- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
válasz
lipi67 #11249 üzenetére
Kösz a tesztet !
Akkor ezek szerint 7° fok a különbség a True javára.
Nekem Ilyen hőfokok születtek 21° fokos szobába Pedig aztán az én Házam meg van támogatval rendesen ventivel.
Meg a te VID-ed elég alacsony az enyémhez képest , akkor nálam lehet még javulna is a proci hőfok még jobban, a VID is magasabb meg a ventik is dobnának még rajt szerintem
Hát most elgondolkodtató a helyzet , lehet cserélni fogok.
Ja , és zárt házba volt ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11289 üzenetére
Ez olyan mint, hogy nálam a Cerka az Cerka... Lehet akármilyen...
Nade, attól még ugye vannak jók, ez van AMD szinten is. Haver máig elvan a 6400+ BE procijával, csak máskérdés, hogy a lap kevés alá, aztán ugye 3,3Ghz-t megy talán benne, többet nem, és hát 3,2 az alap.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #11271 üzenetére
hát igen...léggel nemlehet felvenni a versenyt a sok LN2 között...
asztalrol meg annyit : lehet USBs win xp
(#11278) Bagira01 ez van, ha olcson szerzel be vmit. sosem egyszerű
(#11283) Bagira01 másik topikbol a gyereknek bejött nagyon
eladtam az 5200@3830Mhz 1.26V, +ep35c-ds3r-t
ugyanannyiért vettem egy amd 5000@X4 Phenom2 3410Mhz 1.36V + giga 770-ud3p-t (a proci 12K volt!!!!)aki érez késztetést a buzergálásra, próbálja meg
-
krammerka
őstag
sz.j.: frissítve..........
johniee: E1500 mehet a listára?
Szép a cerkától,ennyit tudott az E1200-am isBagira: AMD..........,ahogy Lipi mondaná: Üss a szádra,meg a kezedre
-
johniee
senior tag
Megnyitottam az ablakot az E1500 örömére
3,5GHz
A szobaHőmérséklet ; 1 kis hűvösAmúgy annyi hibája van a Win7-nek, hogy mindig a max szorzót nézi - lásd sajátgép tulajdonságai, vagy Orthos
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #11268 üzenetére
Sajna az e3300 nem jött össze. Mindenfée keresztwebshop üzleten kereszül lett véve. Mire odataláltam a bolthoz(aminek természetesen nem az a neve mint a webshop-ba van) a fószer pont akkor zára be és ment el(nem tudom hova mert du-n 3 volt és 6-ig vannak nyitva) Majd holnap megpróbálom újra
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11252 üzenetére
Eddig fagyoskodtam, de kvra nem tudtam HWBOT-os eredményeimet megdönteni. Hiába a ngy órajel, nem megy..Már a ramok CL4-ben 1100-on jártak (4-4-4-10, PL9 vagy 10 nemtom, Proci is az egekben, de aZ LN2, az LN2, meg..Én nem tudom, hogy mit s hogyan TWEAk-elnek azok ott (1-2 ötletem nekem is volt, nem hozott sokat), de az asztal is olyan némelyiknél, mintha nem is win alól futtatná. Agyonfeszelni nem akartam se a lapot, se a procit se a ramot, igy maradt a (teszteken csak) a maxok:
VTT: 1,5V
MCH 1,6V
Vcore:1,536V
Ram:2,5V-ezek se 1xre, mikor, hogy.-
A validot elfelejtettem megnézni, azon tudnék hozni még vmit, de.. az nem sokat hozna, a wr-ek szintén nem léggel vannak. Feladtam. Most szépen lassan visszaveszem a feszeket (fokozatosan) én majd beállok egy 3GHz/0,92v-ra. Wint is megpakolom, ATT is visszakerül mert a VGA melegedése az agyamra megy.
(#11269) johniee: VID alatt rápakoltoltál 800MHz-et, az jó.(nem igazán láttam még ilyen proci tuningját, nemtok mihez viszonyítani) Alinked címe tetszik! (prime-a mi ugye nincs
)
-
johniee
senior tag
Üdv az uraknak
E1500 @ 9x335 Prime
8x400-tól több Validos eredmény még nem nagyon sikerültTökre meggajdult az alaplapom tőle. Elmentett OC profilt átállítva se kép, se hang, only CMOS reset segített. Majd a Default értékek átállítása az általam megszokottakra máris lendületbe hozta
Micsoda alaplapom van nekem... -
Bagira01
veterán
válasz
barnam_ #11265 üzenetére
Egy olcsó asrock 780g-s lapot sb710-el h lehessen bizgatni a letiltott magokat. Egy ideig szemeztem egy giga 790x-ud3p-vel, ami kinézetre is bajövős meg ugye ud3, de aztán úgy döntöttem mégse lesz, mert tuningba ez a proci úgyse akkora ász, amihez kell meg elég az asrock
-
sz.j
nagyúr
Max OC:
Valid: 1,424V@5256MHz
És egy kis plusz: 1,424V@5265MHz -
Arkar
aktív tag
válasz
lipi67 #11251 üzenetére
Egy régi szabvány szerint ilyen fürdőkkel hűtötték a az olajokat folyáspont vizsgálathoz, 20%-os sóoldat + jég első esetben -12 celsius, a második -27 celsius-ig tud hűteni, a vizet biztos biztos lebírná szoba hű alá hűteni! Sajna én még nem tudtam kipróbálni vízhűtésnél, a 22 fokos csapvizet viszont lehűtötte 8 celsiusra, csak azzal hogy elkezd feloldódni!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w #11252 üzenetére
legegyszerűbb modja, h odataláljon, az, ha buzárol elmegy a sétálora és elindul befelé. elsétál a színházig ~10 perc alatt, addig "világot lát"
színház melletti jobb oldali utcán (dériné) elindul, ameddig bal oldalon meg nem látja a sulit.aztán bemegy, levizsgázik, felveszik
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11248 üzenetére
Most fogok majd hozzákezdeni..Gondoltam, előbb letudom kimi-t meg a postást.
Annyira kihegyeztem már a HWBOT-on az eredményeimet, hogy..nem sok esélyt adok..Mivel felvilágosítottatok, hogy víz se jobb, asszem, már csak a kompi hozhatna valamit, de annyit nem ér, és nem is van nekem rá pénzem..
Du.13:50kor mit csinálsz?
(Bogim megy a szóbeli eredményeiért, nem akarja, hogy vele menjek, de..olyan tájékozódó képessége van..Ha netán a búza felé járnál, indítsd már útnak a berzébe.-meg fogod ismerni. 14 éves, fekete dzseki, hosszú barna haj és fekete HD bakancs)(#11250) Arkar Húúúúúúú! Az a -100.000° engem is érdekelne!!! Mit kéne tennem érte?
mod: ". háta legyalulod a kisfekát " --- nem, nem tudom, ez 100%.-
léptem. ha nem jönnék ma vissza..összetörtem a gépet
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11247 üzenetére
Én unalmamban belekezdek, félúton már káromkodok, de végigcsinálom.
Carlosca a legjobb tuning OS ez tuti.kimi 007
: Na. Úgy csináltam ahogy mondtad(írtad) Szoba kerek 21°. VTT/MCG alapon, ennyihez nem kérnek.
[íme]Ne csodálkozz a képen, drivert nem tettem még fel mert nem ok a tuningnál
B@ssza meg. Jó, hogy megcsináltam, mert most ahogy néztem a hőfokokat..Egye meg a fene. Ha nézed a képet a gépemről, látod, hogy a hdd mögött van egy 120*38as. Szuper is, mert a hdd nem melegedik, de..Ráfujja VGA-ra. 62°Beszarok. Pedig át van az is pasztázva MX2-cel, faintosan (erősen) felfogatva, és tök jó hűtése is van..
A proci hő meg..magáért beszél.
Na, 10-15 perc (várni kell a postást) és uninstall net is és go..
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11242 üzenetére
Köszi! Felment a carlosca, driver semmi,(nem is lesz) csak egy kva lan driver kellett mert nem volt a gépen cpuZ, le kellett szednem. Ha reggel nem jön össze semmi, akkor hagyon, nem kinzom tovább. 1-2 hete napi szinten sikerült egy Super PI, piFast vagy éppen wPrime eredményemet megdönteni, most már..kétlem.
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11236 üzenetére
Na..Prájmoltam neked, alapon, zárt házban, ventik nélkül. (azárt nem akarok fesszel szarakodni meg órajellel, mert csipog ez a vacak és a lányom felébred, itt alszik mellettem.
Én így használom, persze, nem megy a prime 95 közben..
HA még az ATT-t is feltenném, s a vga nem fűtene mert 1,26v helyett csak 0,8V-on és 770/900 helyett csak 150/mittom én() min menne. De asszem meggyőző.Úgy mint hűtő, s úgy is mint proci, látszik, hogy szeressem, nincs szétfeszelve. Everestet azért nyomtam be, hogy látsd, nincs venti..[link]
Ja! A szobában (megnéztem) csak 20,5° van..
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #11230 üzenetére
Holnap megcsinálom Neked.
[Nekem ilyen a cumó.] Kben Bagirának igaza van, nem lesz mérvadó szerintem, mert nekem az a fesz olyan FSB-hez nagyon sok lesz..[link] Viszont gyanús..szerintem nálam, kis vid ide-kis vid oda, hűvösebb lesz..
Ja! Nyitott vagy zárt ház?
(#11231) zolynet : Jól teszed, bár én nem bántam meg őket 1 percre se, csak az anyjukat..
-
kimi02
őstag
válasz
lipi67 #11224 üzenetére
Meg nézhetnéd nekem mit tud a hűtő, ugyan azon a beállitáson. Petya már nézte de kiváncsi lennék nálad is. BIOS-ba adjál neki 1.22500-at LLC-vel az lesz 1.184v prime alatt és 471*8.5-ös be állitáson kéne nyomni egy 10 perc primet hogy mik lesznek a hőfokok. Én is nyomok egyet ugyan ezen be állitáson és meg látjuk a két hűtő közti különbséget. Ja és a szoba hő legyen 22-23 fok között ,ha ezt meg tudod oldani már mint a szobahőt.
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #11223 üzenetére
Ha neked szar a win én mit szóljak, ssd-ről kb 5 perc alatt tölt be a win. 2 napja meghülyült, akad fagy, minden baja van. Ha holnap elhoztam az amd-s cumót, újraformázom aztán reménykedek nem hw-es gond van
Remélem minden megjön és akkor egybe le tudom rendezni, nem akarok 2x pestre menni.
-
lipi67
nagyúr
válasz
petya75 #11194 üzenetére
Hm..Ugye-ugye..
#11198) zolynet Én már 2 éve lezsidóztam#11203) kimi02: Szóval..nézzem meg Neked, igaz? Uez ok, csak felül nincs venti. Holnap meglesem ha lesz gépem, mert ..újrarakom az egésuet. B@szná meg a mamáját az aki az MX3-at kitalálta..4 nap alatt, mint a kő!! Xp-m lassan halott, iccaka jön vissza a carlosca..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11190 üzenetére
Ma semmi javítás nem jött össze. Elment a kedvem..Lehet szar már a win., ven ezen minden. Igaz tuning előtt megy a tweakelés, de valahogy nem ok. Pedig hideg lesz, s post mont nem akarja(akarjuk) az igazságot..
3300-ért menj be sztem
Víz kilőve..#11189) darál0w Kb 3hetente darabokrta szedenm és felpucolom, de vízzel tuti nem lenne kedvem. Így is utálom csinálni, csak..ugye megint jön a "valamit-valamiért"..
-
kimi02
őstag
Azt hiszem holnap ki pakolom a cuccost, ha valami hidegebb lesz este. Eddig lusta voltam ki vinni, de holnap meg ejtem a dolgot persze csak akkor ha hideg lesz
-
zolynet
veterán
8x449fsb@VID
450fsb-vel 20p után eldobta -
sz.j
nagyúr
A mai nap "levezetéseként" egy kicsit "játszadoztam" és ez lett belőle
:
-
krammerka
őstag
azaz 65?
(nem vagyok túl jó matekos)
És láttam nállad még legalább olyan jó dolgokat,mint az E8400-as procid:
DAM Quick FTS 660 "fenekező" távdobó orsó, 6 csapágy, alu pótdob
Spro Syntra 3500 Feeder-orsó, 6 csapágy, alu pótdob
Trabucco Engineering PWS Stratus Match 7000 match-bot, 420cm hosszú, 3 részes, 10-22g dobósúlyú
Spro Inotech Feeder M/H IMS90 High Modulus Carbon Feeder-bot, 390cm hosszú, 3 + 2 tagImádom a match,és feeder botokat.Az egy igazi élmény.............
A match botomat elszúrtam,mert 390-est vettem a 420-as helyett,viszont van rajta egy nagyon műszer Schimano Exage orsó,az kompenzálja -
sz.j
nagyúr
válasz
krammerka #11209 üzenetére
Ha az M3-on nem csak Hatvan hanem Hetven is lenne, akkor, kb. féluton "járok"...
@ tom_tol
Látom poénkodni rögtön megjelensz, máskor meg alig ...
Amúgy nem "kigunyolni" ám az "időseket", mert a (magasabb)kor ugyan egy kicsit kellemetlen, de nem szégyen .., sőt ezt "meg is kell ám érni". -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kimi02 #11203 üzenetére
Havernak is ilyen háza van, tele van rakva ventilátorral, elől 2 hátul 1, és neki felül asszem nincs, és neki az E8400-at a nitrogon elég jól kordában tartotta, most True Black-je van...
Szal, haver tudja mit tud művelni, igaz az True Black van, elől 2, hátul egy FM122-es venti, a procin meg egy FM123, amilyennel én is árulom a hűtőt.
-
krammerka
őstag
Petya75, és sz.j. frissítve.................
Nagyon szép eredmények.............
#11152: kulerr,ez már a korral is jár nekünk........
-
Bagira01
veterán
válasz
kimi02 #11203 üzenetére
Ez csak akkor derül ki, ha kipróbálod. Ez az amit nem lehet máshogy megnézni mert ugye pont ugyan ezek a körümények pont ugyan ezzel a procival azok csak nálad vannak meg, ha veszel egy tru120ex-et akkor derülne csak ki, vagy ha kölcsönkérsz, ha pesti lennél meg lehetne nézni, de postázással elég húzós a dolog
-
krammerka
őstag
Jó napokat!!
Visszaolvasás.............
-
darál0w
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest