Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gtamate2
veterán
8-tól ph mix, gyertek!
Aki még nem lenne discordon, a címünk: [link]*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
őstag
Szerintetek is befejezték az operation-ök gyártását? Ez a kihagyás már kicsit gyanúsan sokra sikeredett,mostmár 2 hét híján 1 éve kaptuk meg a Wildfire-t.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
K1nG HuNp
őstag
válasz DrTechnoid #63509 üzenetére
Majd 1-1 nagyobb felújításnál kidobnak eggyet, hogy legyen pínz és kész
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
gyurkikrisz
őstag
válasz DrTechnoid #63509 üzenetére
Szerintem csak másra helyezték a hangsúlyt, azért nem jön. Esetleg D2 reworkkel egyidőben jöhet valami.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz gyurkikrisz #63511 üzenetére
Lesz Dust2 rework? Mondtak már valamit vele kapcsolatban, vagy csak hogy tervben van? Vagy esetleg még azt sem?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
válasz wjbhbdux #63517 üzenetére
Ha kiszednék a D2-t "pihenni" kb törölném is a játékot és nem néznék vissza. MM keresésnél ha lehet, konzervatív vagyok és szeretem a triumvirátust (d2-infi-nuke) játszani. Ez persze nem zárja ki azt, hogy már én is ősz szakállt növesztettem a tuscanra, prodigy-re, mansion-re stb-re várva..
-
ReFleXx
addikt
válasz lemusz #63518 üzenetére
ugyse torolnek max kivennek az aktiv map poolbol, de ettol meg MM-et indithatnal ra, csak versenyeken kerulne ki es vegre visszakerulhetne az inferno.
nekem kedvenc mapon az inferno es nagyon hianyzik, hogy majorokon nem latom2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
kretenallat
senior tag
válasz ReFleXx #63519 üzenetére
jó a dust, jó a dust, de milyen jó lenne már valami más.
örülök, hogy a prodigy másoknak is hiányzik, szívesen látnám viszont, természetesen kellő fejlesztésekkel.
az infernó is visszakerülhetne a map poolba.amőgy így a major alatt elgondolkodtam a dropokon és jó lenne, ha kiadnának valami új kollekciókat a pályákhoz, ami egy kicsit egységesítené a bennük található skinek színvonalát, mert a cbble erősen kilóg a sorból felfelé és az overpass meg a cache kivételével a maradék meg hulladék.
jó lenne olyan gyűjtemény az egyes pályákhoz, ami kb a cache-overpass színvonalon van, mert ha mind cbble szint lenne, az kb tönkrevághatná a gazdaságot. legyen benne pár elfogadható skin, nem feltétlen a legjobbak, meg a csúcson vagy 2 jó fegyver, ami kellőképpen ritka is (rózsaszín pl)
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
ReFleXx
addikt
válasz kretenallat #63520 üzenetére
nekem meg a cpl_mill palya hianyzik, amibol kesobb a tuscan lett asszem, az is egesz jo kis map volt.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
vzsryl
nagyúr
válasz kretenallat #63520 üzenetére
Prodigyt nagyon át kellene tervezni, de egy mill/tuscan-ra vagy seasonre elég lenne egy textúra pack is.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
ReFleXx
addikt
kezd egy kicsit unalmas lenni, hogy naponta jon egy hiba uzenet serverre csatlakozaskor es vegig kell menni ezen
hogy lehetne hosszutavon megoldani a problemat?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
kretenallat
senior tag
válasz vzsryl #63524 üzenetére
páááázz, én vagyok az egyetlen, aki kedveli a seasont? pont gondolkodtam rajta, hogy meg kéne próbálni egy meccsetj átszani rajta.
amúgy anno a CSGOban az első pálya, amit játszottam a cs_insertion volt, azt is olyan jó lenne viszontlátni még MMen... tolnám orrvérzésig.
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
ReFleXx
addikt
nincs mar olyan dugesz, le vagy maradva, ideje uninstall van helyette, de a faxom akarna ujra leszedni az összes bummheccsát.mp3-at a publikszerokrol
majd ha titeket is utoler ez a cancer hiba, nem fogtok örömködni
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
dugo_
veterán
válasz ReFleXx #63532 üzenetére
Engem többször utolért. De az évek alatt felhalmoztam egy mindenféle telepítőt tartalmazó 100+ gigás backup mappát, vettem egy dedikált pendriveot, amin csak windowst tárolok és az első ilyen, vagy ehhez hasonló win megboruláskor nyomom a format c-t és egy óra múlva élvezem a friss rendszert.
Előtte meg órákat/napokat tököltem hibakereséssel, ami 80%-ban alig vezetett eredményre.
Kevésbé radikális módszer, ha csak a Steamet pucolod le mindenestől. Nekem egy darab játékkal az sem egy nagy művelet.
-
szebe
addikt
válasz vzsryl #63534 üzenetére
"Ha már van kábel, akkor bármit versenyre alkalmassá lehetne tenni."
Most mé'? Kábel 1.6-ban/Source-ban is benne volt a mappoolban (bár a forge szerintem jobb volt).
Inkább reszeljék még az inferno-t, hogy visszakerüljön, jöhet a tuscan is, és akkor végre lenne egy értelmes, 9 pályás mappool.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
K1nG HuNp
őstag
Melyik a legolcsóbb, de mégis használható, nem beragadós ultra teszkós membrános billenytűzet? Ideiglenesen kellene egy CSGO-hoz
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
lemusz
addikt
válasz K1nG HuNp #63538 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/milyen_billentyuzetet_vegyek/hsz_1-50.html!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
dugo_
veterán
válasz K1nG HuNp #63538 üzenetére
Ideiglenesen pedig pont tescos kéne, vagy bármi 2-4k között. Logi K120 budgetnek, esetleg.
Vagy ott a folyamatosan minőségproblémákkal küzdő ollós Cougar 200K. Most épp a Hama Urage Illuminated van szeretve a topikjában, de az is 10k, annyiból pedig mechát is kapsz már Kínából...[ Szerkesztve ]
-
sensejke
aktív tag
Sziasztok!
Felvett ez a tag: [link] tele van a raktára késekkel, d.loreokkal és egyéb finomságokkal és kellett a késem neki, de inkább hagytam, mert scammnek véltem, a raktára is már privát lett tegnap még nem volt az. Állandóan azzal jött, hogy keres egy admint (steam?) aki megnézi nem e duplikált stb. a késem. Egy bajonett dopplert kértem tőle a késemért cserébe, de folyton ezzel jött, hogy meg kell erősíteni.....
Vélemények?ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
Lmh
őstag
Logitech K120, legjobb Csak az a fránya space ne adná meg magát olyan könnyen...
Amúgy már megkérik az árát, nem úgy mint régen....2500-ért be kellett volna vásárolnom[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest