Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lipi67 nagyúr válasz  kimi02

üzenetére kimi02

üzenetéreNa..Prájmoltam neked, alapon, zárt házban, ventik nélkül. (azárt nem akarok fesszel szarakodni meg órajellel, mert csipog ez a vacak és a lányom felébred, itt alszik mellettem. 
 Én így használom, persze, nem megy a prime 95 közben..
 HA még az ATT-t is feltenném, s a vga nem fűtene mert 1,26v helyett csak 0,8V-on és 770/900 helyett csak 150/mittom én( ) min menne. De asszem meggyőző.Úgy mint hűtő, s úgy is mint proci, látszik, hogy szeressem, nincs szétfeszelve. Everestet azért nyomtam be, hogy látsd, nincs venti..[link] ) min menne. De asszem meggyőző.Úgy mint hűtő, s úgy is mint proci, látszik, hogy szeressem, nincs szétfeszelve. Everestet azért nyomtam be, hogy látsd, nincs venti..[link]Ja! A szobában (megnéztem) csak 20,5° van.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) min menne. De asszem meggyőző.Úgy mint hűtő, s úgy is mint proci, látszik, hogy szeressem, nincs szétfeszelve. Everestet azért nyomtam be, hogy látsd, nincs venti..
 ) min menne. De asszem meggyőző.Úgy mint hűtő, s úgy is mint proci, látszik, hogy szeressem, nincs szétfeszelve. Everestet azért nyomtam be, hogy látsd, nincs venti..