- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #11497 üzenetére
Hát ha nem 1:1-be nyomom akkor is jobb a nagyobb fsb.Mindenképp.A ram is gyorsabb,meg a proci is.Amugy meg nagyon filózok érdemes-e még tényleg beleölni 1 fillért is 775-be,mert lassan corei3 olcsóbban kijön.Egy ólcsó alap biostar lap 1156,corei530,és 2x1gb kingmax ddr3 és kész az új rendszer.Most ha belegondolok hogy már ma is brutálisan leértékelődött pl a wolfik ára,mi lessz ha fél éven belül már megjelennek a használt corei3-k,amik újonnan 26k-ba kerülnek.Lessz használtan 20k körül,a wolfi mennyit fog érni?Már most is a legjobb wolfik se mennek el 30k-ba se.Ott van sz.j 2 procija is,meg volt itt nem 1-2.Még filózok mi legyen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11497 üzenetére
Hát én is 1:1-ben hajtom a ramokat. Én személy szerint több értelmét látom. Főként azért, amikor az e5200al felosztva 1000mhz-ra lassabbak voltak a ramok, mint most 1:1-ben 900on.
4-4-4-18-on kéne hajtani őket 900-on, csak nem tom van e értelme 2,2V-t adni nekik. Szal ad e annyi plusz teljesítményt a CL4, hogy megérjen 0,2V feszt.
-
bzs73
őstag
válasz
kulerr #11494 üzenetére
Hát ha 22 k körül kapok akkor igen kell.
11495) krammerka:Hát azért az is megy mind 4ghz körül lazán,és azok legalább mennek 450-500fsb-t is.Nekem az a lényeg mert elég jó corsair ramok vannak,de így alacsony fsb-vel nem sokat ér.4ghz-nél nem kell nekem több,csak fsb legalább 450 körül menjen.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11489 üzenetére
Szerintem e7xxx lessz,csak az fsb miatt.Játékra nem kell a gép mert ott az xbox360,így csak net+filmezés,zene,erre kell a gép,na meg persze tesztelgetni.Szóval elég lenne ez az e5300 mert megy 4ghz-t is 1.312-1.328v-on,csak ez a 380fsb zavar.Tovább nem akar menni.Nem enged az fsb-n 90%-nál többet.
Az érdekes az egészbe hogy vtt-t meg nem is kell neki emelni.Végig bírja alapon 1.1v-on.
-
krammerka
őstag
lizakattila frissítve...........
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11482 üzenetére
Ha van a közeledben edigital, akkor nézz be, MX2 van náluk ~1400 Ft-ért.
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #11482 üzenetére
igazad van,én benéztem egy kissé..............
A 3-as opcióba megfelel.......... -
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #11475 üzenetére
Azt az 1,25+, tehát a 3. oszlopba szántam. Vagy az nem az e fölötti feszen készült eredményeket jelenti.
(#11476) hackeeeee: hát igen, melegszik. Valszeg erre is igaz az alacsony vid (1,1v)= melegebb elv.
Mondjuk a ház is bent van az asztal alatt, alig van szellőzés körülötte, meg paszta is valami noname volt csak itthon.(#11477) Aggregátor: nem hiszem, hogy emberi feszen menne. Itt már kezd nőni a feszigény is. Lásd 4400@1,248v --- 4516@1,29v.
És igen, nem nagyon tudjuk még, hogy gyakorlatban hogy viseli a magasabb feszeket hosszabb távon. Bár Intel max 1,4-ig írja. De valszeg nem én leszek az, aki tartósan így fogja használni.
Jelenleg is 3806@1,08v-on megy, ramok 1387@cl7-ben.(#11472) kulerr: Én is úgy gondolom, hogy valahol E8xxx és Q9xxx között lehet nagyjából teljesítményben.
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #11470 üzenetére
Hát 4,5GHz prime egy ivg-vel..szuper..
Nekem a 3200-at is 5100!!/5300-nak írta néha a cpuZ is
Bug, szard le
Hajrá!
(#11476) hackeeeee : Buzult..
(#11477) Aggregátor Már kerekít...
