- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakroland
tag
válasz
lipi67 #10754 üzenetére
Ha kifizeted, akkor meg tudom venni
Csak nehogy rajtammaradjon, mert akkor totálcsőd
De ha szeretnéd elintézek neked itt Pesten bizniszt(énse Pesti vagyok, de XI.ker-be járok be minden nap) és utána elpostázom neked, alaposan becsomagolva.
egyébként ma reggel is szórakoztam, szobám ablaka kinyit, everest elindít, és most terhelés nélkül néztem a procihőmérsékletet, 2c volt a gyári intel hűtővel....igaz ilyen kis műanyag csőbizbasz van a gépház oldalára csavarozva..). És a gép kb. 4-5m-re van az ablaktól, szerintem ez durvaszerintetek mennyit pörög egy gyári intel hűtő?(megsúgom: nekem pörgött 4600-at is, a d915 tunningolása közben, auto-ra beállítva) ezt azért most írom le, mert nem tudtam hogy ilyen "nagy" szám, most mindenki mondja hogy max 2500....jóval többet forgott...azthittem elrepül a gépem, csakúgy süvített.Ma megjön a chooky féle tuninhűtőm ha minden jól megy! kíváncsi leszek rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged