Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19191) DzsannyX válasza S e t h (#19188) üzenetére

Bevallom, én bizakodtam, csak azért vártam az előrendeléssel sokáig, mert eddig mindig csalódtam, ha előrendeltem (pl.: DeusEx MD), aztán végül rendeltem.
DE nem érzem úgy, hogy át lettem verve. Még mindig az első végigjátszásban vagyok, már kb. 150 órát beletéve. Nem tartom a kedvenc játékomnak, de számtalan másikkal ellentétben - amiket végig sem bírtam játszani, vagy csak legfeljebb egyszer, hogy tudjam a végét - ezt biztosan újra fogom kezdeni.
Számos dolog lehetne jobb, ez kétségtelen, de az atmoszféra, a világ, amiben a karakterrel mozogsz, az nagyon ki van dolgozva. Nem, nem az autóvezetés, meg a város lakói, hanem a kis mellékküldetések történetei, az abból megismert személyek jelleme, motivációi, élet/halálhelyzete, ami megtölti a világot. Például egy Skyrimben egy Falloutban is rengeteg a szöveg, de a kis történetek csak történetek; a szereplőik jelleme motivációja vagy nem ismerhető meg, vagy sablonos.
Egy szó, mint száz, itt a tartalom a kis szilánkokból áll igazán össze, aki pedig nem olvassa végig, annak sokkal üresebb lesz a játék. Lehet persze az is jogos igény, hogy mindent a játék vizualitása, mechanikája toljon az arcunkba, de itt nem ez van. Sajnos, vagy - nekem - szerencsére ebben a játékban bőven kell olvasni. Aki nem szeret olvasni, annak valóban kevesebbet fog adni és szembetűnőbbek lesznek a hibák. (A félreértések elkerülése végett nem Rád értem, csak általában írtam.)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.