- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Lehet nem illik itt reklámozni, de nekem van egy eladó P35-DS3P-m. Tuningban kb. ugyanazt tudja mint egy DS4, csak a cpu FET-eken nincs heat pipe. -
-
gooool
őstag
válasz
akoska07 #8593 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Nagyon idegesít,hogy a DFI-ben nem megy a tuning,pedig pont azért vettem.Először is vmiért felülfeszel,meg nem stabil.(bár sztem ez mind User error).
Ezért is cserélném egy Gigabyte EP35-DS4-re főleg,ha valamelyikőtöknek van,akkor elcserélem szívesen.(sztem mindketten jól járnánk)
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Kicsit OFF lesz,de ti legalább értetek hozzá:
Egy Intel E5400 2,7GHz R0 tuningjához melyik lap lenne a legjobb?Mert a DFI-mben nem megy a dolog.
Íme a jelöltek:
Gigabyte EP35-DS4
Gigabyte EP45-UD3R
ASUS P5QSzal melyikben lehetne rendesen kihozni a prociban azt ami benne van?(volt tulajánál 4GHz)
Kösz a választ!
-
krammerka
őstag
Jó estét!
Nem ide tartozik,de hátha érdekel vkit:[link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha, úgy néz ki, hogy most hétvégén lesz egy kis szabadidőm, és megnézem, hogy mit tudok kezdeni a hűtővel, vagyis, hogy mennyi lesz a max, remélem, hogy olyan 4,2ghz összejön értelmes fesszel.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Erdei88 #8583 üzenetére
Ez nekem kínai, biztos igazad van.
tom_tol: Most csak megfordult a fejemben, de majd letisztul a kép. Kben igen, úgy se megy el szerintem a háztól, mert amit kérnék érte..50k-ért meg rohadjon itt meg, nem eladó. Csak annyira szeretném ha hideg hatására kitolódna az az FSB limit, mert most úgy néz ki, hogy ilyen hőmérsékleten abba ütköztem. (szorzótól függetlenül nem megy magasabb fsb-n. Gondolhatnám, hogy wallos, de Nálad picit hűvösebb környezetben (most itt 25°-van és zárt házban van) szakbarbárkodás lenne minden feszelés, eredmény meg max egy meghótt proci.
Én továbbra is imádom! -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8579 üzenetére
Nekem nem a teljesítménnyel van bajom, azt egy 2180-as is szinten tartaná. A lehetőségek..az izgat.
Jó éjt!
(#8580) Erdei88 : Igen láttam,
Nekem..lehet szarul fejezem ki magam, tehát: 24/7-ben egy ivga, 533-as ramok és egy 1200-as cerka is elég. Ha viszont játszani akarok a géppel (tuning) egy q9550 4,4GHz-en nem olyan jó mint egy 2180-as 4,1-en.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8576 üzenetére
Gondoltam..
Nem tudom az anyagi vonzatokat, s aludnom is kell rá 1et, csak félek, hogy ha menne a háztól a lap-ram-cpu..hamar megbánnám.
Itt az a baj, hogy próbálgatni se lehet.1 kva gép,s 24/7-ben. Mikor újrapasztázni akarok, akkor"engedélyt"kell kérnem a 2 gyerektől, mert ugye a hűtés miatt, darabokra (hdd-opt.marad)kell szednem, s az idő. 1x kikapcsoltam du. és a fiamnak tfonáltak a haverok, hogy nem megy valami szar, amit erről a gépről érnek el..
Ha víz lenne..szedné szét a fene(#8577) Aggregátor : Az a pali bő 1 éve nyúz, hogy kezdjek vizzel foglalkozni. Apránként venni hol ezt, hol azt...
-
barnam_
nagyúr
Azért ne vegyél rá mérget, könnyen lehet hogy sokkal többet kell rá költened. Viszont ha szétnézel az aprók közt, 20k-ért már találsz szerintem radiátort, cpu blokkot, pumpát, meg csöveket egyéb cuccokat. Inkább shteer-re hallgass
akoska07: igen, ennyiért csak a starter kit vehető meg...
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #8572 üzenetére
csak? Az nem vészes. Kérdés mit hozna. Mennyin lehetne tartani vele a procit (hány fok)?
Már írtam a vimesternek, ha nem alszik sztem ma választ is kapok.(#8573) bzs73 : Én ..én nem unom, sőt! Minden nap meg tud lepni valamivel, s még van hátra pár teszt is. Csak..ha kész vok vagy újra kezdem másik procival, vagy valóban kiépítek egy vizes "szart". Azt legalább nem lenne kedvem szétkapkodni...
-fő gondom a fiam. 1 gép van, ezen nőtt fel (pc), ha nálunk áramszünet van, már az is családi tragédia...-
-
bzs73
őstag
Na kezded már te is lipi.
Én most adtam el az egész konfigot.Még én is gondolkodok mi legyen.Vegyek ólcsó lapot,ólcsó procit,laptop-t,vagy corei5-7,Nem tudom.Most tudnék corei7-t ólcsón ismerőstől,de még átgondolom mi legyen.Azt meg hogy eladtam most mindenem nem bánom.Unalmas volt már.Pedig rendesen változtattam rendszeresen,de még se izgat már a dolog.Lehet kicsit pihentetem a dolgot,addig kérek egy laptopot kölcsönbe,mert a ph hiányozna már. -
barnam_
nagyúr
Az meg, hogy ami másnál 1,25v, az nálam 1,84..nem izgat.
Ha tényleg csak a tuning a cél, szerintem építs ki egy jó vízhűtést, és vadássz minél jobban tuningolható, minél olcsóbb procikra. Így a pénztárcád se lesz lapos, és az élmény is megmaradDe szerintem hamarosan i7-ed lesz, mert furdal a kíváncsiság
-
lipi67
nagyúr
Pont azon agyalok, hogy eladom a procimat. Magyarország legjobb quadja szerintem, s világszinten is top 10-ben van, de.. Én WR-t akartam, amit léggel nem lehet, ez tiszta sor. Az meg, hogy ami másnál 1,25v, az nálam 1,84..nem izgat. Ráadásul..kvra nem a teljesítménye miatt kellett, csak a rekord miatt. Tuti, hogy ha rászánom magam jön majd a kérdés, hogy i7? Meglepő lesz a válasz. 3200-as Celeron. Szükségleteimhez elég. S ha beválna, menne a lap is (felesleges lenne) meg a team ramok is. Csak attól félek, megbánnám.
-
-
Erdei88
veterán
Hátha valakit érdekel egy jó E8400
-
kimi02
őstag
-
lipi67
nagyúr
Szép napot. Alig győztem olvasni..
-
subaruwrc
félisten
-
válasz
gainwardgs #8548 üzenetére
rossz képet linkeltem
[link] -
válasz
gainwardgs #8546 üzenetére
Hát te meg mire készülsz ?
ilyen füstölés közeli tesztekkel...ez AC Freezer -el készült: [link]
-
gainwardgs
veterán
Egy E6600-nak mennyi vcore adható max h ne füstöljön el, léghűtéssel
-
bzs73
őstag
Na már nem sok minden van meg a cuccaimból.Csak sajna a 2 leghúzósabb van még meg.hirdetés.Na de van még idő,és majd csak összejön az új rendszer.
-
h.adam.92
őstag
a q9550 szereti a Biostar T-Power I45-t?
ugy látszik elúszott az utolsó lehetőségem h legyen egy ud3p-m... -
Erdei88
veterán
-
bzs73
őstag
Lehet.De inkább valószínű.Nem baj csak már rákattantam.Csak már azon legyek.Azzal elbíbelődök egy darabig,míg rájövök mindenre.Az a baj hogy s775-ön már nem érdekes.Teszteltem már annyit,meg már nem sok újat látok,az meg ismeretlen teljesen.Fingom nincs az egészhez,de épp ez vonz.
-
bzs73
őstag
Na az apróba van mindenem.
Vagy laptop lessz januárig,vagy corei7 még a héten.Meglátjuk. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Erdei88
veterán
válasz
akoska07 #8510 üzenetére
De van, az EK-Supreme HF blokkja jobb lesz. Kérdés lesz-e idén
-
Erdei88
veterán
Nehéz idők jönnek, és lehet csak be kellesz érnem ezzel
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest