Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddsteel

aktív tag

válasz tobias40 #15135 üzenetére

Nem számít, mi van mögötte. Én is elkezdtem némi pénzt felvenni, kell majd decemberre és be kell spájzolni. Mindenki szigorít, árat emel. Én Plutust is használok, szerettem eddig, de januártól azt is emelik. Lehet, hogy a Curve-vel és a Plutussal is leállok, főleg, hogy EDDIG tényleg jól működött nálam a Curve, de most pl Banggodon kb 8x nem tudtam fizetni egymás után Curve-vel, appos, sms-ses módszerrel se, mögötte Plutus kártyával. Közvetlenül Plutussal aztán elsőre ment. Amilyen szar lett a Curve, úgy emelik most az árát (nekem X lenne használható az ingyenes után). Ami nagyon fog hiányozni, az a telós, karpereces fizetés NFCvel, azt nagyon megszoktam. A puruttya Magnetbank még mindig nem támogatja az NFC-t, de nem fogok EUR1000 felett 2% sápot fizetni a Curvenek csak azért, mert kártyával fizetek. Van más módszer NFC fizetésre nem támogatott bank kártyájával, vagy csak a Curve az egyetlen lehetőség? Én jelenleg nem tudok mást, de ha van valakinek erre (ingyenes) ötlete, azt szívesen fogadom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés