Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
TN panel. Valószínűleg az (az IPS és VA panelek némileg magasabban vannak árazva ilyen paraméterekkel). Szóval a felhasználói élmény már ott csorbulna, hogy minden szín torz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként próbáltam már ezeket a gamer csodákat. Volt "szerencsém" a távkapcsos BenQ-hoz is (franc se tudja a pontos típust). Köszi szépen de inkább nem.
A műszert pedig, ahogy a fentebbi táblázat is mutatja nehéz becsapni. Szóval én is vettem inkább két U2414H-t a gameboy PC-hez, így gyors is, a színek is pontosak, és nem torzul, ha elmozdítom a fejemet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
L o L

Ez sem gyenge![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Hidd el van az a tiszta Global szint, akiről azt mondanád hogy csal, holott meg full csalás nélkül játszik, és a chaten csak írogattak neki, hogy "turn off", meg "enjoy Vac Ban". A gyerek mindig 30+ba lőtte magát, és 1 kattolt szinte végig, Twitchen néztem, én sem akartam el hinni, ő HC-ba tolja, és nem egyszer falon át fejest osztott.
-
SamS20
senior tag
Első körben?
az azért érdekes lett volna. Főleg úgy hogy utána max 3an voltak már csak egy adott helyen egy másik meg került 
Én egy dologra lettem figyelmes amikor néztem azt esl-t mégpedig hogy a másod számú fegyver nem a kispisztoly volt hanem a kés. Legalábbis Q-val arra váltottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem ez sok.

LendvaiFeri1