Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis levonták az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha zárolásban is marad, aztán néhány nap elteltével automatikusan felszabadul. Ha mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb), a levonás mellett (valamikor) lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, mégis lekönyvelt tranzakciót 7-10 nap után automatikusan visszatérít a Curve rendszere. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines).
Ha viszont az érintett tranzakciónál ilyeneket látsz az appban rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ezek azt jelentik, hogy a Curve rendszere kezdeményezte a zárolás feloldását, vagy visszatérítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A második szöveggel találkozhatsz akkor is, ha éppen nem azonnal, de legfeljebb 7-10 nap után automatikusan elindult a visszatérítés, innentől már csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap):
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutfile
aktív tag
több telefonon gyárilag rajta van, de legelső indításkor érzékel, hogy hol Mo-n vagy és fagyasztja. ez azt jelenti, hogy ha pl. apkmirror-szerű oldalakról leszeded és telepíted, akkor ezt a fagyasztott apk-t frissíti, de ugyanúgy fagyasztva marad. ebben az esetben a root lehet a megoldás, vagy a várakozás, hogy hivatalosan is elérhető lesz nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz nutfile #4201 üzenetére
Nekem az előző telefonnál nem volt rajta gyárilag. Nekem kellett telepíteni a Play Áruházból(igen onnan!). Az új telefonnál már rajta van gyárilag. A rendszer konfignál jön is értesítés, hogy állítsam be a mobilfizetést de nem hozza fel az appot mert még előtte fagyasztotta. Play Áruházban kell engedélyeznem. Onnantól viszont megy rendesen.
-
vodrosjozsi
őstag
Szóval fagyasztani fogja akkor is legálisan töltöttem le a play-ből és akkor is ha apk-ból telepítettem?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
tomp
félisten
válasz vodrosjozsi #4203 üzenetére
Ha a Playről töltöd le akkor nem fogja fagyasztani.
-
addikt
Aki nem kapott SMS-t, annak lett valami megoldás? GPay ügyben?
Apu sem kap, 9000-es a kártyaszáma neki is, nem volt számhordozása.A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
JóGéza
aktív tag
válasz VeryByte #4185 üzenetére
Szia!
Az újra kártya adatainál a régi lejárati dátum látszik?
Én így jártam nemrég Erste kártyával.
Utána próbáltam többször megerősíteni, nem csinálta újra, hanem az elsőnek adott kódot fogadta el.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, visszajeleztek, hogy foglalkoznak a problémával. Azóta semmi hír felőlük..
Egy-két héttel később megpróbáltam újra, ugyanazzal az eredménnyel.
Végül töröltem az alkalmazás gyorsítótárát, és újraindítás után sikerült hozzáadni, és ellenőrizni is. -
Yager01
senior tag
-
tlala
addikt
válasz Yager01 #4210 üzenetére
Sajnos nekem is csak ez az üzenet adatik meg.
Pedig ellenőriztem, mindenhol pontosan ugyanaz a lakcímbeállításom (igaz, magyarországi), illetve a google beállításokban is szereplő telefonszámom hitelesítettként van nyilvántartva a Curve alkalmazásban is, de semmi eredmény.[ Szerkesztve ]
-
emeritus
tag
válasz VeryByte #4213 üzenetére
Az ügyfélszolgálatot a support@curve.app email címen tudod elérni, vagy az appban a Help & Support alatt a jobb felső sarokban lévő hamburgermenüre kattintás után tudsz új csevegést kezdeményezni. (Összefoglaló.)
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
A curve már nem ad vissza adott %ot az elköltött pénzből?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
sambenez
addikt
válasz vodrosjozsi #4218 üzenetére
De ad csak nem az ingyenes.
-
gzbotii
nagyúr
válasz vodrosjozsi #4218 üzenetére
Első három hónapban, az általad a listából kiválasztott eladóknál. Ingyenes csomagban.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zolka1977
tag
Én már rég megkaptam a kártyát, de sajnos nem lehet aktiválni, írtam az ügyfélszolgálatnak, kérték a fotókat a dokumentumról(pl:jogsi) ill. selfit hogy igazoljam magam. Ennek is lassan egy hónapja...
-
evo87
őstag
sziasztok!
Ellenőrző sms továbbra sem jön másoknak sem?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
zolka1977
tag
Sziasztok!
Sikerült végre aktiválni a kártyát, csak rájuk kellett írnom... És a Google Pay is elfogatdta csont nélkül[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Van aki alkalmazás bétatesztelő itt?
Érdemes regisztrálni bétásnak? Vannak funkciók amiket előbb kaptok meg?
Ugyebár egy formot kell kitölteni, nem a playből regisztrálható...
-
gzbotii
nagyúr
Jön egy új metál kártya, a tigris mintás. Hát, ingyen se kéne, de ok. [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Yager01
senior tag
válasz zolka1977 #4228 üzenetére
Az Spay programot is tudod használni ? Milyen készüléken? A telepítés hogy sikerült? Én is letöltöttem majd felraktam. Nagy nehezen telepítettem, de folyton azt írja hogy ön offline. A Samsung accountom magyarországi címmel van regisztrálva. De már próbáltam vpn-el angol címmel...
A play áruház is azt írja mikor megnézem hogy ez az elem nem áll rendelkezésedre a te országodban.
A GPay müködik de az érintéses fizetést nem engedi véglegesíteni. 9000es kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
válasz Impair1980 #4235 üzenetére
Azt tudom ... De a hozzászólás alapján félre érthető, hogy mire gondol zolka
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Ha már mindenki szétOFFolja a topicot, tegyétek legalább OFF-ba.
Samsung termékeknek meg rengeteg, pörgő topicja van :UWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Reverting
őstag
-
freelancer68
tag
Nem mindegy ki válaszol a supporttól. Először nekem is azt írták, hogy UK-n kivül nem lehet.
"Hi Jozsef,
I’m sorry to hear you can’t add your Curve card to Google Pay. This happened because customers outside of the UK are not yet able to add their Curve cards to Google Pay.
We currently don’t have a set timeframe for when non-UK customers will be able to add their Curve cards to Google Pay but we'll update all of our customers on our website and social channels when this becomes available.
I’m sorry for any inconvenience this has caused.
Please let us know if there’s anything else we can help with.
Best wishes,
Conor B
Team Curve"Majd este jött egy újabb e-mail, hogy állítottak a kátyám beállításán és töröljem az alkalmazásból és adjam hozzá újra. (Eddig a g-pay-ben csak telefonos azonosítás volt, ez változott sms-esre. Küldték a kódot, beadtam és működik)
"Hi Jozsef,
Thanks for getting in touch with us.
I have now made some adjustments that should allow you to add your Curve card to Google Pay. Would you be able to remove your Curve card from the Google Pay app and re-add it?
Have a great day and please do get back in touch if you are still having trouble with this.
Best wishes,
Eddie M
Team Curve" -
Oliverda
félisten
válasz freelancer68 #4248 üzenetére
Eleve úgy kellene hozzáállni, hogy itthon még mindig nem támogatott hivatalosan, tehát nincs alapja számonkérésnek. Ha csak az SMS nem jön meg, akkor erre kell reklamációt indítani, más esetben valószínűleg nem lesz más megoldás egyelőre.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tlala
addikt
válasz freelancer68 #4248 üzenetére
Köszi.
Azért ez is őrület, hogy a megoldás attól függ, hogy melyik Curve ügyintézőhöz kerülsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest