- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Bagira01 #11091 üzenetére
akkor kicsi.
a helyedben nem adnám el, hacsak vki tényleg nem ad érte olyan árat, ami visszautasíthatalna. 20+..lesz még a 3200es ott. hidd el.
de most nagy az öröm
sikerült feltolni pendrivra XPt
a pendrive meg ugy viselkedik, mintha HDD lenne..szal tök jo. megyek is tesztelni minnyá.
de a vicc benne az, h itthon van 2 ugymond minőségi pendrive meg egy 3ik noname kuka, amit ajándékba kaptam gyogyszertárban és az utobbival működik csak
minnyá ki is probálom teszt alatt...csak kell 32bites cpuz meg coretemp
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11091 üzenetére
Hej Barátom! Régebben sokat beszélgettünk azért, tudom én, hogy mizu! Valóban leköt a suli, nem is baj az, az legalább megmarad, nem úgy mint egy -egy HW értéke..
Utazgatás..Na az gáz és fárasztó. A fiam csak napi 60Km-t buszozik, meg pici villanyos (3-3 megálló), kis séta és..kvra fáradt már csütörtökön. Nálad se ok, de ha ez van, ez van. Ok, hogy először szarsz majd rá, netre ok és kész, de talán pont ezért, néha majd jó lenne kicsit szórakozni is vele..Nem?"Az a baj, h nincs egy normális megoldás se, állandóan jár az agyam " -ez jó..s itt asszem mindenkire igaz..
-
-
barnam_
nagyúr
Lassan odajutunk hogy cache nélküli, nyolc magos, olcsó amd procik lesznek
Bagira01, minek akarsz te amd-t?
Tegyél a P45-UD3R-be egy Q9550-t, azt nem gondolsz többet az amd-re
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #11089 üzenetére
Ha 3Ghz-en hozza az e8400-at nekem már elég, csak a tesztek erejéig volt húzva az is, alapon bőven elég. Naphosszat az egyetemen fogok lógni, meg utazgatok kb 3 órát, ha emellett még unatkozni is fogok akkor otthon még tanulhatok is
Az a baj, h nincs egy normális megoldás se, állandóan jár az agyam
(#11090) darál0w: Hát elég kevés a 11-es szorzó, max 3,2Ghz jöhet ki vele a prociból, ha minden klappol
Nem fogom minden áron eladni, elfér a polcon, ha esetleg 10k alá megy az e3200-as
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11086 üzenetére
"így amd már előnyt élvezhet "------ Nemtom..Nem tudom elképzelni Rólad. Valahogy ha felébredek, nem az jut eszembe, hogy.."Na, Bagira most a családi videókat konvertálja.." - Le se sajnálod majd azokat a lehetséges előnyöket! Ok ok, kendermag jó dolog, de unalmas magában...S Te se az az emberke vagy, aki naphosszat a haverokkal az utcán lóg... Unalomból fogod eladni majd...
-
Bagira01
veterán
válasz
lipi67 #11084 üzenetére
Logout-on láttam athlon x2 5000-es procis írást. 10,9k-ért jobban megéri mint egy nyüves e3200-as, ráadásul úgy h nem is vagy alig tuningolok, e8400 is alapórajelen megy. Athlont meg lehet többmagosítani(szerencse kérdése) ami viszont tömörítésnél video kódolásnál e3200-al szemben elég nagy előny
Szóval amit az intel nyújtana a tuningolhatósággal az már nem érdekel így amd már előnyt élvezhet
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #11076 üzenetére
Beszéltem tildyvel,a költözés miatt, segít. Priviben részletek!!!
majd keresd tildyt!!!Lényeg: tildy segít átköltöztetni az oldalt, Ő érti ezeket a dolgokat
(#11085) Bagira01 : Azt írtad nem is oi! régen, mnem tuningolsz, elég volt. Mindenki borítékolta, hogy nem úgy lesz. Most AMD..ez is olyan mint a Pink Floyd 1ik lemeze.."pillanatnyi elmezavar", játszol majd vele, s 2-3 hét után, úgy lököd az egész kócerájt az apróba, hogy csak na!
-
lipi67
nagyúr
Gyááááá!
Mondjuk ez átvetítve az én gépembe: ram-vga nálam jobban terheli a lapot, p45-ben picit több fesz, Te már kitapasztaltad, tehát..
Ezt úgy 1,425-ön hozná..s utána meg..bele se merek gondolni.
Prájmolni.. Én nem tenném!Ez a proci már bizonyított, s ki járatná 24/7-ben 5GHz-en? ------ Ok, hazudtam, én 1,5v felett is megteszem ha kell, de mi van ha nálam köt ki? Jó az úgy ..csak óvatosan
Bagira: Ez tart vissza (többek közt). Megtartani nem szeretném, itt a quad. Tesztelem 1-2 hétig, s utána el köll adni..
-
rvn_10
senior tag
Hello! Szeretnék felkerülni max OC kategóriába.
-
rvn_10
senior tag
Hello! CPU-Z ben hogy lehet validálni egy eredményt? Mert nem találom az ID-t amit kér.
-
vuk777
aktív tag
ismét itt
E6600 2400Mhz @4000Mhz
-
sz.j
nagyúr
válasz
darál0w #11070 üzenetére
Egyelőre "csak" 4833MHz-ig, majd ha jó hideg lesz valszeg folytatom .....
-
sz.j
nagyúr
Max. OC: 5193MHz
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha én is csináltam egy Cinebench-et. [link]
Fogalmam sincs, hogy ez jó e, vagy rossz.
-
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
-
válasz
darál0w #11038 üzenetére
a háttér ugyanaz.
csak lassabb a szerver,nem is kicsit.
ezáltal lassabban is jeleniti meg az oldalt.
nézzétek már meg a programos opciót, kinek hogy alakul a letöltési sebesség.
sőt..jobbat mondok,kicsit terheljük le a szervert.
most nem megy fejből melyik a legnagyobb fájl fent,
de azt kezdje el letölteni mindenki. mondjuk 15.45-korna megvan, a cinebenchr10 az 51MB.
azt kezdjük el letölteni. aki csak éri.én is töltöm.
-
krammerka
őstag
Na srácok!
Egyenlőre ezt találtuk Ákossal alkalmasnak az oldal március 31.-e utánni üzemeltetéséhez:
Nincs fent napi szinten minden adat,de kérünk Benneteket,nézzetek rá,és várjuk az esetleges észrevételeiteket...........
-
darál0w
Jómunkásember
-
krammerka
őstag
próbálkozunk vmi újjat mutatni Nektek,csak nem sikerül
-
nyugi emberek... én b@sztatom a honlapot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11016 üzenetére
Nem is az van hogy újraindul, hanem az a jelenség, hogy újraindításkor, amikor én újraindítom, akkor postolás előtt 2szer ki be kapcs, és visszaáll alap beállításra. Mint amikor biosban túlzásba viszel valami időzítést, vagy FSB emelést.
Viszont, ha már bug: Főoldalon lévő friss hírek rész másnál sincs? szerk2: Mostmár van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
-
kimi02
őstag
A táblázatot nem lehet meg nézni
Másnál is gond van vele ??
-
vuk777
aktív tag
E6600_3672Mhz
Prim95 nemsokára.... -
vuk777
aktív tag
Krammerka: Köszi
Lipi67:nemsokára 8x459=3672 ről is készül -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10992 üzenetére
Ha ha ha.. Most Tasnádival fogok..Húú felcseszett az a "kiválasztott nép" fia.
4xxx vs 5200? Hát..necces. S ha hetán jobb is lenne (régebbi 4300-as brutaltuning széria sztem min. partiban van vele, de inkább veri )szóval..akkor is fölösleges szerintem. Olyan mintha az 1kg-os kenyér mellett elkezdenék az 1Kgés 10deka kenyereket csinálni
-Majd beszélünk!! Most a priviket meglesem és túrnak ki a a gép elől..-Kulerr: Szólj, hogy akkor kell-e a proci, s ha igen, mikorra kellene!!!
(#10994) krammerka: Nem szarozol, kelsz hamar! Alternatíva: Spirálfüzet, s havonta belinkeled a lefényképezett oldalait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest