- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9212 üzenetére
Lesz..
Szegeden volt egy (nem röhögni) nyelvtanár bnőm.1x kedvezni akart nekem és elvitt a "zacc"-ba..Kinéztem az ablakon, látom sok kopasz ott ácsorog. Leléptem. Azok örültek nekem, bár kicsit idegesek voltak. Mutogatták, hogy melyik sárorban van a pirotechnika stb..Rájöttem..valami őrzővédő gyerekek voltak és vmi télbúcsúztató bulira készültek, azt őrizték. Jött a bnőm, s nagyon fázott. Mondom hát nekik, hogy, ok, Oi! de én most lépek mert fázik a szaros. Mire ők:Hát nem ellenőrzés vagyok? Honnan jöttem? Mondom: Szeből a kocsmából..--furán néztek
Mit illik 1,248v-on mennie egy 3200-cerkának, és..mi a faszért bootol azóta 2x a gépem?
Most is megy a prime, gondoltam leellenőrzöm, mi a francot vettem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest