Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Crypto.com írt pár hete, hogy proof of addresst kell csinálnom. Elvileg Április 7 vagy 9-ig volt időm ezt megcsinálni.
Pénteken feltoltottem egy képet egy MVMes számlámról, amin látszik a címem...
Erre ma jott meg az elbírálás:
"
Dear Valued Customer,We regret to inform you that your address proof could not be verified. Consequently, the functionality of your Crypto.com App will be limited from now on.
If you are unable to withdraw, you can request a refund of your remaining account balance, if any, which we will evaluate on a case-by-case basis.
Please reach out to our Customer Support team via contact@crypto.com for more information."Most a ló**** baja van? Legalább írta volna, hogy mi a nem jó, vagy csináljam meg újra...
Mire korlátoztak? Berakni tobb pénzt úgyse raktam volna, úgy emlékeztem, hogy korábban azt írták, hogy csak kivenni tudok majd, ami nekem amúgy megfelelne.

Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest