090-el vagy sem. Igazából egyre kevesebb van időm játszani. Mostanában nincs is nagyon AAA játék ami megmozgatna. Max LoLozgatni szoktam már haverokkal. Lehet ezzel kipörgetem a PL-t és átevezek Mac vonalra. -
PuMbA
titán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Sajnos a 6GB nagyon visszafogja a kártyát, a minimum fps nagyon rossz
A mai játékoknak 8GB az ajánlott FullHD-ra. Az asztali 3060 ugye 12GB-ot kapott! A laptopok hátránya, hogy még jól megvágják a VRAM-ot, aztán hiába elég erős a GPU, csóri vevő vehet új laptopot jóval hamarabb, mint kellene 
-
válasz
üzenetére
A tegnapi kissé pikírt megegyzésem után ma úgy döntöttem megnézem a DLSS-t.
Ez lett az eredmény.
RT is bekapcsoltam, de a 6GB-os max 105 wattod 3060-at úgy letérdeltette, 30 fps-re, hogy ki is kapcsoltam instant.

DLSS Sharpness beállítás az gondolom mindenkinek egyéni preferencia kérdése ugye?
-
válasz
rup1u5
üzenetére
Igen, rendőrök nagyon agresszívek lettek, megállok egy kicsit bambulva egy rendőr mellett, pár mp alatt felmegy benne a pumpa, és nekiállnak utcák során át üldözni. Korábban, ha volt egy banda vs rendőr tűzharc, és beálltam segíteni a rendőröknek, akkor nem volt semmi gond, ha nem találtam el rendőrt, de most már automatikusan elkezdenek rám is lőni. Ami mondjuk élethűség szempontjából tulajdonképpen reális, hiszen egy tűzharc közepén az egyébként is durva és életveszélyes NC-ben felbukkan melletted egy új fegyveres, rendőrként az a biztos, ha beledurrantasz.

-
Fitzgerald
veterán
Ez most nem értem...a lore hogyan és miért kötötte meg a kezüket?
Az adott volt...a CP2077 vonatkozásában meg nyilván ki lett bővítve, Pondsmith-t is bevonták már a legelején, és e tekintetben az elmúlt 3 évnyi update sem hozott semmilyen érdemi változást.
Én valamennyire vágom azért a lore-t, a '90-es évek első felétől egészen sokáig játszottam CP2020-at.
Amúgy inkább arra utaltam, hogy jó lett volna, ha még egy évet tolják a játékot.
#30620 freeknight
Ha olyan állapotában is jól szórakoztál végül a játékkal, akkor most aztán igazán nagyon-nagyon jól fogsz szórakozni szerintem.

-
freeknight
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nekem is etalon a 2018-as trailer. Hogy miért? Azelőtt sose hallottam a Cyberpunk névről, mivel a középkori kardozós varázslós fantasy téma egyáltalán nem érdekel, nem is hallottam a cdpr-ről sem, a witcherről is csak annyit, hogy létezik, és sokan istenítik, akik fogékonyak erre a stílusra. Szóval egyszerűen nem tudtam, hogy készül ilyen játék, és letaglózó volt látni. A világ, a stílus, nekem ezek számítottak, mintha konkrétan nekem fejlesztették volna a játékot. Néha még én is újranézem
.
Aztán jött a hatalmas csalódás. Kb semmit nem hozott az ígéretekből, csak egy bugos, optimalizálatlan, okádék fost. De a világ, a lore az annyira tetszett, hogy adtam neki egy esélyt, és végül mégis megtaláltam a számításomat Night Cityben, ezt mutatja a 3 végigjátszás, több száz belerakott óra, és a PH-s arckép is
-
Cifu
Topikgazda
A szerepjáték lore-nak ilyen szempontból maximum marketing értéke volt.
Az alap Cyberpunk asztali játék 2013-ban, a második kiadás 2020-ban, a kiegészítő (ami végül is a Johnny Silverhand szálra épül) pedig 2023-ban játszódik.A Pondsmith fanok pedig meglehetősen szűk réteget képviselnek, itt a topicban csodálkoznék ha rajtam kívül egy, esetleg két emberen túl még bárki hallotta volna ezt a nevet a CP2077 előtt.
A Cyberpunk 2077 Youtube csatornán 10 éve van kint a [Pondsmith videó], emlékeim szerint 2018 előtt látta kb. 30 ezer ember, 10 év után tart 1.2 millió nézettségnél, úgy, hogy a CP2077 világsiker lett.
Esélyesen én két valódi okot tudok elképzelni, egyfelől a pénzügyi vállalások, a CDPR akkor már bőven kiment a tőzsdére és éppen szárnyalt, viszont egyre erősebb volt a befektetői nyomás, hogy már valami komoly bevételt mutassanak fel.
A másik ok pedig inkább a Microsoft felől érkező nyomás lehetett, hiszen XBox cím volt a játék (jött PS-re is, de a Microsoft támogatta meg). -
lo_jo
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Igen, valószínű, de sajnos az asztali szerepjáték lore is megkötötte a kezüket valamilyen szinten (2020). Kb olyan blama lett volna, mintha egy FIFA, NBA vagy F1 rész az adott évad után jönne ki hónapokkal. Aki nem ismeri mélyebben a lore-t, annak ez nem igazán számít, de a Pondsmith fanoknak igen és valószínű, hogy a jogokat is így vették meg.
-
Fitzgerald
veterán
Ha a teljes csapat dolgozik még egy évet a játékon, szerintem ugyanitt lettünk volna már két éve. De jobb később, mint soha.

#30614 shotika
Én is láttam olyat, hogy egy csapat Maelstrom nyomott egy drive-by-t, nem tudom már kikkel harcoltak éppen. Aztán elkezdtek rám is lőni, és végül bekapcsolódott az NCPD is.
Ezek a dolgok rohadt sokat dobnak a beleélésen. -
shotika
őstag
Ha felhergelitek a bandatagokat, és van a közelben rendőri egység - ez lesz a vége:
-
PuMbA
titán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Igen, ez így tényleg nagyon furcsa, hogy megjelenés után ennyivel kaptunk egy teljesen átvariált verziót. Látszik, hogy a megjelenési dátum teljesen tarthatatlan és unrealisztikus volt. A játék magja megvolt (város, sztori, grafika, zene), de minden mást összecsaptak.
Az is pofás például, hogy ha autóval nekimész valaminek, akkor most már sebződsz

-
Fitzgerald
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Látványban összességében szerintem előnyére változott a játék, de van egyfajta nosztalgia bennem is, nem tudom miért...talán mert a 2018-as demó és a deep dive videó még a "vihar" előtt jöttek ki, amikor még óriási volt a hájp...
Én is megpróbáltam rekreálni a 2018-as demóban látott hangulatot modokkal, reshade-el, illetve van egy olyan mod is, ami visszarakja azokat a fontokat/ikonokat a játékba, amelyeket az első gameplay demóban láttunk.
De mivel a látványon és a zenén kívül szinte minden egyéb területen erősen foghíjas volt a játék nagyon sokáig, így ezek a dolgok önmagukban nekem nem segítettek sokat.
Mostanra viszont már eljutottunk oda, hogy szinte minden smakkol, és bizonyos dolgokban nem csak szimplán megugorja, hanem magasan ugorja meg a lécet.
Kb. 15 órát nyomtam eddig 2.0-val, de folyamatosan veszek észre én is új dolgokat, rá-rácsodálkozva ezekre, hogy "Jé, ehhez is hozzányúltak? Nem hittem volna...".
Ez még 1.63-hoz képest is egy teljesen más játék szinte minden aspektusában (nyilván a sztori kivételével), nemhogy a megjelenés körüli állapothoz képest...és ez tökjól van így.
Úgyhogy örülök, hogy a Cyberpunk 2-t is Gabe Amatangelo dirigálja majd. -
Peace
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az egy parasztvakítás volt konkrétan. A megjelenés után nyilatkozta egy fejlesztő, hogy a csapat egy jó része a 2018-as "kamu" demon dolgozott és ezzel jelentős erőforrást vontak el a tényleges fejlesztéstől. Egy ütős bemutatót készítettek velük, amiről tudták jól a fejlesztők, hogy semmi köze nincs ahhoz, amit ők készítettek akkoriban.
-
Cifu
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Van [crowd overhaul] , azért ez is javít a vanilla állapotokon.
Én most már nem látok random "zöld" NPC-ket a radaron. Ugye anno az volt a mondás, hogy minden egyes NPC-nek saját "életritmusa" van, tehát reggel kilép a lakásából, elmegy a munkahelyére vagy bandázni, aztán este a kocsmába, stb. Ez nyilván több millió NPC-nél irreális volt, de valami ilyesmin kezdtek el dolgozni.
Ehhez képest ugye a játékban lévő némileg butább, de pl. pont a most kijött Starfield-hez képest még a vanilla CP2077 NPC-i is jobbak voltak. Itt mintha ezen egy fokkal csavartak volna, de nem annyival, hogy eléjük a 2018 demo szintjét... -
Azt jól látom, hogy helyszínek, utcarészletek is változtak, falborítások, graffitik, ajtók itt-ott. Azt hittem Watsont már úgy ismerem, mint a tenyerem így 1000 óra felé közeledve, de most a 2.0-ban olyan helyekre tudok keveredni, amik nem tűnnek ismerősnek. Zsákutca végén levő falrészletre, vagy egy-egy ajtó feletti csőhálóra gondolok, nem feltétlen új utcákra - leszámítva Pacificát persze.
-
Peace
nagyúr
Megint elkezdte a hülyeségét. Most szintet lépett. Kétszer egymás után a GOG kliens play gombra kattintás után egyből letérdelt. Dögöljek meg ha ez hardware vagy Win hiba! Semmi ilyet nem csinált a 2.0 előtti végigjátszásnál 4 hónapja. Le fogom kapni kliensestül az egészet és újrarakom......
-
freeknight
őstag
Végre nekem is volt időm kipróbálni a 2.0-át, kezdtem is egy nomádot az elejétől, és vittem pár órát.
Ami azonnal feltűnt, hogy jelenleg very hard fokozaton a nomád prológus végén lévő autós üldözés nem teljesíthető, ahogy látom van már pár ezzel foglalkozó post redditen meg steam fórumban. Engem annyira nem zavart, három karakterrel kivittem már very hardon, szóval levettem normalra az üldözés erejéig, de azért fura, ez rögtön a játék legeleje, tesztelték egyáltalán az új patchet ezen a fokozaton? Vannak kétségeim, bár az utóbbi 3 évben meg folyton azon panaszkodtam, hogy túl könnyű a játék very hardon is
.Az új skillfa eddig kettős érzéseket kelt bennem, nem tetszik, hogy sokkal primitívebb, de ugyanakkor meg ezért egyszerűbb és átláthatóbb, és végre nem vagy rákényszerítve a cool ágra, ha normális crit sebzést szeretnél, ahogy a craftolós skillek is végre kikerültek a játékból, és nem kell kötelezően tech ágra fejleszteni, ha szeretnél fegyvereket készíteni. Mivel ez a sok töltelék skill nem kell már, mehetnek a pontok hasznosabb dolgokra is, így sokkal változatosabb karakterek készíthetőek. Ja, és mivel a coolba bekerültek a pisztolyos skillek, az intelligenciába meg a smart fegyverek, így az eddig alapvetően stealth karakterek is azonnal kapnak lehetőséget loud megközelítésre, sokkal szabadabb lehet így a játék. Aztán ott lesz ugye a plusz 10 skill és perk pont a phantom libertyben, ami még tovább növeli majd a lehetőségek számát.
Az inventory és az új loot rendszernek nagyon ideje volt már, végre nem kell 800 gyógypipának, 3 tonna kajának meg 1500 gránátnak nálad lennie, ezek folyamatos eladogatásáról meg a sok szemétről nem is beszélve. A gyógypipák tömkelege meg ráadásul baromi könnyűvé is tette a játékot, lényegében folyamatosan az x-et nyomkodva hallhatatlan voltál, az új rendszer miatt sokkal nagyobb kihívás lesz a játék.
Mivel még csak most szálltam ki Dex kocsijából, az új armor rendszert még nem volt időm kipróbálni, az lehet, hogy nem fog bejönni, ha jól láttam, az a kiberverekhez van kötve. Oké, lore szempontjából logikusabb, viszont így meg lehet, hogy a tech ágra leszel kényszerítve. Épp az előbb írtam, mennyire jó már, hogy a cool ág már nem kötelező végre, ha igazán hatékony buildeket akarsz, erre lehet, hogy a tech lesz az új cool. De mondom, ezt még nem tudtam megítélni.
Megint variáltak az autó vásárláson, de végre most a harmadik alkalomra már eltalálták. Nem a fixerek üzeneteiben kell turkálni, hanem az összes kocsi egyetlen helyen van, egy ingame weboldalon, amit V számítógépéről érünk el, ott meg is vásárolhatóak. Viszont autótuning sajnos megint nincs, most már nem is reménykedem benne. Pedig nekem annyi is elég lenne, ha lenne pár színvariáció az autókra...
Viszont így a negyedik alkalommal már nem tud úgy berántani a játék, dacára a sok játékmechanikai változtatásnak... ezt sajnálom, de számítottam rá, minden endinget, az összes döntést láttam már, sajnos már unalmas
.
Úgyhogy szerintem az lesz, hogy ha kijön a dlc, az egyik 50-es karakterem betöltöm és csak az újdonságokon megyek végig, egy negyedik teljes végigjátszást már nem érzek magamban. -
nincsnév007
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
igen nagyon. egy yt hozzászólásban is azt írja hogy jelenlegi verzió összeszedettebb, jobb geometriával rendelkezik de 18-as az sokkal élőbb, interaktívabbnak tűnik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem a színpaletta az ami igazán tetszik '18-as demóból, jobban stilizált. Kicsit fakó alapból, de a neon fények szaturáltak. Egy érdekes párhuzamot kelt a város kinézete és szociológiai, gazdasági állapota között. Valahogy nekem jobban visszaadja a város feelingjét.
-
Vesa
Topikgazda
Én annak is örülnék, ha egyáltalán el tudnám indítani, de sajnos, miután a winf*s frissítve lett 22H2-re, képtelen vagyok GPU drivert installálni, mert befagy az installer kb. a felénél. Bónuszként, bármilyen jobb klikk bármilyen file-on, összeomlasztja a rendszeremet.
T*köm a windows-ba komolyan mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 1 / 2
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Medence topik
- Elite: Dangerous
- Apple asztali gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet tudni?

Nem is nézem, mert a holnapi saját tapasztalat fontosabb nekem.
Én most költöttem el nemrég 130k-t a kék színűekre. Elég komoly előrelépés mondjuk páncélzat tekintetében!
full új mentést kezdtél?

Amúgy anno a régit is szerettük... De a Dredd az valóban egy mestermű lett.
Vesa