- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12399 üzenetére
én eddig azt hallottam, h tuningnál nem működik...és mégiscsak...kellemes meglepetés volt
azért az is jo, majdnem mint egy AMD
ez a lap meg...asztem szarabb...de tud ez mindent...csak a ramjaimat nemcsipázza...másikban 1000mhzet 5-5-5-15ön vitte 1.9Val...ittmeg 2Val viszi az 6-5-5-15t...nemértem...de! lecserélem őket. 1-1be 2*2gb crucial ballistixra
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #12398 üzenetére
Az valamivel jobb.
Mondjuk végre örüljünk, hogy tuningnál is működnek az energiatakarékossági "kütyük".
Nálam 1,25v-ról 1,06-ra veszi vissza.
Viszont érdekes dolog, hogy alulfeszelni 1v-ra tudom (ennél kisebbet nem lehet beállítani) viszont ezt idle-ben visszaveszi 0,864--re.
Kár hogy nincs még 1tized lépcső lefelé.
Nah de túl sok mindent várok már el egy középkategóriás laptól. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12396 üzenetére
ilyen feszt se fogok sűrűn látni AMD mellett
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #12395 üzenetére
Na így má' egész baráti, jó lesz az.
A tesztet meg majd meglessük.Én is lazábbra vettem a "figurát" míg lesz külső vga-m. Netezni, filmezni bőven elég így is.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12394 üzenetére
most lőttem be L3at.
a hőt a magokra nem mutatja, csak magára a CPUra, de abbol ki lehet következtetni a többi hőt
+fesz nem kellett semminek...még így is alul van feszelve a proci
1orás prime teszt után lőttem ki. szépen megy. így e!
(#12393) rup1u5 holnap nekiülök
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w #12389 üzenetére
egy laza 24/7es beállítás. a VIDem 1.325V
jo lesz ez, és hamarosan kiderül, h mit is tud a Q8200höz képest....namegmég aktiválom az L3at is...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12388 üzenetére
megy majd...logoutba csinálok szép kis tesztet....gyorsba lőttem párat Q8200vel, aztán azonos orajelen (3250mhz) megy majd az összehasonlítás. ja és lesz egy +L3as teszt is.
tesztek : winrar, 7-zip , cinebench R10 , everest mindenféle , heaven benchmark , dirt 2 , alien vs predator, cs : s , 3dmark 06 illetve vantage. minitesztecske
-
darál0w
Jómunkásember
kisAMDvel alapfeszen (1.31V) most járok 3500on
megy ez...
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #12382 üzenetére
Jó is az! (1 nappal előtte
) Nem lehet mindíg komoly lenni, tanulni stb..Belefér. Éld ki magad. Kell még 1-2 kankó, előállítás, detox.
(#12383) hackeeeee: Én se mostanában fogok, de van hogy beesik 1-1 proci 1-2 napra stb.. Meg..Mire? i7 nekem nem éri meg, alatta meg..ez is tudja azt mint a többi..
Ha hátra tennél egy brutal 120*38-ast vagy 2500/3000-res fordulaton? Az nem lenne ok?
A 8400-es procim nem volt melegedős fajta ha jól emlékszem.(#12385) hackeeeee : Én hetekre-hónapokra tüntem el. ELmentem focizni (nős voltam már ) és amire hazaértem a vezetékes tfonunk száma megváltozott és elköltözött a feleségem
Belefért..
El is váltam tőle. Kinek kell ilyen türelmetlen asszony, nem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #12380 üzenetére
Jah, télleg..
Sebaj.
@lipi: A lényeg jah, hogy benzin legyen.
Hát nekem fix, nem nagyon cserélgetek, főként amióta megvan az E8400 ugye. Max talán vga-t, meg majd 1szer talán alaplapot... Ezért gondolkoztam ,hogy valami gyengusabb víz jó lenne, ami simán elbír a procival. Nekem is Chiftec van, csak ez a tiednél 1el kisebb, ugye nincs a táp felett venti. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12379 üzenetére
Nem én írtam, én már kvra nem emlékszem olyan részletesen. A lakásban nem tévednék el, meg a benzinkútra eltalálnék..
Hát ha fix a HW, érdemes megfontolnod a vizet (talán) Nekem bazi nagy a chieftec, 2 gép is elférne benne..
Aggregátor : Szép napot! Látom, élsz Te is!!! Helyes
-szaladok főzni, be-benézek..-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12378 üzenetére
Jó na, mindegy az, lakópark, lakótelep, egykutya... Formaházok, színeken kívül minden egyforma..
Na de akkor jól sejtettem, hogy arra gondolsz.
Én nem bontogatom szét mindig, szal ez nem lenne gond, csakhát fúrnom úgyis kéne a csövek miatt, mert ugye gyárilag ezen a házon nincs hozzá lik. Szal ez még nem lenne akkora gáz.
Modding, csak felülre tervezek légkavarót rakni, hogy termelje kifelé még a felfelé szálló meleget, sztem az már sokat dobna. Plexibe nem tudok ventit rakni, mert nem fér.. Pedig van itthon 92mm-es ventim, de a Scorpiontól nem tudom betenni az oldallapba a ventit, mert akkor nem tudom felrakni...
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12377 üzenetére
Ági : " Amúgy jól mondják! Ezt a területet
megvette akkoriban Szeged legmenőbb ügyvédje (meghalt már, a
felesége viszi tovább az irodát), meg a Reál (építtető), és
így épült a "lakópark", kérem, nem lakótelep! Azelőtt a
honvédségé volt, miután módszeresen leépítették, azok
eladták, mindent lebontottak, maradt két kollégiumi épület
még a szélén.
Ja, a 4-es villamos végállomása van itt. De ezeket Te tudod!
"Én is agyaltam rajta, de el is vetettem. Macerás, és nem hoz sikat (ha hoz) a konyhára. (tuning). Másrészt meg, akkor jobb az egész gépet vizezni, szebb, egységesebb. Szerintem a vizesek 90%-nak az esztétika, látvány legalább annyira fontos (vagy ha nem csak az a fontos!), mint maga a hűtés. Harmadrészt meg..Ga baj van, akár egy szaros cmos-elem ki- egy szar tuning miatt, lehet, hogy ott szenvednék amíg elérném az elemet, jumpert. Negyedrészt meg ha jön egy-egy új cucc (proci teszt)..Á!!!! Nem bontogatnék én 2 hetente..A téli nyitott ablak tuti van olyan mint bármelyik víz, nyáron meg.. majd kíváncsi leszek, mit megy a szekér. Most durván 30k + ugye a thermalright 120 Ultra extreme lesz a hűtés. 44k-ért mit kapok..nemtom, de remélem, hogy nem fogok csalódni.
Majd még 1-2 modding kell a házba is, hogy a vezetékek stb..(meg a 2 14-es venti) jól elférjenek. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12374 üzenetére
Sztem akkor tuti az, ha ilyen lakótelep, és a pick környékén van.
Nah majd szólsz, hogy mi a helyzet.
Voltam olyan hülye, hogy megfordult a fejemben egy egyszerűbb vízhűtés összepakolása, csak a CPU-ra, lehetőleg úgy, hogy venném darabokban, minden hónapban valamit, aztán 1szer majd csak összejönne, mondjuk olyan hűdenagyonsokat nem szeretnék rászánni, ha építenék, csak valami olyasmit, ami arra elég, hogy a CPU-val elbánnyon.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12367 üzenetére
Megkérdezem Ágit, így nem tom..(már alszik, majd holnap, Ő csak tudja, hol lakik. Mikor Vele voltam (2 vagy 3 éve..erre sem emlékszem), akkor még garanciába jöttek ki az erkélyt javítani, 1 vagy max másfél éves társasház félék voltak).
(#12366) rup1u5: Egy everest riportot is csinálj majd, ki tudja mik lapulnak ott
_van egy félig megkezdett söröm, ha esetleg eladó a cucc..
Jó tesztelést.(#12369) darál0w : Olvastalak!
-
krammerka
őstag
Jó estét!
Szép lassan,de halad az oldal átszerkesztése,a táblázatunk majd felénél tartok.
