Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

darál0w Jómunkásember válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetérenekem tudja a lap, és ha érzek némi akadást majd dx11ben, hát ez lesz a megfelelő lépés ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) sőt....ha későbbiekben majd uj gépet veszek, ugy fogom megvenni a VGAt, h nem csucsukategoria, hanem mint most, egy kicsivel gyengébbet, de CF vagy SLIben  
 aztán teljesítményben ottvan, vagy jobb, árban meg alábbmarad. ez most meglepő volt számomra.(#10799) hackeeeee mi van azon az asztalon te jo ég....meg mihez kell az az 1200as táp?  
- 

hackeeeee Jómunkásember Amúgy egy kis tuning az AMD háza táján.  
- 

zolynet veterán válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreha már veszek akkor ep45, de egy upost tolok nekije 
- 

- 

lizakattila senior tag (#10789) darál0w: Van pár 8200-es (nincs is olyan sok), szerintem azért vette támpontnak az általam készült eredményeket, mert talán a kettőnké készült Giga P35-ös lapban, és még a vid is ugyanaz (bár ez nem jelent semmit). (#10786) zolynet: pedig az is egy elég "átlagos" proci volt. De itt a lehetőség, hogy egy jó lapban teszteld. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

- 

darál0w Jómunkásember válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetérenekem nincs messze. majd rászánom magam már, jah meg előbb megkérdezem azért őt is  itt nem a p95el van baj. magával a win7el...xp jobban viszi a tunyingot vmiért...írtam is egy másik topikba, h lehet kiprobálok ilyen USB XP megoldást. nemtudom mennyire mennék vele...  
 merthogy 2 rendszer nem lesz a gépemen az tuti...
- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreNem lakna ilyen kiba. messze, elvinném hozzá az E8400-at, aztán megnézném, hogy mit tud, de annyit sajna nem ér nekem...Messze van, jó itt délen, csakhát mindenki messze van...  Mé nem csinálnak dosos prime95-öt? Olyat mint a memtest... bebootolsz cd-ről azt szevasz, nem lenne köze az OS-hez...  
- 

darál0w Jómunkásember válasz  zolynet

üzenetére zolynet

üzenetérehát azért van egy jopár e82es.  de én teljesen 1edül... (#10788) Aggregátor joötlet  (#10787) hackeeeee örültem eleget... de a következő lépés majd az lesz, hogy elmegyek lipihez, mert 500FSBnél nem bírok kihozni többet a lapbol...és még csak 1.24Vnál járok procival  vagy megprobálok egy xpset is. asus lapomnál hozott +40FSBt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

tom_tol addikt válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetérene hagyd magad rábeszélni  
 semmilyen léghűtéssel nem fogod tudni lehűteni 1,3v felett, ha ilyen terveid lennének akkor ahhoz már kemény hideg kell
 ha szeretnéd stabil 24/7-re a legjobb eredményt akkor szerencsés lenne egy olyan lap ami stabilabb feszellátású és nem ártana ha legalább a cpu gtl.ref.-t lehetne állítani, nb gtl. ref lehetőség már hab lenne a tortán
 nem tudom mi a tényleges különbség a C0 ill. E0 között de azt igen hogy azok a c0-k amik mennek 1,2v alatt 4Ghz-t eszméletlenül melegszenek (nincs is belőlük túl sok) és ezt nem árt figyelembe venni
- 

lipi67 nagyúr válasz  BZ1977

üzenetére BZ1977

üzenetére[Itt] is nézz szét! Nem a procid, a lapod lesz a szűk keresztmetszett. Én adtam neki 1,7V-ot is  , nem halja meg magát az olyan könnyen. Ahogy nézem, Vid-jén (Vid/Bios) 3,4GHz volt a legkisebb, de az átlag 3,6GHz. Progi.. , nem halja meg magát az olyan könnyen. Ahogy nézem, Vid-jén (Vid/Bios) 3,4GHz volt a legkisebb, de az átlag 3,6GHz. Progi.. Kicsi kezed! Emeld az FSB-t, nézd, hogy a tramok jól legyenek visszaosztva, s prájmold. (futtatsd a prime 95-öt). Vid? Kicsi kezed! Emeld az FSB-t, nézd, hogy a tramok jól legyenek visszaosztva, s prájmold. (futtatsd a prime 95-öt). Vid?
- 

BZ1977 csendes tag Sziasztok, lehet elkerülte a figyelmem, de dual celeron 3200-es procit nem találtam itt a topicban. Tud valaki segíteni, hogy ezt a procit kb. hogyan kezdjem húzni. Az alaplapon asrock p5b pro, proci e3200 dual celeron, és egy réz zallman hűtő van rajta, 2*2 gb ddr2 800mhz kingmax memoria, és egy qainward 8800 gts 320, van a gépemben. eddig nem nagyon mertem feszültséget emelni, mert nem tudom meddig mehetnék el, anélkül, hogy elfüstöljek valamit. Így alapfeszen 12*266 ra állítottam, ami 3200 mhz-t eredményez, de láttam már 4ghz-es képet is. lehet azt nem fogja bírni, de a 3200-nél biztos többet bírna, hogyha emelnék a feszültségen. van vmi progi, ami megmutatja, mik a határok? előre is köszi a segítséget, sziasztok, Zoli 
- 

lipi67 nagyúr válasz  zakroland

üzenetére zakroland

üzenetéreNo: 
 Először is köszi, rendes Tőled! Csak: A méregdrága procit nem megvenni akartam, annyit megközelítőleg nem ér( s nincs is rá), hanem a srác a hirdetésében ajánlotta fel, hogy ha szeretném, letesztelhetem, kölcsön adja. -Pestről elhozni nem tudtam, postát nem akart, érthető okokból- Bár..Ha összeszámolnám, hogy Bagi Petivel mennyi ramot küldözgettünk, s milyen értékben..simán verné ezt az összeget (reaperek (vagy 24giga) -Patriotok(16 giga), Mushkinok(4giga), Crucial (16giga),Team Xtreem stb..-most hirtelen)Hő..: Nálam 4°-os volt a hdd, a lap 29°, a proci meg 22-22-19-18... -ez volt eddig a legjobb.    (mikor felállt a win) (mikor felállt a win)sz.j prociját akartam volna megvenni, de:1. Ő se poztáz (itt jól jött volna a segítséged) 
 2. Nem a brutal procit akarja eladni hanem a c0-s 8400-et, ami meg nem érdekel. Ha fel tudok ajánlani egy olyan összeget neki, amiért megválna az E0-s 8400-től..Megköszönném a segítségedet. Utálnám Neked a pénz, Te megvennéd és postáznád. Félő, hogy közel q9550-es bolti áron lenne a licit vége, már most kapja az ajánlatokat, s én az egekig nem tudom tartani a lépést..  (#10773) hackeeeee: Persze, nagyon jó az is, meg a Tiéd is, de WR eredmény nincs benne, 8400-es proci meg mint proci most külön, luxus nekem. 
- 

zakroland tag válasz  lipi67

üzenetére lipi67

üzenetéreHa kifizeted, akkor meg tudom venni  
 Csak nehogy rajtammaradjon, mert akkor totálcsőd 
 De ha szeretnéd elintézek neked itt Pesten bizniszt(énse Pesti vagyok, de XI.ker-be járok be minden nap) és utána elpostázom neked, alaposan becsomagolva.
 egyébként ma reggel is szórakoztam, szobám ablaka kinyit, everest elindít, és most terhelés nélkül néztem a procihőmérsékletet, 2c volt a gyári intel hűtővel....igaz ilyen kis műanyag csőbizbasz van a gépház oldalára csavarozva..). És a gép kb. 4-5m-re van az ablaktól, szerintem ez durva szerintetek mennyit pörög egy gyári intel hűtő?(megsúgom: nekem pörgött 4600-at is, a d915 tunningolása közben, auto-ra beállítva) ezt azért most írom le, mert nem tudtam hogy ilyen "nagy" szám, most mindenki mondja hogy max 2500....jóval többet forgott...azthittem elrepül a gépem, csakúgy süvített.Ma megjön a chooky féle tuninhűtőm ha minden jól megy! kíváncsi leszek rá  
- 

#19617792 törölt tag Fizetős lesz az extra.hu, ez nagyon nem jó hír. 
- 

Jó reggelt! ha lesz ma időm,akkor megcsinálom az i3 i5 táblázatot. 
 Zsubi-n kivül van még vkinek i5 ?
 i3 sztem senkinek nincs.
 de szóljatok ha mégis...
 először i5-t csinálom meg.
- 

lipi67 nagyúr válasz  barnam_

üzenetére barnam_

üzenetéreHogyne sajnálnám. Ha 1-2 hétig tesztelném és utzána akár 2-3k-t bukva eladnám (sz.j procija, akkor is megérné. Inkább itthon tuningoljak, s közben főzök stb..mint unalmamban kocsma és utána meg ... 
 Szeretem csinálni.
 -Huhh. Szerintem nem tudja, hogy mennyibe kerül az a proci, vagy rosszra vszolt. Rendes Tőle ez a lényeg, s az akarat a fontos. 
- 

válasz  lipi67

üzenetére lipi67

üzenetéreP35-ben kevesebb fesz kell, így egy szuper beállítás mellett talán 1,45V-on tudnék prájmolni úgy 4,9GHz körül és én is 5,3GHz-es validra tippeltem. 
 De nincs P35-d, vagy igen?Ne sajnáld, a jó tuningolhatóságnak a legtöbb esetben nincs extra értéke, mert annyival már tuning nélkül jobb procit lehet kapni  Ez arra jó hogy kölcsönkéred, játszol vele pár napig, aztán visszaadod. Ez arra jó hogy kölcsönkéred, játszol vele pár napig, aztán visszaadod.szerk.: erre válaszolt, tehát szerintem a QX9770-re gondolt. Nekem is vehetne egyet  
- 

- 

üzenetére barnam_

üzenetéreNálam a valid és a stabil között kb 400MHz szokott lenni. P35-ben kevesebb fesz kell, így egy szuper beállítás mellett talán 1,45V-on tudnék prájmolni úgy 4,9GHz körül és én is 5,3GHz-es validra tippeltem. Csak ..nem van posta.  (biz isten eladnék valamit a lakásból, hogy megvegyen ha rááll, de..nem (biz isten eladnék valamit a lakásból, hogy megvegyen ha rááll, de..nem ) )
- 

bzs73 őstag válasz  kimi02

üzenetére kimi02

üzenetére Köszi,és én is jobban érzem már magam,így hogy itthon vagyok,és beszélek a régebbi ismerősökkel itt a ph-n.Most már leszek,csak az idén nem kéne megőrülni megint pc ügybe,mert tavaly igen belehúztam.Mondjuk élveztem a sok cserét meg tesztet,csak nem kifizetődő dolog hosszú távon. Köszi,és én is jobban érzem már magam,így hogy itthon vagyok,és beszélek a régebbi ismerősökkel itt a ph-n.Most már leszek,csak az idén nem kéne megőrülni megint pc ügybe,mert tavaly igen belehúztam.Mondjuk élveztem a sok cserét meg tesztet,csak nem kifizetődő dolog hosszú távon. 
- 

bzs73 őstag e5300@9x333@1.024v prime 
 Gyári hűtővel.Ez van most. 
- 

zolynet veterán megvan a vége a procimnak 1,35V-on: 
 8x491fsb-3928MHz@1,360V
 sajna már a 495fsb sem vitte, ~20p után prime eldobta és ahogy jöttem lejebb fsb-ben (egyenként) egyre hamarabb dobálta elfele
 1,2V lesz a soron következő, előző lapomnál, ep35c-ds3r 8x440fsb volt a vége.... valahol ott lesz ezzel is
- 

- 

- 

Zsubi őstag Várható a 32nm-es i3 és i5 prociknak táblázat    
- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreOlcsóbb a feszekkel próbálkozni, mint új lapot venni...  @lipi: Lentebb írták a megoldást, esetleg meg kell kérdezni, hátha valaki jár felé, és te feléd, és elvinné... @Aggregátor: Nekem 1,312-n volt meg a 4,5Ghz Validra, kíváncsi lennék 1,35-ön mi lenne a vége...  Mondjuk azért 4,8 bittos nem lenne. Mondjuk azért 4,8 bittos nem lenne. De amúgy ezért is írtam, hogy kíváncsi lennék, hogy mit menne jéggel... De amúgy ezért is írtam, hogy kíváncsi lennék, hogy mit menne jéggel... 
- 

üzenetére barnam_

üzenetéreIgen, az alap 400-as FSB, de az ára..jóval többmint+50k.. Tudom, de elvileg 1formára sorolt be 8.140-nel. Nekem annyi is lett, de Neki 8.144! 
 S nem mind1, van, hogy másfél órát kilódtam 2ezred miatt.. -Hát ha jobban belegondolok, ..soha. Viszont ha már mennék Győrbe, akkor úgy is a keletinél át kell szállnom a miskolci ic-ről.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 4 gen i 7 procik i7-4790 /i7-4790K
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagy whisky+kávé
 vagy whisky+kávé 
 (nemjön be a forraltbor
 (nemjön be a forraltbor  ) it áll előttünk még a február. lesznek még nagyhidegek.
 ) it áll előttünk még a február. lesznek még nagyhidegek.

Kicsi kezed! Emeld az FSB-t, nézd, hogy a tramok jól legyenek visszaosztva, s prájmold. (futtatsd a prime 95-öt). Vid?
 Kicsi kezed! Emeld az FSB-t, nézd, hogy a tramok jól legyenek visszaosztva, s prájmold. (futtatsd a prime 95-öt). Vid? Kérem szépen..
 Kérem szépen..  

Grat az eredményekhez
 Grat az eredményekhez