Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz zakroland #10767 üzenetére

No:
    Először is köszi, rendes Tőled! Csak: A méregdrága procit nem megvenni akartam, annyit megközelítőleg nem ér( s nincs is rá), hanem a srác a hirdetésében ajánlotta fel, hogy ha szeretném, letesztelhetem, kölcsön adja. -Pestről elhozni nem tudtam, postát nem akart, érthető okokból- Bár..Ha összeszámolnám, hogy Bagi Petivel mennyi ramot küldözgettünk, s milyen értékben..simán verné ezt az összeget (reaperek (vagy 24giga) -Patriotok(16 giga), Mushkinok(4giga), Crucial (16giga),Team Xtreem stb..-most hirtelen)

Hő..: Nálam 4°-os volt a hdd, a lap 29°, a proci meg 22-22-19-18... -ez volt eddig a legjobb. :B :K (mikor felállt a win)

sz.j prociját akartam volna megvenni, de:1. Ő se poztáz (itt jól jött volna a segítséged)
    2. Nem a brutal procit akarja eladni hanem a c0-s 8400-et, ami meg nem érdekel. Ha fel tudok ajánlani egy olyan összeget neki, amiért megválna az E0-s 8400-től..Megköszönném a segítségedet. Utálnám Neked a pénz, Te megvennéd és postáznád. Félő, hogy közel q9550-es bolti áron lenne a licit vége, már most kapja az ajánlatokat, s én az egekig nem tudom tartani a lépést.. :U
    :R

(#10773) hackeeeee: Persze, nagyon jó az is, meg a Tiéd is, de WR eredmény nincs benne, 8400-es proci meg mint proci most külön, luxus nekem.

Új hozzászólás Aktív témák