-
rup1u5
nagyúr
Adott egy "olcsó" HP Z800-as workstation, 2db vízhűtéses Xeon W5590-es procival (8/HT16mag, 8Mb L2, 3,33Ghz-en), 48Gb DDR3-al, 5db vincsivel, (összesen 6 Terra), és egy 4gigás Nv Quadro FX 5800-al. Win7 64bit-es oprendszerrel. Lehet, hogy lesz lehetőségem néhány tesztet futtatni rajta. Everest processzor tesztjeire és Cinebench-re gondoltam de további ötleteket is szívesen fogadok aztán ha összejön majd beszámolok az eredményekről. Szívem szerint megnézném rajta a GTA 4-et is.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12364 üzenetére
2 éve kb. Ok, akkor villamos csak
Ott van egy benzinkút, nem messze a Pick valamilye, meg minden utca valami állatról kapta a nevét. Valami új lakótelep lehet, jó kis kéglikkel, jó drágán. 1/2 évig jöttem mentem ott, s tájékozódni ..na az nem az én világom...
Egy kis 1v-os q9550-es tuning: [link] Ez se kicentizve, csak a 3,4GHz-et néztem magasabb FSB-n (csak 8-as szorzó)
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12357 üzenetére
Majd megyek szidni!!!
(#12358) hackeeeee : Vezírem!: Azt hiszem hamarosan a Vadmacska út felé kell majd vennem az irányt!!!(#12359) kimi02 : Mire érted? A ventiszab. nem vettem észre, hogy 3,5"-ös, azért nem kellett. A Zalman sztem abban jobb. A Ventiknél meg szuper a Scythe Ultra Kaze, de majd 50dB és..azért a kva Noiseblocker halkabban, 2000-res fordulaton hozza amit kell, igaz ára is van.[link]
A 14-es ventijei meg..brutal jók szerintem[link], igaz a gatyám is ráment most erre a 4 ventire, meg a többi szarraJó, hogy jöttél!!! Nálad a quad 8*400-at mennyin tud, ill. 0,976-on mit megy? Ha majd lenne időd, megnéznéd ha szépen megkérnélek?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ííí... Prolimatech alkotott megint.
[link]
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12350 üzenetére
Jaja! Csak..ballisztikai célokra. A gépből fogom nyaralni lőni a törpéimet.
-hűtök bakker, hűtök-
Visszaadni? 70k-ért viheted a dobozt, papírjait meg a szűz hűtőjét, s a prociról kapsz egy "életnyagyságu" grafit rajzot Kiss Pistike "maci csoport" középső csoportos mesterművét!(#12352) hackeeeee : Látom, Te is a légierőt részesíted előnyben. Mi lesz az, helikopter?
(#12354) darál0w : Sajna késő..Rajtad már nem lehet változtatni!!!
(mekkora poén, nagyon büszke vok most magamra..)Össze bizony! Jön a jó idő lassan, kéne valami "hasznosat" is tenni!
-
lipi67
nagyúr
Egy kis alulfeszes tuning. Nem kicentizve. Lehet, hogy van még benne pár MHz, vagy esetleg "túl sok "a fesz
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12329 üzenetére
Végül nem is ezek lettek, hanem ezek:
2DB NOISEBLOCKER BLACK SILENT FAN XLP 120 PWM
2DB NOISEBLOCKER BLACK SILENT PRO FAN PK3 140
1DB SCYTHE HIMURO HDD PASSZÍV (SCH-1000)
1DB ZALMAN MFC1 PLUS FEKETE VENTI SZAB.
4DB ZALMAN ZM-EC1 72-ES 3PIN HOSSZABBÍTÓSzólni fogok!!!!!
(#12343) kulerr :
-
yolan
őstag
Srácok!
Nem tud valaki valami boltot ahol ENZOTECH MST-88 mosfet hűtőt lehet kapni?
Én sehol nem találtam, se pcgear, se computermode, se oc nem tud segíteni, megvagyok lőve, pedig pont ilyen kéne. -
Főcske
tag
Végre mevan az i5 konfig és sikerült lehüteni elfogadható szintre. [link] minden adat a képen, az 1.25V+ opcióba befér. (szerk. látom rossz a link majd feltöltöm máshová
)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12339 üzenetére
Gondolkoztam rajta, hogy meghajtanám, bár annó még A8N-E-ben hajtottam, ott ment valami 2,2Ghz körül simán.. Szal lenne még kraft a prociban, csakhát nem tudom mivel meghajtani, így marad az 1,8Ghz.
Mondjuk amire használva van arra elég is.. Ráraknám a silvestone bordát, csak az a gáz, hogy nem fér bele a pici házba.
Ez a proci téma meg elég lál...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez milyen már... [link]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12329 üzenetére
a remény hal meg utoljára...
az a hűtő+venti már fentvan vagy fél éve
semmi érdeklődő?
fuuu mennyi gond...
nálam most jelenleg a hang számít...elől fuj belefel egy 12es vmi(nemtom mi, majd megnézem
) hátul 2 és oldalt 1 8cmes raidmax világítos csoda kifele...a ház meg elszáll
most veszek vmi szabályzot, mert bnő szolt, h hangos, és nem tud aludni, ha éppen én sem tudok és bekapcsolom
-
sz.j
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #12315 üzenetére
Jah, de nembaj, a tudat megvan, h leeht lesz itt is, jobb később, mint soha !
Nekem van egy 32mm-es SilverStone ventim, amivel adom a hűtőt, dehát nem akar elmenni semmi pézé, de ennél olcsóbban már nem fogom adni az egész hűtőt, me már annyié adom így is, amennyi csak a venti volt...
Gondolkozom rajta, hogy át kéne rakni a ventit a Scorpion-ra, de valahogy nem tom, a Coolink légszállítása sztem jobb, és legalább halk is ez mellett. Gondolkoztam azon is, hogy rágyógyítok még1 bordéra valahogy. Pl az FM123-at rá a bordára, az FM122-t meg betenni hátra, csak nemtom mennyivel lenne jobb.
Még gondolkoztam azon is, hogy a 123 kéne a procira, de ugyanazért a hangért a Coolink sztem több levegőt szállít, a SwiF2 120P-ről van szó.
@Lipi: Haver vett ilyen CM vinyókeretet, lehet pont ilyet, és gyári hibás volt... Most tárgyal a CM-mel mail-ben, hogy mit lehetne tenni.
-
kulerr
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #12324 üzenetére
Nekem Engusz ezeket küldi hamarosan:
- 2 db Scythe Ultra Kaze, 3000 RPM
- 1 db Scythe Kaze Q fekete előlapi ventilátorszabályzó
- 4 db Inline PWM hosszabbító, 30 cm
- 2 db Noiseblocker BlackSilent Pro PK3
- Cooler Master 3T4-es keret.Na lépek aludni, szar hosszú napom volt ma.
Jó éjt mindenkinek!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #12296 üzenetére
Ha az is meglett volna..emlékeznél!!!!
(#12301) bzs73 : Talán csütörtöktől lesz időm saját magamra is és akkor meglesem, egyelőre marad még az F12.
(#12304) hackeeeee Menni fogok..S ha megyek, tudni fogsz róla!!!!
(#12314) kimi02: Nekem időhiány miatt maradt még el, de asszem auz lesz itt is. Azért elpőbb kiderítem a kékhalált..(99%, hogy memfesz volt kevés neki) -
kimi02
őstag
válasz
pincehely #12322 üzenetére
Itt Beszerezhető ha erre gondoltál.
Akcióba
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kimi02 #12314 üzenetére
attol ittmaradok én, meg ugy is visszaállok...mondom egyelőre csak proba...a775ös foglalatnak meg vége, szal arra már biztos nem térek vissza...majd vmi i-s rendszerrel visszatérek
(#12313) hackeeeee most néztem logoutodaT. tavaly oktoberben olvastam, h bejön az iphone vodánál angliába...ez janárban meg is történt, de egyhamar sztm nem ér ide...ha meg ide is ér, biztos, h elkérik az árát...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12309 üzenetére
akkor sem kellene ha Nvidia zöld lenne
2x1esek jobban mennek, mint a 2x2esek. de ezek is tudnak azért. mushkinok az istennek nem mennek 1074mhznél többet....semmilyen időzítés és fesz mellett....ezt meg CL5ben 1.9Von viszik...
jaaa. értem...nekem is már csak 20 nap és telocsere
visszajött a vodába az 5800, de 5230 lesz sztm
azért, mert wifi van benne nem ér meg 30al többet... -
bzs73
őstag
Mit csodákozol yolan hogy még nem került fel.Everest sincs a tesztbe,pedig előírás.
Vagy rosszul tudom.12295) lipi67: Na neked csak nem jön be az f12 ,úgylátom.Proci nekem pár fsb-t többet bír,ramokkkal ugyanúgy vagyok nadjából mint te.Azt nálam is gyengébben kezeli,de ezt írtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged