Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bzs73 őstag Jó vannnmáá.  
 Szerintem eladom a lapot is.Veszek egy evga lapot.Arra nagyon fáj a fogam.Procit természetesen cserélem,de a g.skill eco 2x2gb ramok ,na azok fixek.Elnem adnám őket.Nagyon jók.Szóval ami nagyon teccik meg tökéletes attól nem válok én meg,csak nálam kicsit magasan van a mérce.Jó ez a biostar lap is nagyon,csak tényleg fapados ez is,de kezdésnek a corei szériába jó volt.
- 

bzs73 őstag Mik mennek itt.  
- 

- 

kimi02 őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreHát nem kell senkinek ez a jó kis Q9550-es  Semmi komoly érdeklődő. Ha nem viszik el akkor kap egy polirt ha lessz kedvem,ha nem akkor is hajtom igy Q9550 @ 24/7 Most is probáltam a melegbe , a tetőtérbe van nálam 26-27 c° , és igy is 62-63 c° volt a legtöbb a maghőmérséklet  
- 

kimi02 őstag Kihalt a topik rendesen  
- 

Sziasztok. kell vkinek olcsóón Chieftec 550W ? 
 fent van az apróban. 
- 

darál0w Jómunkásember válasz  Dark KillerX

üzenetére Dark KillerX

üzenetéreattol is nő a hő, ha magasabb orajelen járatod alapfeszen...mivel nő a teljesítmény, nő a "munka", ergo nő a hőtermelés. igen, vszínű a lap fogy el hamarabb, mint a proci. persze vannak "antituning" procik is...de ugylátom a tiéd nem ilyen. hirtelen egy ilyen eredményt találtam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) de itt ugye már elég erősen kompresszoros a hűtés ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Dark KillerX addikt válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreKomolyra fordítva szót,azért a V60-as is 57-58 fok közelében tartotta a procit, 25 fokos szobában,ami azt jelenti,hogy játékok alatt nyáron sem mehet 60 fok főlé a proci alapfeszen,csak akkor kezd jobban fűteni a proci,ha fesz is van emelve.  Bocsi a láma kérdésért. Bocsi a láma kérdésért. darál0w Akkor előbb lesz akadály a lap,mit a proci,mert lehet egyes darabok,még az 550-600FSB-én elért órajelet is vinnék jéggel,csak oda meg nincs lap. 
- 

üzenetére Dark KillerX

üzenetére   #13873) akoska07 de ez az, amit a Q8as széria jég/nitro nélkül nem tud. azaz a lapok nem tudják, szal...ez van ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

üzenetére Dark KillerX

üzenetéreerről beszélek...itt nem lesznek 1.5Vos feszek...szvsz 1.35Von belül megálltok...oda bőven elég. 
- 

Dark KillerX addikt válasz  darál0w

üzenetére darál0w

üzenetéreSztem is,ha mondjuk a lap bírná 500-as FSB-ig ,akkor is csak ~ 3700Mhz-en menne a proci,oda pedig sztem nem kéne olyan nagy fesz talán,főleg,hogy alapon 3300Mhz-et is viszi.Szal oda sztem is bőven elég a Hyper212,fölötte meg úgyis a limit a a lapnál lesz. akoska07 nitro meg kutya füle ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ,azért nem vagyok egy tuning betyár,de nem is vettem meg.Anno az első P1 133MMx-em is 188Mhz-en ment,milyen jól jött az a néhány Mhz többlet anno a Resident Evil2-él,de a palomino magos Athlon-m is megvolt kenne rendesen 1833Mhz helyett 2200-on ment Titan hűtővel.Hmm a régi szép idők. ,azért nem vagyok egy tuning betyár,de nem is vettem meg.Anno az első P1 133MMx-em is 188Mhz-en ment,milyen jól jött az a néhány Mhz többlet anno a Resident Evil2-él,de a palomino magos Athlon-m is megvolt kenne rendesen 1833Mhz helyett 2200-on ment Titan hűtővel.Hmm a régi szép idők.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

válasz  Dark KillerX

üzenetére Dark KillerX

üzenetérejelenleg,pénzt meg nem is akarok rákölteni,csak egy teszt miatt. 
 majd fogsz,ha sokat jársz ide #13863 darál0w : sokan cserélték le azt a hütőt 
- 

válasz  Dark KillerX

üzenetére Dark KillerX

üzenetéreén már vmi jobbat tennék rá,főleg ha teszt lesz. 
- 

üzenetére Dark KillerX

üzenetéreaz jo lesz rá. elég joféle cooler  
- 

üzenetére Dark KillerX

üzenetérehát sokat nem nyernél vele...a VGAd már így is kihajtja, legfeljebb tudnád, h egy másik lapban hol a "vége". de én tuti kiprobálnám ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

válasz  Dark KillerX

üzenetére Dark KillerX

üzenetéreaz egy jó lap az asus-ok közt. 
 egy róbát megérhet
- 

- 

üzenetére Dark KillerX

üzenetéreaz sem rossz választás. szvsz nem gyártottak olyan lapot, amivel egy jobbféle Q8xxxas procinak meg lehetne nézni a végét ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) a proci nálam még bőven ment volna, ha nem fogy el a lap... 
- 

válasz  Dark KillerX

üzenetére Dark KillerX

üzenetéresztem Lipi is eladja a lapját. 
 beszélj vele.
- 

válasz  Dark KillerX

üzenetére Dark KillerX

üzenetérekellene alá egy jófajta alaplap,menne az jobban is  
- 

válasz  Dark KillerX

üzenetére Dark KillerX

üzenetérenem rossz  
- 

Dark KillerX addikt Jó reggelt.  7.5*440 [link] 
- 

kimi02 őstag Ha valaki tuningos Q9550-es procit keres. 
- 

bzs73 őstag válasz  Bagira01

üzenetére Bagira01

üzenetéreHát most elment minden pénzem.Most vettem 2x2gb ramot.G.skill eco.Most várhatok 1 hónapig míg birok valamit cserélni. Soká lessz még fizetés.  
 Amugy max corei5 750-re cserélnék.De egy ilyen futószalag jó lenne.  
- 

Bagira01 veterán 
- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  Bagira01

üzenetére Bagira01

üzenetéreHát ha az átlagos használatról beszélünk, akkor mindenkinek elég lenne a 2 mag, otthonra... Bőven. Csakhát a fene se tudja, ugye AMD fronton mondhatni elérhető áron kínálják a 4 magos procikat, ez még talán engedi azt, hogy több helyen legyen. De ez az Intelről nem mondható el... 
- 

Bagira01 veterán válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéreÉn is kíváncsi lennék az új 6 magos amd procikra(főleg a 4 magos 6 magossá moddolható változatokra) Csak hát luxus olyan gépet tartani amit nem használ ki az ember, még ha vmi nagy tuninger lennék akkor talán, de így. Lehet, h tudok szerezni extrém tuninghoz cpu pot-ot igen jó áron(az új árához képest, de még így is drága), de akkor még ott van h mibe hoznám a nitro-t meg akkor kell megint egy emberi konfig amit érdemes húzni  Túl sok a variálás vele, és mire minde összeáll addigra mindíg elmegy a kedvem Túl sok a variálás vele, és mire minde összeáll addigra mindíg elmegy a kedvem 
- 

Bagira01 veterán válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéreÉn az utóbbi időbe elég spórolósra vettem a figurát úh azzal nem lenne akkora gond, inkább, hogy gyorsan megunnám, nem használnám ki. Télen meg azért lehet tuningolgatni, 3dmark stb. akkor még kéne egy combosabb vga is. Így a kis e5200-as al elvagyok, nem is igazán néztem itt mint tud, azt tudja amit bzs73 kolléga kitesztelt, 3,6Ghz-nél még nem is piszkáltam feljebb  
- 

Bagira01 veterán Nem rossz, most ilyen összevissza window-s om van, 2 amd-s rendszert megélt és erre raktam rá a p35-ös drivereket stb. Végre megjött az ssd-m is csak most meg nem tom, h megtartsam-e vagy eladjam. Aztán most lga1156 fele is hajlok. Ha tél lenne sztem már meg is vettem volna, de így egyelőre csak tervbe van  
- 

Bagira01 veterán Sziasztok! 
 Na én is "nyüstöltem" egy kicsit az e5200-ast. Mióta megvettem, nem nagyon foglalkoztam vele 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- i5-10500
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Imádom őket!
 Imádom őket!  

Micsoda ötletek
 Micsoda ötletek  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)