-
barnam_
nagyúr
válasz
lizakattila #11468 üzenetére
Húúú vajon 5Ghz prime menne?
-
skitzoo
senior tag
valaki segítsen.
adot egy amd athlon 6000+os proci húzható?: D
nem az enyém és így nem tudom próbálni -
kulerr
őstag
válasz
bizony jól mennek ezek a i3-asok...ezek melyik 775-össel lehetnek egyenlően kb?
-
bzs73
őstag
válasz
Na ez már jó nagyon.
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #11469 üzenetére
Lehet, hogy lesz videokarim hamarosan (egyelőre csak 1 egyszerűbb, hogy kiváltsa az integráltat), úgyhogy majd lesz még tesz.
Csak működne már vele rendesen az Everest, meg a többiek.
Felraktam az új biost, erre most már a saját progija is elkezdett sz@rakszani, de tuningban legalább jobban muzsikál.
Nem volt még olyan procim, amivel 4500 fölött prime-olhattam volna, úgyhogy most örülök kicsit. -
lipi67
nagyúr
válasz
Nyomod neki rendesen! Tök jó!! (Ok, szólok majd!)
-
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #11467 üzenetére
Jó reggelt!
Köszi, hogy felraktad.
Vid: 1,1v (ennyit állít be normál feszen).És akkor az 1,25v+ opcióba, ha kérhetem még: 4516@1,284v
(#11464) lipi67: ha tudsz konkrétumot, akkor majd szólj.
(#11461) bzs73: -
krammerka
őstag
Jó reggelt!!
lizakattila: frissítve.......(a VID-et kérném még)
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #11458 üzenetére
Hétfőn kell tfonálnom Sziklainak..
-
Főcske
tag
Üdv a tuningolók népes táborának! Elég régen voltam (hosszú téli álmom volt, de már előbujtam a barlangomból) P55-re váltás miatt eladó az alaplapom (EP45-UD3R) itt értékelik ezért szólok, beszámitják úgyhogy anyagilag tökmindegy dejobban örülnék ha 1 hozáértőhöz kerülne.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #11460 üzenetére
Grat.Szépen megy az i3. -
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #11434 üzenetére
felrakom,azt majd javítod
Viszont kellene minden szükséges adat........... -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #11456 üzenetére
Egyetemnél szökőkúttal szemben indulj el a egyetem sugár -on félúton lesz kb a számítógép ház. Srégan menj át és a bolt mögött lesz egy pc-s bolt. Menj be, s a szemüveges srátcot kérdezd meg, hátha van valami kallódó vga-ja 1-2k-ért. (vagy kérd kölcsön)
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #11454 üzenetére
Most azon vagyok, hogy kerítsek valamit bele, valami hasonló kategóriát, mint írtál, csak hogy ne az integrált vga legyen (lehet, hogy pár napra tudok kölcsönkérni valamit).
Ill még a feszekkel is csínján bántam. Amit eddig adtam biosban max, az cpu: 1,25v, vtt: 1,22v, ram: 1,6v.
Lehet megnézem, hogy mennyi amin még esetleg bootolni tudok. -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #11434 üzenetére
Bepisálok. integráltal nyomod és ennyi..Kéne bele egy 6200 v 7300-as ..Szuper, tetszik
(#11435) darál0w : Nem leptél meg annyira..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #11452 üzenetére
Eh.. :\
900-on nem mennek most a ramok 4-4-4-18-at, de most nem akarok azoknak se adni 2,2V-t, hogy mennyenek, csak több hő.. Most marad az 5-5-5-18, meg sztem marad ez az órajel, azt kész...
Mondjuk MCH-nak FSB-nek hagytam a +0,2V-t, biztos ami biztos, lényegében semmivel nem melegebb.. De a proci legalább jóval hűvösebb így.
Nálam ez úgy van, hogy még 3990-en is ment a proci 1,184V-n, de ha már felmentem 4ghz, vagy fölé, onnantól 1,2V, vagy 1,216V...
-
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #11435 üzenetére
Attól függ milyen intel? Egy szarabb e5200-as nem megy 1,2v-al 3,5Ghz-et. Vagy mondjuk pld az e3300 amit elhoztam, 1,3v a vid-je mint ennek a procinak az se megy vmi fényesen, igaz még nem néztem igazán. Ennyiért meg főleg nem kapsz olyat ami úgy menne és 4 magos is lenne. Én nem nagyon fogom bekapcsolni a 4 magot elég nekem a 2 mag +6mb L3
(#11438) hackeeeee:Tudtommal az intel nem letiltja a magokat hanem nincs is benne, de lehet h én tudom rosszul
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11437 üzenetére
Ott ha valami hibás, akkor az tényleg hibás...
ott nincs ilyen baki...
Jha majd tán az i3/i5ből lesz i7 mi?
Áh, picsku, 920-on nem megy a 4-4-4-18, betöltött a win, de asztal betöltése előtt kékhalál. 2V-nél meg nem akarok nekik többet adni, ha nem fontos. Érdekes ez, lemente 4ghz alá, most nézegetem a 3,91ghz-t, lehet elég lesz hozzá 1,168V... 4ghz-hez meg már 1,2V kell...
#11439 Aggregátor: Itt meg semmi, most meg szép fehér minden, és még 0ig piros riasztás is van erre a régióra kiadva, szal kitudja mennyi hav lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11424 üzenetére
Kellemes havas reggelt mindenkinek !
Nha így minnyá más a leány fekvése...
Eh, akkor gyógyulgasson a család... De azért jó hogy nem a gépre/be ment.
@lipi: Nem poénból mondtam egyszer, hogy néha érdemes összerakni egy jobb tuningképességű AMD vasat, ha másra nem is, arra, hogy kiismerje az ember. De nézd, hát papír szerint 2 magos a proci, és így meg 4 mag, és van L3 cache, ÉS még tuningolni is lehet. Mi kell még?
-
darál0w
Jómunkásember
-
lizakattila
senior tag
Jó reggelt!
(#11426) lipi67: Köszi! Nem nagyon tudtam mire számítsak én sem eredmények terén. Nincs még túl sok belőle sehol, így viszonyítási lap is elég kevés.
Egyenlőre itt a vége, mert a beépített gpu-t használom és nem nagyon akar 200bclk fölé menni.De addig legalább stabilnak tűnik.
(#11427) Aggregátor: Jó ez az eredmény, főleg így p35-ben 480 fsb.
Jó lenne látni hogy megy egy p45-ös lapban.
(#11433) krammerka: Egyelőre ezek lehetnek végleges eredmények:
1-1,15v: 4010@1,116v
1,15-1,25v: 4406@1,248v
Sajnos egyik képen sincs everest, mint írtam még sajna nem akar együttműködni, ill csak a RealTemp írja rendesen a hőfokokat. Azt, hogy felrakod/felrakjátok-e agy a táblázatba, azt Rád bízom.
Remélem hamarosan jönnek újabb verziók, amikben már benne lesz az i3 támogatás is. -
barnam_
nagyúr
Q9400 max OC, csak a lap miatt...
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #11424 üzenetére
Nagyon jól megy az a proci!!!!
Asszem én is követem a törpédet. De. ok volt, déltől már lóti-futi, kapkodva ettem. Most bepótoltam, és..asszem, hogy nem jól tettem.. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11411 üzenetére
Kómás? Az a jó! Tehetsz amit akarsz
(#11415) lizakattila Sokkal jobb, mint amire számítottam!
(#11416) kimi02: Ez a jó benned! Sose nyugszol a seggeden. Szép eredmény! Amint látom, meleged nem volt
(#11420) Bagira01: Nézem a képet és nem tudom, hogy mit kell látni. Annyira nem értek az AMD-hez, nemtom, hogy ez amit most mutattál jó,nagyon jó, vagy közepes stb..
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #11423 üzenetére
Nah, alakul ez, "kicsit" visszafogtam a ramokat is.
4406@1,248vNah ilyen primeom se volt még, nem az eredményre értem.
(A gyerekkel valami történt, elrontotta a gyomrát, vagy nem tom. Sikerült neki telibe rókázni a billentyűzetet, egy kicsit a monitort is, meg természetesen az anyja is. Prime közben szedtem szét és takarítottam ki a billt, monitort.
Bocs a gyengébb idegzetűek és gyomrúaktól.) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #11415 üzenetére
Noh, nem rossz ez, csak így tovább.
Eh, szegények, hát ozd fogd visszább őket egy kicsit.
-
Bagira01
veterán
Skót proci, csak összejön a 3Ghz, ha sikerül 1,2v alá menni a fesszem akkor én már boldog vagyok
-
kulerr
őstag
válasz
lizakattila #11418 üzenetére
egy nyócezernégyest...
-
kulerr
őstag
most szerelek....megjött az új proci meg a tx3-as is
-
kimi02
őstag
Egy frissitést kérhetnék ? Q9550@1.248
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #11395 üzenetére
Nah itt lesz pár eredmény a teljesség igénye nélkül. Semmi extra beállítás, buherálás, 4340MHz-en.
SuperPI 1M
PiFast
3DMark06 CPU csoreCinebench-et elfelejtettem itt megnézni, asszem 4GHz-en adott olyan 10ezer párszázat.
Csak szívtam még egész nap, mert nem tudtam 190 BCLK fölé menni, mert auto emelte az "igp" órajelét is. Aztán isteni szikra, van új bios. Fel azt, és így már lehet állítani azt is függetlenül.
Most primeoltam 4400@1,248v-on, de kb 20 perc után eldobta. Lehet azért mert az 1333-as cl9-es ramokat 1600-on hajtottam cl8-ban. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #11412 üzenetére
akkor bocs mindenkitől az OFFért
és télleg. eddig nem volt ott
hát a navi nem is fontos, mert van GPSem
de pl a zene...az jol jönne, vmint elég sokat játszom, ha unatkozom...aztán az ilyen hokamoka samsungokkal meg kell szenvedni...szal gondolom gamek hipphopp rajtavannak.
aksi hogy bírja?
böngészés? hasít? kijelző elég nagy hozzá?mert lassan lejár a szerződés, aztán ujat fogok venni...(lehet hamarabb lépek, ha ez most elromlott....de ha gariba megcsinálják, akkor kivárom a másfél honapot, h ne az anyagiak döntsenek
)
3 telo van, ami közt vacilálok...iphone(ára miatt huzos..)ugye az 5800 és a kistesoja az 5230.
ez kb annyival tud kevesebbet, h a camerája csak 2mpixeles(nem vagyok egy nagy fotos, bőven elég
) és nincs benne wifi. de sosem volt wifis telom...szal nem érezném a hiányát.
mit gondolsz?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11411 üzenetére
Láthattál, mert az van Nekem. Adatlapon is ott vanik...
Hát, attól függ mire vagy kíváncsi, meg hogy mire kell. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, számora azt nyújtja, amit elvártam tőle. Amíg mondjuk nem jött ki az új, mostani szoft, és nem volt kinetikus görgetés, addig kicsit gáz volt, de így, hogy mostmár van, így nagyon f@sza. Ugye a navi mostmár ingyenes, szal akár navigálhatsz is költségek nélkül. Sztem a zenelejátszó f@sza, csak egy jó füles kell hozzá, mert a gyári elég gyengus.
-
-
Jó reggelt!
mi folyik itt gyöngyösön....
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #11392 üzenetére
Jó reggelt!
Sztem egyenlőre felrakhatjuk,aztán majd találsz rá megoldást,akkor korrigálod az everest dolgot.........
Nah,egyenlőre hatásosnak tűnik a forraltboros kezelés..........
Zoli: miért is akarsz Te is influenzát?
Azt szeretnéd,hogy vki megmérje a lázadat?
Tudod,ahogy a babáknak szokták.............. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11401 üzenetére
Oszt' ki a kukimnak? Pont az az ársáv amihez vagy hozzátesznek és lesz belőle q93,q94 , vagy elvesznek belőle és 3200, 5xxx -eket vesznek.
_meg az se biztos, hogy a q94-et vissza tudnám venni reális (nekem reális) áron..(#11402) kimi02 Nekem eddig 3 volt (vagy 4)-feleség-, s mind ezt mondta, s mind más okból..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest