- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland #10767 üzenetére
No:
Először is köszi, rendes Tőled! Csak: A méregdrága procit nem megvenni akartam, annyit megközelítőleg nem ér( s nincs is rá), hanem a srác a hirdetésében ajánlotta fel, hogy ha szeretném, letesztelhetem, kölcsön adja. -Pestről elhozni nem tudtam, postát nem akart, érthető okokból- Bár..Ha összeszámolnám, hogy Bagi Petivel mennyi ramot küldözgettünk, s milyen értékben..simán verné ezt az összeget (reaperek (vagy 24giga) -Patriotok(16 giga), Mushkinok(4giga), Crucial (16giga),Team Xtreem stb..-most hirtelen)Hő..: Nálam 4°-os volt a hdd, a lap 29°, a proci meg 22-22-19-18... -ez volt eddig a legjobb.
(mikor felállt a win)
sz.j prociját akartam volna megvenni, de:1. Ő se poztáz (itt jól jött volna a segítséged)
2. Nem a brutal procit akarja eladni hanem a c0-s 8400-et, ami meg nem érdekel. Ha fel tudok ajánlani egy olyan összeget neki, amiért megválna az E0-s 8400-től..Megköszönném a segítségedet. Utálnám Neked a pénz, Te megvennéd és postáznád. Félő, hogy közel q9550-es bolti áron lenne a licit vége, már most kapja az ajánlatokat, s én az egekig nem tudom tartani a lépést..(#10773) hackeeeee: Persze, nagyon jó az is, meg a Tiéd is, de WR eredmény nincs benne, 8400-es proci meg mint proci most külön, luxus nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest