- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
válasz
tom_tol #18118 üzenetére
Nem az enyém, kici kinai fiukáé
Egyébként Corsair Dominator GT 2000 tri kit és Giga X58 lap. Ami érdekes, hogy most vette bele és előtte nem volt gondja a géppel. A két Kingmax Herculessel pedig simán ment.
Probáltam feszekkel, időzitésekkel variálni, de kék halál a leg váratlanabb pillanatokban előjött, amint bekerült a King megszünt.
-
sz.j
nagyúr
válasz
tom_tol #15829 üzenetére
Szia.
Én is a lapok közti jobb tuningohatóságról írtam (eredményesebb volt az ud3r), nem a prociról ..., bár itt olvastam ezzel ellentétes véleményt is.
-
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #11337 üzenetére
Fenébe..Ramdisk miatt xp alatt is kellene 4Giga ram. Csak..552-es FSB-t min. hoznia kellene, (az 1325MHz 2:4-gyel -cpuZ szerinti 5:6) , úgy hogy az időzítések 5-5-4-10-en állnak és a performance level 9.[link] Vagy..1:1-ben cl 4-en 4-4-4-10
Honnan szerzek én ilyen rtamokat? Sokan hirdetnek ezt azt, de se egy link, stb..
Igy meg 64megás ramdiskem van, az meg még sPI 32M-en se elég semmire.(#11338) sz.j : Miért? Pl yolan a 18,5 évével köszönhetne "csókolom"-ot is.
Kben meg komolyra fordítva: Tök jó szerintem!!!! Kulerr ráb@szott. Azt mondta a Cherry-ben, hogy Ő meg én vagyunk a legöregebbek a itt.(Ő még tacskó). Nagyon izgatja a fantáziámat az a nyócezres...
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #10555 üzenetére
-Ne higggyyyy Neki, hiányzó láb csinálja biztos!
Asus se kutya sztem. Ma itt már végre plusz 1 volt
Most kezd hűvösödni, de már itthon vannak a törpéim, nem lehet "ablak kinyit". Sikerült 1-2 jobb eredményt elérnem PI-ben, Dmarkokba, wPrime alatt, meg csináltam egy validot: [link]
Amúgy csináltam jobbat is, de..nálam f7-tel nem menti le a cpuZ-be a validot a szemét. Így tökölgetek vele, s mire elmentem (klikk ide-klikk oda) le is fagyok
Ákoska vagy Krammerka, tegyétek már majd be max oc és max FSB-hez. Köszi!Bagira01: Áruld már el légyszi, hogy miket tapasztaltál!!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #10158 üzenetére
Igen, gyári. Ne fájdítsd már a szívem (dmark06 holnap jön majd a porondra, de 18,5k pötty max, tudom..) Nálam az a HDR/SM3 -as pontszám a gázos. Mi a felelős azért? Már több vga-s stb topikban kérdeztem, sose kaptam választ
(#10159) hackeeeee: Az milyen?
(#10161) Aggregátor : Igen, ilyen, csak a hőcső réz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #9121 üzenetére
Nah majd bepróbálom, 4,1-et próbáltam meg.. olyan ~1,2V körül, és be sem töltötte a win-t... Aztán úgy voltam vele, hogy akkor ennyivel több feszt nem ér az egész. Aztán jelenleg megnézem, hogy így ~1,15V-n mi jön ki belőle. De 1szer már teszteltem, így is majdnem ment 4ghz-t..
@darál0w: Ja, kb...
-
kulerr
őstag
válasz
tom_tol #8456 üzenetére
készül-készül...
nálad mi van most? ,mert látom túllépted azt a határt mit szerettél volna, de volt valami gondod nem?
(#8457) Erdei88 : ez a 190-es bicikli nálam is feszlépcső határ volt azaz emelnem kellett h a 4 giga meglegyen ...esetleg nem néznéd meg kell-e emelned a 4 gigához és ha kell mennyit?
egyébként így használom most , mert megérdemlem és mert bőven elég...
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #8412 üzenetére
De szeretnék ILYEN bánatos lenni!
-a vga-t sajnálom, a cuccot meg irigylem-
(#8416) yolan : Szólj majd otthon, hogy ember nem tudja, mikor érsz haza, de hogy tök sáros-mocskos és büdös leszel az tuti
- megbeszéltük, este megyünk érted
Én lépek is szundizni. Jó éjt mindenkinek!
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #8375 üzenetére
Elhiszem én, hogy valami nem tetszik Neked a feltöltéseknél, de más oldalnál 3x annyit várok, ez a net nem az amit Te használsz..(gondolom).Jaja, ez már reális, jó kis eredmény. Mire kapok egy jó tüdőgyulladást (ha végre hideg lesz), ki fog alakulni
Még mindíg a hő a fő ellenségem, meg az MX3-as paszta. Ha 1x végre 1,48-as VTT-vel 1,54-es MCH-val és 1,6V feletti Vcore fesszel megküldhetném...
(most a felénél tartok kb) ill. a validomnál már 1,5-ös mch és 1,4-es VTT volt (és kevés volt),.Fura, hogy vcore igénye lassan kisebb mint a VTT.
-na! küld hát át azokat a linkeket
-
Erdei88 ??? Biztos savanyú a szőlő..Se rá fütty!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #8207 üzenetére
Most azért nem fogok 10enezrekért hűtőt venni, inkább elég a 4ghz. Volt toronyhűtőm, OCZ Vindicator, relatív ugyanolyan szerkezetű volt mint a Scythe Ninja-ja, és még rosszabb volt mint ez, az E6400-at sem tudta rendesen lehűteni....Szal megingott a bizalmam ezekben a "torony" hűtőkben is. 7700CU-m volt eddig a favorit, csakhát ő meg kicsit elöregedett.
@johniee: Nekem 1,184V-n már 65fok körül jár PWM-mel.. Hűtő a leírásban.
-
johniee
senior tag
válasz
tom_tol #8207 üzenetére
Nekem az E8400 37 fok alá nem ment - szar lehet a szenzora...
DRoiDMester kolléga mondta, hogy lőjem be 6x200-ra a procit, és úgy állítsam be szobahőre a CoreTemp-ben a hőfokokat, aztán majd ha melegszik a proci a rendes órajelén, akkor ehhez képest fog. 41-42 fok 8x500-on 24 fokos szobában
TX2-vel, 2000-es AC PWM ventivel
bzs73: még a végén megszereted ezt a márkát
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #8152 üzenetére
1szer volt ilyen... Amikor úgymond folyamatos áramingadozás volt. Ki be kapcsolt a gép, de úgy, hogy visszajött még az asztal, na mondom inkább kikapcsolom, mert nem tesz ez túl jót a cuccnak. Szal monitor ki-be kapcsolt, meg hallottam, hogy vmelyik vinyó kattogott is...
Kikapcsoltam, kimentem a szobámból, másik szobában láttam, hogy még ingadozott az áram, ki be kapcsolt a tv, villogott a lámpa, visszajöttem a szobámba, és már ment a gép, állt asztalon. Mondjuk ez még a Chieftec 550es tápommal volt.
A másik részhez: Sztem tök jó dolog simán asztalon összeépíteni egy gépet, és ha ott megy..
De ez érdekes, ha simán asztalon összerakva nem megy, ilyet még nem tapasztaltam. A p35-öm is elindult simán ház nélkül.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #7902 üzenetére
Jó "kis" játék. Lennék felétek Ovis...
(#7908) hackeeeee: Beszarok! Ilyen javulás a kezdethet képes! Grat a kitartásodhoz!
(#7912) subaruwrc: No, ez szép! Gratula magamnak.. (Mert tudd(tudjátok), nem Ti voltatok a kulcsfigurák, bár ott kellett lennetek és dógozni, ha nem én szurkoltam überbrutalszuper módon!
Ügyesek vagytok!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #7909 üzenetére
Nincs nekem gondom vele. Nem megy vid-en a 4ghz... Akár mit csinálok vele, nem megy. Kell neki 1,184V legalább... Ezért kezdtem el próbálkozni most így, hogy mi jön össze. De ott volt, kicsivel 4ghz alatt, ment a prime 1,154V-vel, de mondjuk 1szer hidegindításból ki-be kapcsolt a gép.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #7902 üzenetére
Az lesz. De most megy még1 teszt. Mondjuk ezt csak shift alatt csinálja. Más alatt nem tapasztaltam eddig.
1szer volt kékhalál régebben, de arra rájöttem, hogy azért volt mert a pci-e freq auton maradt, nem fixáltam le 100mhz-re. Amióta így van, azóta nincs kékhalál, csak max az, hogy eldobja a prime-ot.
-
válasz
tom_tol #7832 üzenetére
vagyunk
én egyik konfigot sem javaslom.
sztem inkább 1366-t vegyél
kár az i5-re a pénz.
i7,HT, trichannel,mindent ver.WS Pro alatt ne add,az egy nagggyon jó lap.
meg vmi minimum 2000-es ram. nagyon ütős, lesz az 5850 is imádni fogja.lipi67 : nem voltál te ilyen félős
jusson eszedbe,Q9400 mit kapott... -
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #7832 üzenetére
1336 sztem.
Ebbe a melegbe nem tudok 4,5GHz felé menni!!!
Látod, alul csodákra képes, de felül..gátat szab a hőmérséklet..
VTT mch mennyin volt Neked 4,6GHz-nél. Nálam a q9400-es 1,55-ös mch-t és 1,32-es VTT-t kért ha jól emlékszem.(#7831) akoska07: 1,2v körül van asszem egy holtpontom, nem lesz lényeges javulás szerintem..(majd nézem, csak most az a 4,5GHz-es stop zavar picit)
-
-
-
kulerr
őstag
válasz
tom_tol #7468 üzenetére
sztem a DS4 klaszikussal jobb...de ez magánvéleményem...
?? mi a különbség? az i7-re gondolsz? már valamelyik topikban írtam erről...lehet h pont ebben?
egyébként jobban kezelhető sztem, és bejött amit vártam, azaz a feszlépcsők miatt nagyobb a mozgástér és igaz még kóstolgatom a lapot de úgy néz ki jobb lesz mint a X58 DS4
-
kulerr
őstag
válasz
tom_tol #7452 üzenetére
i7-re? sok mindenben érezni azért az erejét...de az is igaz h még a 4 magosok is elegendőek . Én a jövő miatt váltottam, meg mert aránylag jó áron tudtam megvenni a rendszerhez valókat, a másik dolog meg nem akartam olyan nagyot bukni a 775-ös cuccokon, mert ugye azért estek a 775-ös árak elég rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest